Plánuje Sony PSP-mobil?
- Fifik
- Klub čistého iOS
Plánuje Sony PSP-mobil?
Podle vysoko postavených představitelů Sony plánuje společnost nové zařízení, které by konkurovalo iPhonu.
Nejnovější verze PlayStationu Portable se ještě ani neprodává, a Sony již přemýšlí o další novince. Společnost chce podle agentury Reuters vytvořit zařízení, které by kombinovalo přenosnou herní konzoli PSP s mobilním telefonem od Sony Ericsonu. Sony prý začne počátkem příštího měsíce sestavovat tým, který by na zařízení měl pracovat.
Není pochyb o tom, že by zařízení mělo konkurovat a předčít iPhone od Apple, který je velmi populární a čím dál více vývojářů pro něj dělá hry. Není to také poprvé, co se objevují informace o vytvoření nového zařízení - v roce 2007 si Sony nechalo patentovat zařízení, které vypadalo jako telefon a PSP v jednom (viz nákres výše). V nejbližší době se fanoušci PSP mohou těšit na PSP Go, které se od října dostává na pulty obchodů v Severmí Americe za cenu 249 dolarů.
Nejnovější verze PlayStationu Portable se ještě ani neprodává, a Sony již přemýšlí o další novince. Společnost chce podle agentury Reuters vytvořit zařízení, které by kombinovalo přenosnou herní konzoli PSP s mobilním telefonem od Sony Ericsonu. Sony prý začne počátkem příštího měsíce sestavovat tým, který by na zařízení měl pracovat.
Není pochyb o tom, že by zařízení mělo konkurovat a předčít iPhone od Apple, který je velmi populární a čím dál více vývojářů pro něj dělá hry. Není to také poprvé, co se objevují informace o vytvoření nového zařízení - v roce 2007 si Sony nechalo patentovat zařízení, které vypadalo jako telefon a PSP v jednom (viz nákres výše). V nejbližší době se fanoušci PSP mohou těšit na PSP Go, které se od října dostává na pulty obchodů v Severmí Americe za cenu 249 dolarů.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
- iPhone expert
Re: Plánuje Sony PSP-mobil?
Hm, takze se mozna dockame dalsi vrzajici napodobeniny iPhonu
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
uplne mi de mraz po zadech kdyz vidim ten display na tom otocnym kloubu...docela bych se toho bal, toho bych se bal vic nez ze mi iphone spadne na sutr
-
- iPhone expert
To ja se toho nebojim, protoze bych si takovejdle kram nikdy nekoupil
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
tak kram to nenazvu, pac sem to v zivote nemel v ruce, ted se chovas jak ti ostatni co rikaji iphonu kram a ty na ne andavas ze to o iphone rikaji
- Fifik
- Klub čistého iOS
Nikdy nemôžeš vedieť ako to bude vyzerať. Zatiaľ to je len návrh.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
- Starý pes fóra :)
Podle návrhu to vypadá, že to bude fakt tlusté
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Administrator
no nevím, hry skoro nehraju, tohle by nebylo pro mě ...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
hry sice hram na iphone velmi casto (hry:ostatok mam 3:1, niekedy 5:1) ale toto by som si nekupil kedze ako telefon to bude urcite onicom
preco? vlastny OS sa hadam nechystaju vytvarat, ak hej, tak uz vidim aku "betaverziu" pustia do sveta (moc im nedoverujem) a ak by chceli pouzit symbian/WM tak to je konecna, to uz radsej prejdem na dumbphone ako tieto OS znovu pouzivat
samozrejme ak by tam dali android, tak je to otocka o 180° to by som sa mozno aj nechal prehovorit, ale podla tych nakresov to vyzera ako otocna tehla, na tom musia poriadne zamakat
preco? vlastny OS sa hadam nechystaju vytvarat, ak hej, tak uz vidim aku "betaverziu" pustia do sveta (moc im nedoverujem) a ak by chceli pouzit symbian/WM tak to je konecna, to uz radsej prejdem na dumbphone ako tieto OS znovu pouzivat
samozrejme ak by tam dali android, tak je to otocka o 180° to by som sa mozno aj nechal prehovorit, ale podla tych nakresov to vyzera ako otocna tehla, na tom musia poriadne zamakat
Docela jste mě pobavili, tenhle návrh je zhruba 3 roky starý , takze myslim, ze tento navrh není aktuální