Vsetci dobre vieme ze co vsetko iPhone dokaze a co nedokaze. Tak iste vieme, ze je aj vela ludi co ho odsudzuju a povazuju za obycajnu hracku ale to je hlavne preto ze nevedia co vsetko dokaze a na co sa da vyuzit.
By ma zaujimalo ako vy vyuzivate celkovy potencial iPhonu????
Internet,GPS,compas (3gs verzia) a ine.
Takze trochu ja o sebe. Mam 32 GB 3GS neobmedzeny internet
Byvam v UK v Londyne a tu je zivot s iPhonom uplna radost.
Cestou do prace a s prace pocuvam hudbu alebo nejaky ten film.
Samozrejme ak pocuvam hudbu tak aj browsujem po nete. (Tu mam skoro vsade 3G signal takze vsetko ide ako jedna basen)
Kedze pouzivam metro a ine dopravne prostriedky applikaciu typu Tube-Deluxe kazdodenne pouzivam. Presne na minutu viem kedy ide aky vlak cize viem ci sa musim ponahlat. Ak mi rano meska vlak hned ma na to applikacia upozorni a tak nemusim cakat na stanici a odidem s domu ked viem kedy presne vlak pride.
Uplne fantasticka applikacia.
MMS som niekedy vobec nepouzival ale teraz denne poslem 2-3 ved aj preco nie ked je to v cene a sem taj aj video klipy posielam. Tiez fantasticka vec !!!
GPS tiez pouzivam kedze skoro kazdy vikend sa tulam po centre Londyna tak mi applikacie typu Nearest,Trails ukazu kde v blizkosti mna je restauracia,kino,dokonca aj verejne wc

Tak iste velmi denne pouzivam eBay a v spojitosti s mobile me mam prehlad o vsetkych svojich akciach a nic nestratim lebo mobile me ma hned na vsetko upozorni. Ak mi niekto poslem email na moje @me.com account iphone ho detekuje do 10 sek od odoslania. Skusal som !!!
Je jasne ze je velmi vela applikacii co pouzivam ale to je uz individualne.
Cize iphone je moj kazdodenny pomocnik a mozem povedat ze ja jeho potencial vyuzivam na 100%.
Kazdy kto raz skusi iphone vie ze urcite nie je na trhu nic ine co by ho prekonalo