Android G2
Android G2
Viem ze tu je uz tema o Androide, lenze myslim ze Gdvojka si zasluzi vlastnu temu
Tu je prve video s preview G2 s androidom
http://vimeo.com/3254307?pg=embed&sec=3254307
na strankach http://www.androidg2.org/
najdete aj fotky ktore uz prednedavnom prenikli na Gizmodo ...
Ako hodnotite tento model ? s designom si konecne dali zalezat ...
Ale i tak zlaty iPhone
www adresy nedavame do code! Nie sme forum kde sa venuje warezu. Doporucam prestudovat pravidla fora. Paly
Tu je prve video s preview G2 s androidom
http://vimeo.com/3254307?pg=embed&sec=3254307
na strankach http://www.androidg2.org/
najdete aj fotky ktore uz prednedavnom prenikli na Gizmodo ...
Ako hodnotite tento model ? s designom si konecne dali zalezat ...
Ale i tak zlaty iPhone
www adresy nedavame do code! Nie sme forum kde sa venuje warezu. Doporucam prestudovat pravidla fora. Paly
Re: Android G2
no zasa len mozem napisat ze kazdy sa iba snazi napodobnit iphone...
nikto nevie prist s nicim novym!!!!
nikto nevie prist s nicim novym!!!!
-
- Starý pes fóra :)
Taky jsem na to během dneška narazil.
Vypadá to určitě zajímavě, ale mě se ten design pořád nelíbí. Lépe řečeno, bílá je elegantní, tvar je příjemný, záda jsou dobrá, ale nelíbí se mi tlačítka vpředu. Když jsem to viděl na videu, tak mi přišla taková moc plastová, kýčovitá. Nevím. Je to můj názor a víc videí jsem zatím neviděl, uvidíme, jak to vyjde. Každopádně jistá konkurence to být může.
@reewiden A s čím by si chtěl přijít? Ono toho zas tak vymyslet nejde. Navíc iPhone se chytl a je zbytečné vymýšlet něco jiného, když tohle funguje. Stačí vymyslet schopného konkurenta. Odsuzuji různé čínské kopie a další podobný odpad, ale konkurenci od Androidu nebo Palmu beru.. třeba jako výzvu pro Apple.
Vypadá to určitě zajímavě, ale mě se ten design pořád nelíbí. Lépe řečeno, bílá je elegantní, tvar je příjemný, záda jsou dobrá, ale nelíbí se mi tlačítka vpředu. Když jsem to viděl na videu, tak mi přišla taková moc plastová, kýčovitá. Nevím. Je to můj názor a víc videí jsem zatím neviděl, uvidíme, jak to vyjde. Každopádně jistá konkurence to být může.
@reewiden A s čím by si chtěl přijít? Ono toho zas tak vymyslet nejde. Navíc iPhone se chytl a je zbytečné vymýšlet něco jiného, když tohle funguje. Stačí vymyslet schopného konkurenta. Odsuzuji různé čínské kopie a další podobný odpad, ale konkurenci od Androidu nebo Palmu beru.. třeba jako výzvu pro Apple.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
no ono je pravda ze je tazko vymysliet nieco prevratnejsie ale zasa mohli by vymysliet aspon iny tvar... aby to az tak okato nepripominalo ip....
-
A jaký tvar máš na mysli? Třeba kulatý telefon mi moc nesedí.
ano zasa gulaty byt nemusi... ale az moc napadne sa podoba na ip... aj ked si to tak vezmem tak aj pda-cka boli takeho tvaru uz davno... no uvidime co ta G2 dokaze... ci bude schopna konkurovat ip...
-
Právě. iPhone nepřišel s žádným revolučním tvarem.
Ja nevim..
G2 mi prijde jako "plasťák"..
iP. sice neprisel s nicim megainovativnim v ramci designu.. ale elegantni a libivy a nevtiravy von je a kor jestli se dockame letos jeho dalsiho nastupce!
A jedinej tlf kterej se mi v tomto stylu libi je HTC HD.
G2 mi prijde jako "plasťák"..
iP. sice neprisel s nicim megainovativnim v ramci designu.. ale elegantni a libivy a nevtiravy von je a kor jestli se dockame letos jeho dalsiho nastupce!
A jedinej tlf kterej se mi v tomto stylu libi je HTC HD.
-
- Administrator
no mně se to zařízení docela zamlouvá, jako "otec" bych měl být ortodoxní follower iPhone, ale není to tak, design se mně osobně velmi libí jak bude zařízení použitelné nevím ... kdo ho koupí, ať nám sesmolí nějaké pořádné preview
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.