Jedná se o Palm Pre, nikoli Plam Pre, jak uvedeno na ukázce a jak zde nesprávně papouškováno. Název topicu jsem upravil. Beavers.
pardón , moja chybka

ygy píše:moj iphone sa startuje tak 2 min
Maximus-CZ píše:hlavne jestli ste si vsimli, ze ten 3GS nemel zadnou SMS, ci email, ci neprijaty hovor, a iPhone 3G tam toho měl na tucty.... ono to asi taky přidá nějakou tu sekundu s startování
jnoveek píše:aj keby sa ten palmshit zapol za 1s ta na iphone multitouch nema
svapra píše:Všiml jste si někdo toho, že IP 3G po nahrání nového FW 3.0 pomalejší? Co jsem přeinstaloval FW, nabíhají mi znatelně pomaleji nové SMS po odemčení a i App Store trvá o dost dýl než mi zobrazí aplikace. Připojený jsem přes Wifi k 20Mb, takže rychlostí připijení to neni. Mam trochu dojem, že to udělali schválně, aby 3GS vypadal rychlejší. Máte někdo podobnou zkušenost?
Golf píše: Vám se ten Palm líbí?....
Mcha píše:Nejde jen o SMSky,
na Palm Treo co mam ted, jsem si schopen zaznamenat poznamky v češtině (tedy s accenty), aniž bych se díval na display. Proste mam zařízení v ruce, přednášející mluví a já píši - mám minimální množství překlepů a velmi dobrou soustředěnost na poslech slova.
Zkoušel jsem něco podobného s mým iPod Touch a při staré verzi FW 2.x jsem dosahoval stejných výsledků jen s pohledem na display - to by mi bylo jedno - ale bez akcentů. Uvidím jak teď z 3.0.
Používá ještě někdo iPhone jako PDA? Tedy pro poznamky, planovani, prenos dokumentu, tabulkovy procesor, email... a nebo iP uzivate jen pro volani, semtam sms a hlavne pro zabavu?