Iphone 3gs za 400 EUR?
Iphone 3gs za 400 EUR?
Tuto som nasiel inzerat volal som mu ,... a vravi ze 3g 16gb za 240 eur a za 400 euro 3gs,...vraj je to nove z rocnov zarukov,...zajtra vraj objednava do dvoch tyzdnov je to tu ,..zalohu pyta 100 eur,...myslite ze to je reala cena ? da sa za 400 eur kupit 16gb 3gs? za 240 ma 16gb 3g
Ak mate zaujem mozme to objednat spolu,..pre pripad ze by nas podviedol aby sme mohli niako podat hromadnu zalobu
http://mobil.bazos.sk/inzerat/1982030/POZOR.php
Ak mate zaujem mozme to objednat spolu,..pre pripad ze by nas podviedol aby sme mohli niako podat hromadnu zalobu
http://mobil.bazos.sk/inzerat/1982030/POZOR.php
Re: Iphone 3gs za 400 EUR?
Osobně bych si nic takhle nekoupil, zdá se mi to podezřelé..
aj mne ale ta cnena je fajn,..ale sak posleme mu peniaze na ucet dopiseme k pladbe ze zaloha za iphone,...a ak to nedoda pojde na sud
-
- Host
zaloha? jaka zaloha? slovo zaloha pri nakupovani takehoto dacoho znamena v preklade "tie prachy uz neuvidis"...
podla mna..
podla mna..
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
-
- Host
-
- Starý pes fóra :)
osobni predani... jinak asi ne
i kdyz musim rict ze celkem fajnova cena 

Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
on chce ale 100 eur zalohu ,..a ze iphone ma za 240 a vraj to mas ces par kamosov tak pochybujem sai je to isty podvod pretoze ako moze mat novy 16 gb 3g za 240 eur ? ked sa maju natom 3 ja nabalit tak musia kupit iphone minimalne za 200 eur novy,..
-
- Mírně pokročilý
never tomu panovi, dnes som mu volal nakolko zhanam pre znameho 3G a hned zacal tiez pesnicku o zalohe, ale 150?!
tak ja na to, ze sa stretneme osobne a spiseme zmluvu a zacal sa vyhovarat, ze v TR nebyva a ze to bude zlozite, ja ze mam auto a ze nebude a zrazu koniec hovoru
pod 200? to nie je trestny cin, pamatajte na to u takychto spekulantov! a nie je jediny, tu je dalsi (aj toho mam overeneho):http://mobil.bazos.sk/inzerat/1963996/Apple-Iphone-16GB32GB.php
edit: odstranene expresivne slovo
tak ja na to, ze sa stretneme osobne a spiseme zmluvu a zacal sa vyhovarat, ze v TR nebyva a ze to bude zlozite, ja ze mam auto a ze nebude a zrazu koniec hovoru
pod 200? to nie je trestny cin, pamatajte na to u takychto spekulantov! a nie je jediny, tu je dalsi (aj toho mam overeneho):http://mobil.bazos.sk/inzerat/1963996/Apple-Iphone-16GB32GB.php
edit: odstranene expresivne slovo

Naposledy upravil(a) icefiresr dne čtv črc 16, 2009 11:34 am, celkem upraveno 1 x.
-
Ach jo, asi zacnu prodavat iP take .. nechce mi nekdo poslat zalohu? Bude mi stacit 50euro ;) ..
-
- Mírně pokročilý
No tipek mi dnes odpisal na mail, trosku som zaparal, ale iba tak sa clovek dozvie viac

Zdravim,
v stredu sme spolu telefonovali, pytal som sa Vas na podrobnosti ohladom 3GS-ka 16GB a moznosti zaplatenia zalohy.
Poprosim Vas o kontaktne udaje kam mam docestovat pre zaplatenie zalohy. Zmluva o prevzati zalohy bude samozrejme vyhotovena tak, aby som sa kryl voci strate zalohy.
S pozdravom,
icefire
Ok takze zaloha je iba 100euro ak mate zaujem tak treba prist dnes do 11:00 max12:00lebo o 1300objednavam Rastislav XXXman JiraXXXXX 165/X 916XX Stara Tura
Dobry den,
na jednom nemenovanom fore som Vas nasiel v zozname podvodnikov, pisalo tam vela ludi, takze moj zaujem pada. Jedine ak by bolo zariadenie bez zalohy, ze by som si pon priamo prisiel a hned ho vyplatil.
S pozdravom,
Mna? uRicte nie nehrozi
Je to tam cierne na bielom,
vcera som to vecer cital. Bol tam uvedeny Vas inzerat a uzivatelia sa k tomu vyjadrili. Pokial teda stale pozadujete tu zalohu, tak moj zaujem pada.
S pozdravom,
Viete co mne je jedno vy ma vasimi nepotvrdenymi recami nijako nepotopite rad bysom videl ten server
Takze tie ceny su relane...cakam nato trestne oznamenie....a toho hajzla si vyprosim...chlapci vynemate ani najmensie tusenie za ake ceny sa nakupuju iphony...s pozdravom rastio
-
záloha 100 éček...
jako já vím, za kolik se iPhony prodávají, ségra dělá u Applu
A i když to sem nepatří, tak když sem kupoval motorku, tak pro prodejce jediná možná varianta byla klíče a techničáky za peníze... žádné zálohy...

A i když to sem nepatří, tak když sem kupoval motorku, tak pro prodejce jediná možná varianta byla klíče a techničáky za peníze... žádné zálohy...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
rastio sa neozval ani po par tyzdnoch, i ked vravel, ze 3gs-ka bude mat, takze to bol nakoniec podvodnik / potvrdene faktami