program pro zapis volajiciho cisla do poznamek

vše co vás napadne
Odpovědět
econ

program pro zapis volajiciho cisla do poznamek

Příspěvek od econ »

zdravim Vas, pouzivam nokiu so symbianom rady E uz dlhodobo a chcem to vymenit za iphone. Ten telefon sa mi paci, ale nevie mi nikto poradit v nasledovnej veci. Na nokii dokazem v registre hovorov skopirovat cislo do clipboardu a vlozit ho napr. do poznamky s popisom. Existuje na toto nejaka aplikacia?

k vyuzitiu je to nasledovne, je to sluzobny telefon, na ktory vola velmi vela ludi, a vzdy som si ukladal cisla do tel. zoznamu. Lenze, ten zoznam sa tymto sposobom velmi rychlo stal neprehladnym a tym padom neucelovym. symbian mi umoznil velmi jednoducho a pohodlne uz v standarde skopirovat cislo do clipboardu a ked som klikol na "nova poznamka" vlozil cislo, vlozil popis k tomu, tak pri synchronizacii to bolo velmi prehladne. Nieco podobne by som chcel od iphonu, neviete mi poradit ci to je vobec k zohnaniu takato apps?

prepisovanie niekde na papier a potom do poznamky sa mi zda blbost, nakolko ked pride k chybe, tak to moze byt strata zakaznika. V symbiane sa v poznamkach da vzdy prikazom najst tel.cislo, email a nasledne ho pouzit, co by som tiez chcel v iphone

prosim o radu, ak sa s tym niekto stretol,

dik

Přesun do Ostatní. scorpi

Odpovědět