Nový iPhone.cz
-
- Administrator
Nový iPhone.cz
Zdar lidi zde je k nahlédnutí nový redakční systém second edition
http://se.iphone.cz/
je to testovací verze, jen se mrkněte a můžete sem psát věci, které by jste udělali na našem místě .. neříkám že poslechnu , je to test, nepište komentáře pod články a tak prosím.. pouze kukanda !
http://se.iphone.cz/
je to testovací verze, jen se mrkněte a můžete sem psát věci, které by jste udělali na našem místě .. neříkám že poslechnu , je to test, nepište komentáře pod články a tak prosím.. pouze kukanda !
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nový iPhone.cz
Urcite zmensit tie obrovske skarede hviezdicky
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
co se bude nacházet v Katalogu firem a iPhone servis?? zatím je to totiž nefunkčí
-
- iPhone guru
Hvězdičky otřesné, jak už tady bylo vzpomenuto, a pak mi ještě přijde poměrně ošklivé to pozadí v hlavičce - připomíná mi to Microsoft a jeho Visty, podle mě by to mělo mít alespoň ňáký Apple nádech - kromě iPhonu v hlavičce ho naprosto postrádám.
Jinak docela hezké
Jinak docela hezké
-
- Mírně pokročilý
hezky,ale ty hvezdicky aspon zmensit a to pozadi jak Antabelus zminoval neco jinyho
-
- Sons of Jailbreak
no pekne to mate ..ale ty hvezdy by fakt mohly byt mensi
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10
MacBook Pro | OS X 10.10
Mě se nová podoba webu zamlouvá, rozhodně více než současná. Chválím.
Mne ty hvezdicky nevadi, web vypada pekne, ale co mi dost vadi, je cerny background.
-
- Senior uživatel
hodne peknej design ...
nekdo si s tim dal praci
nekdo si s tim dal praci
Na hviezdičkách nevidím nič zlé a hlavička je tiež celkom pekná. Jedine prosím ak sa niekomu chce, pohádžte do všetkých tých boxov pár odsekov lorem ipsum, lebo to vyzerá divne, keď je tam iba "test". Potom je tá grafika strašne na husto a vyzerá to inak ako to bude vyzerať naozaj ;)
-
- Administrator
Jen piste svoje nazory jsem za ne rad, doufam ze si to Marek precte. Byla by skoda nevyuzit vasich postrehu a komentaru.
Kdysi jsme nekde diskutovali na tim, kdyz Jos dal tenhle font (v logu) (a zamerne ho nebudu jmenovat) ze se ted bude pouzivat vsude... a taky je to pravda. Ufff
-
- iPhone guru
A co třeba udělat verzi optimalizovanou pro iPhone?
Antabelus: imho tam je a bude RSS
jinak ten panel na kterem je (dole) napsano "? iPhone.cz, 2009 Developed by New Web Art" .... tak ten obrazek co je na pozadi se tam vylozenE nehodi...
jinak ten panel na kterem je (dole) napsano "? iPhone.cz, 2009 Developed by New Web Art" .... tak ten obrazek co je na pozadi se tam vylozenE nehodi...
-
- iPhone guru
RSS tam sice je a nejspíš bude, ale to nemění nic na tom, že já bych třeba optimalizaci pro iPhone uvítal prostě napsat iphone.cz a kouknout se na novinky s peknym desginem, a ne pres RSS ctecku..
Prečo by sa nehodilo? Inak klikol som si na New web art a majú dosť škaredú stránku na to, že sa živia dizajnom..
edit: a prečo pre Boha optimalizovať pre iPhone.. Nenávidím stránky, ktorým nedošlo, že iPhone vie zobrazovať skutočný internet. Optimalizované stránky sú škaredé a naviac v polovici prípadov ani nefungujú. (viď facebook, gmail, ...)
Kde je problém?
edit: a prečo pre Boha optimalizovať pre iPhone.. Nenávidím stránky, ktorým nedošlo, že iPhone vie zobrazovať skutočný internet. Optimalizované stránky sú škaredé a naviac v polovici prípadov ani nefungujú. (viď facebook, gmail, ...)
