americká lednice
-
- Starý pes fóra :)
americká lednice
hodlám si koupit americkou lednici a vzhledem k tomu ze je zde docela siroka zakladna uzivatelu, zeptam se na radu i tady. jelikoz mame propojeny obyvak s kuchyni , dost podstatna je pro me hlucnost a taky bych rad, aby to melo vyrobnik ledu a ledove triste.
chtel bych se zeptata na zkusenosti tech, kteri si americkou lednici poridili. zajima me na co by bylo dobre dat pozor, hodne me zajima ta hlucnost a vubec vsechny zkusenosti. nejlepe kdyz zminite i model abych si mohl nekde dohledat vyrobcem udavanou hlucnost (pripadne uvete i tu hlucnost, pokud ji znate) a ostatni parametry. rovnez by me zajimalo jak je to s vyrobnikem ledu, protoze mi nekteri prodejci (o kterych si nemyslim, ze by toho nejak zvlast videli) tvrdi, ze je led nutno neustale odebirat, aby se lednice nenamrazovala.
chtel bych se zeptata na zkusenosti tech, kteri si americkou lednici poridili. zajima me na co by bylo dobre dat pozor, hodne me zajima ta hlucnost a vubec vsechny zkusenosti. nejlepe kdyz zminite i model abych si mohl nekde dohledat vyrobcem udavanou hlucnost (pripadne uvete i tu hlucnost, pokud ji znate) a ostatni parametry. rovnez by me zajimalo jak je to s vyrobnikem ledu, protoze mi nekteri prodejci (o kterych si nemyslim, ze by toho nejak zvlast videli) tvrdi, ze je led nutno neustale odebirat, aby se lednice nenamrazovala.
Re: americká lednice
S americkym stylem lednic mam zkusenost pouze v USA, ne tedy s temi ktere se v cesku prodavaji ale verim, ze to budou hodne podobne modely. S hlucnosti si nemusis v zadnym pripade delat starosti, jsou na tom stejne, ne-li lepe nez standardni evropske. Led v zadnym pripade neni potreba odebirat, kazdy vyrobnik ledu ma bud nejake cidlo nebo jiny nastroj pomoci ktereho zastavi vyrobu v pripade, ze je zasobnik plny. Jedine kdy hrozi namraza je kdyby se zasobnik vyndal ven z mrazaku, nechal po nejakou dobu venku, behem cehoz by se ohral a z roztekleho ledu by vznikla namraza.
-
diky za informace. neco uz jsme sehnal i s jinych zdroju.
-
mame doma tuto, http://www.elektro-kuchyne.cz/americka- ... w-p207flqa
uz je v nasi domacnocti cca 1,5 roku, naprosta spokojenost, do kuchynske linky se nam nevesla, tak zustala v predsini(hale),..pozor na dostupnost pripojeni k vode, potom je potreba jednou za rok vymenit filtr na vodu, i kdyz je pravda, ze jsem jeli 2 mesice bez filtru a taky se prd stalo...ledova trist a kostky super, ale vic ocenila rodina filtrovanou studenou vodu, odpadly nam nakupy balene vody...jinak viz výse...hlucnost v norme, nijak to ani nevnimas, to lednicka, ktera je soucasti linky mi prijde hlucnejsi...
Dobry je i bar v pravych dvirkach, nemusis otvirat celou lednici...doporucuji..
uz je v nasi domacnocti cca 1,5 roku, naprosta spokojenost, do kuchynske linky se nam nevesla, tak zustala v predsini(hale),..pozor na dostupnost pripojeni k vode, potom je potreba jednou za rok vymenit filtr na vodu, i kdyz je pravda, ze jsem jeli 2 mesice bez filtru a taky se prd stalo...ledova trist a kostky super, ale vic ocenila rodina filtrovanou studenou vodu, odpadly nam nakupy balene vody...jinak viz výse...hlucnost v norme, nijak to ani nevnimas, to lednicka, ktera je soucasti linky mi prijde hlucnejsi...
Dobry je i bar v pravych dvirkach, nemusis otvirat celou lednici...doporucuji..

iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun
hlavně aby se Ti tam vešla basa piv, nebo nejlíp celej sud s vyvedenou pípou
-
- Administrator
krasna predstava 

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
dnes jsem byl na navsteve u znamych a uz se te hlucnosti nebojim. je to v pohode.
-
X_Dancer píše:hlavně aby se Ti tam vešla basa piv, nebo nejlíp celej sud s vyvedenou pípou
tak ja myslim, ze kdyz se misto vody pripoji natlakovanej sud, mohlo by to nejak fungovat :-p
-
- Moderator fóra
Dejte si to patentovat pak 

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Administrator
OT
vidíš, já ti říkal že Heduška bude dobrá a hodná žena, je dobré že jsi si to nejdříve vyzkoušel jinde, jen se zamysli nad svou technikou, když jsi dobrej a ženské se to líbí, je dost hlučná .. když tak zavolej večer, dám ti nějaké rady

drsny píše:dnes jsem byl na navsteve u znamych a uz se te hlucnosti nebojim. je to v pohode.
vidíš, já ti říkal že Heduška bude dobrá a hodná žena, je dobré že jsi si to nejdříve vyzkoušel jinde, jen se zamysli nad svou technikou, když jsi dobrej a ženské se to líbí, je dost hlučná .. když tak zavolej večer, dám ti nějaké rady

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

A co takhle http://www.recenze-lednice.eu/gorenje-nrs-85557-e ?
Docela se mi zamlouva, ale nevim, jestli jsou Gorenje dobry
Docela se mi zamlouva, ale nevim, jestli jsou Gorenje dobry
-
- Moderator fóra
Miriam, to ses sem zaregistrovala jen kvůli lednici a ještě k tomu se ptáš v tak starém tématu, že diskutující mezitím již zešedivěli a tyto věci je už snad ani netrápí? 

Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.