Platenie za Standard iPhone developer Program

vše co vás napadne
Odpovědět
split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Platenie za Standard iPhone developer Program

Příspěvek od split »

Chcel by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s platenim za iphone developer program. Pri registracii na apple strankach nieje na vyber ani cesko ani slovensko, je tam len poznamka ze je potrebne napisat email priamo applu myslim ze na eurodev@apple.com. Na prvy email aplaci odpovedali za tyzden. Potom to slo relativne rychlo. Chceli odomna aby som sa zaregistroval znovu (pretoze sa im nepacili makcene a dlzne v mene) a nasledne im zaslal faxom informacie o mojej kreditnej karte. Je to podivne ale tak som im nieco poslal. Odpisali este na dalsi email, ze mam coskoro cakat potvrdenie a odvtedy nic. Nastastie ani z uctu neodisli ziadne peniaze. Podarilo sa niekomu normalne zaregistrovat?

Akurat som si vsimol ze pri prihlaseni na apple strankach mi uz vypisuje: Thank you for submitting your enrollment. takze ten fax dostali. Pisu tam ze overenie udajov moze trvat aj niekolko dni, ale uz presli skoro dva tyzden.

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Re: Platenie za Standard iPhone developer Program

Příspěvek od split »

Jelikož jsem ti příspěvek smazal, nikdo se nedozví, co sis odpověděl. Ve volných chvílích si pročítej pravidla fóra a nauč se podle toho editovat vlastní příspěvky. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Ako si nakoniec pochodil?
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Neregistruj se na ČR ale na USA. Jinak na to budeš čekat půl roku, a jestli se vůbec dočkáš.

Já jsem provedl registraci jako USA a účet máš aktivní okamžitě.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Odpovědět