No tak abych shrnul svůj názor na letošní keynote:
Phil oproti Stevovi není špatný (rozuměj "čekal jsem to daleko horší), je ale rozhodně jiný, což je ale určitě zapříčiněno "zvykem" na Steva, doufám, že se brzy vrátí.
Po HW stránce opravdu celkem sklamaní, ikdyž nový MBP 17 vítám a bude to pravděpodobně nástupce mého současného, opět s matným LCD. Celkem jsem opravdu čekal nového Mac Mini, kteý své místo na trhu určitě má a současný je už fakt celkem za zenitem, obzvlášť graficky, 9400M by mu slušela více. Od iPhone Nano jsem si nic nesliboval, zdálo se mi to tak nějak zbytečné, ale ten Mac mini mě mrzí, iMacům by inovace taky prospěla, ikdyž neříkám že můj současný nestačí

.
SW: Nový iLife je skvělý, obzvláště vítám inovace iMovie, který často používám (hvaně funkce kopírování audia a fast / slow motion kvůli které jsem se mučil s ovládáním starého iMovie 06). Ale 79 USD za upgrade je celkem dost, ale asi to dám

. iWork a iWork.com jdou minmo mě, stejně jako iTunes, ale kéž by otevřeli tady, DRM free je skvělé.
Celkově převládá mírné zklamaní, celá keynote byla opravdu celkem rozvleklá a plná "zelených" keců.