Kde je problém?
Neni to spatny, jen bych urcite vyhodil tu auru kolem tech hvezdicek, nebo ji aspon udelal vic pruhlednou, takhle na sebe strasne fixuje pohled a neda se cist ten clanek ...
A mozna nakej vic jablecnej design, spis neco bilyho a hranatejsiho? Tohle co tam je, ctverce bez hran, hafo pruhlednosti, gradient rozlozenej na obdelniky a tyhle barvy... to proste vypada jak vista
A mozna nakej vic jablecnej design, spis neco bilyho a hranatejsiho? Tohle co tam je, ctverce bez hran, hafo pruhlednosti, gradient rozlozenej na obdelniky a tyhle barvy... to proste vypada jak vista
Apple bol biely pred pár rokmi, teraz sa jeho kroky odoberajú trocha iným smerom.. Nevidím nič zléna priehladnosti a gradientoch. A toto je fórum o iPhone nie o Apple, myslím, že dokonca väčšina používateľov tu má Vistu. Ale nevidím žiadnu podobnosť okrem farieb v headeri a farieb v defaultnom pozadí na Viste. A príjde mi smiešne sa tým zaoberať.
Ak by boli perexy (ukážky/úvody) článkov dlhšie, hviezdičky by tak pohľad nefixovali. A myslím, že by to bolo lepšie.
Ak by boli perexy (ukážky/úvody) článkov dlhšie, hviezdičky by tak pohľad nefixovali. A myslím, že by to bolo lepšie.
Yreg: Apple uz mozna od bily odstoupil, kazdopadne bilou maji vsichni s applem spojenou. Nerikam ze gradienty a pruhlednost je neco spatnyho, jen rikam ze ta stranka vypada jako fanklub visty, protoze to ui je proste delany uplne stejne, tecka. Ano, tohle je forum o iphonu a ne o apple, ale hadej ktera firma udelala iphone, ano, je to apple... Pokud ti prijde smesny se zaobirat stylem a barvama layoutu,tak nechapu co delas v topicu kde se hodnoti novej styl stranky.. Me zase prijde vtipnej fakt ze resis takovou prkotinu jako jakej mam na danou vec nazor . Ne kazdej clanek je dlouhej, cim kratsi uvod tim lepsi (vejde se na obrazovku vic clanku a je to prehlednejsi), proto myslim ze by bylo lepsi mit hvezdicky ktery min pritahujou pozornost, ale to je jen muj nazor a ty se jim vubec nemusis zaobirat, natoz ho resit
Neprišiel mi smiešny konkrétne tvoj názor, prišlo mi smiešne, že už štyria ľudia povedali, že to vyzerá ako Vista, hoc to má podľa mňa len rovnaké pozadie. Nevidím dôvod, prečo by som nemohol reagovať na to, čo tu hovoria ostatní.
Na väčšine blogov zvyknú byť tie úvody dlhšie a aj je to tak myslím lepšie.
Na väčšine blogov zvyknú byť tie úvody dlhšie a aj je to tak myslím lepšie.
Nevim.. mne to pripomina server iphonemania.cz a jeste i jine servery maji podobny layout, ze v leve pulce se odehravaji nahledy clanku a vpravo je zmatek z odkazu..
Na druhou stranu, layout nynejsiho iphone.cables.cz, taky v leccems pripomina jine stranky, predevsim venujici se warez a torrentum
Osobne bych jeste zkusil oslovit jeste nejakeho "vizionare" v ramci designu stranek. Snad jeste neni nic ztraceno a celej web by mohl vypadat veseleji! Ja bych tedy svetlejsi barvy volil rozhodne!
Na druhou stranu, layout nynejsiho iphone.cables.cz, taky v leccems pripomina jine stranky, predevsim venujici se warez a torrentum
Osobne bych jeste zkusil oslovit jeste nejakeho "vizionare" v ramci designu stranek. Snad jeste neni nic ztraceno a celej web by mohl vypadat veseleji! Ja bych tedy svetlejsi barvy volil rozhodne!
-
- Host
Zdravím!
Nejsem designer, ale první dojem fajn. Osobně se přikláním k názoru, že by se stránky víc mohly přibližovat jablečnému "fénu".
Nejsem designer, ale první dojem fajn. Osobně se přikláním k názoru, že by se stránky víc mohly přibližovat jablečnému "fénu".
iPhone 3G 4.2.1 CZ NonJB, 8Gb, T-Mobile CZ
NtB Win7(64bit), iTunes 10.6.3.
NtB Win7(64bit), iTunes 10.6.3.
-
- Moderator fóra
je to pekny akorat to logo bych predelal...neco vic ve stylu MAC OS jinak ty hvezdicky jsou v pohode, no mozna trosku zmensit by nevadilo..
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhone expert
taky se přikláním k názoru(ům) udělat více iPhone(apple, mac) styl
jinak hvězdy jsou opravdu moc velké a moc nápadné, pak se mi zdá divné rozložení: sloupec Články - sloupec začínající Aktuality a to pod tím - sloupec Vyhledávání a to pod tím..
Sloupec s nástřely článků bych asi dal doprostřed
Jinak změna oproti nynější verzi je vidět a špatná není.
jinak hvězdy jsou opravdu moc velké a moc nápadné, pak se mi zdá divné rozložení: sloupec Články - sloupec začínající Aktuality a to pod tím - sloupec Vyhledávání a to pod tím..
Sloupec s nástřely článků bych asi dal doprostřed
Jinak změna oproti nynější verzi je vidět a špatná není.
-
- patron iPhone.cz
Líbí se mi to, ale přidávám se na stranu "hvězdičkářů" - jsou fakt moc velký. A i barevně to není vůbec špatný.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
Určitě bych volil naprosto jiné barvy. Vycházel bych z fialové a stříbrné, nejsme přeci na stránkách microsoftu. Ten web na mě působí hrozně stísněně. Odsazení textu od krajů u článků je děsné, u "Kategorií" to samé. Hvězdičky září asi tak jako by šlo jen o ně. Články jsou na sobě hrozně nahuštěné a co ty pruhy pod nimi .. celkově je to takové nesladěné, obyčejné, až tak trochu o ho..
Nelíbí se mi to a máte co dohánět. Začal bych znova a inspiroval bych se macblog.sk, abduzeedo.com a apple.com
Mimochodem iPhone v hlavičce by mohl být alespoň s trochu novějším screenem
Nelíbí se mi to a máte co dohánět. Začal bych znova a inspiroval bych se macblog.sk, abduzeedo.com a apple.com
Mimochodem iPhone v hlavičce by mohl být alespoň s trochu novějším screenem
-
OT: Podívejme se, kdo se nám tu po dlouhé době objevil
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Zedjunior: Presne moje slova pripada to take nepriehladne a necitis sa tam proste dobre je to asi tym ze sa menia farby a svoj pohlad zameriavas na malu cast stranky skuste ju rozsirit na celu a urobte to priehladnejsie a tie farby tiez zmente na tu sivu a fialovu + ta cierna tiez moze byt
jsem designer, je to pěkné, až na ty hvězdičky.
nicméně co/kdo bude v katalogu firem ? zajímám mě to protože firmu mám a už jsem spolupráci nabízel ...
nicméně co/kdo bude v katalogu firem ? zajímám mě to protože firmu mám a už jsem spolupráci nabízel ...
-
- Administrator
až bude vše na svém místě, kontaktuj mě znovu ..
design super!! hvězdy nevadí a čermý pozadí podporuju. Jsem programátor a upřímě velice obdivuji lidi kteří dokáží dát do hromady takový krásný design. Kdyžtak pls. PM v čem je grafika dělaná
-
- Administrator
vir ? ježiši, to se musím podívat, jinak iPhone.cz bude brzo down a připravuje se ostrý provoz ..
-
- Moderator fóra
To už včera paly oznamoval zde viewtopic.php?f=1&t=16034 že to je planý poplach a bude to opraveno.
-
- Host
-
Chyba je u teba mne to ide normalne
dodo
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse