americká lednice

vše co vás napadne
Odpovědět
drsny
Starý pes fóra :)

americká lednice

Příspěvek od drsny »

hodlám si koupit americkou lednici a vzhledem k tomu ze je zde docela siroka zakladna uzivatelu, zeptam se na radu i tady. jelikoz mame propojeny obyvak s kuchyni , dost podstatna je pro me hlucnost a taky bych rad, aby to melo vyrobnik ledu a ledove triste.

chtel bych se zeptata na zkusenosti tech, kteri si americkou lednici poridili. zajima me na co by bylo dobre dat pozor, hodne me zajima ta hlucnost a vubec vsechny zkusenosti. nejlepe kdyz zminite i model abych si mohl nekde dohledat vyrobcem udavanou hlucnost (pripadne uvete i tu hlucnost, pokud ji znate) a ostatni parametry. rovnez by me zajimalo jak je to s vyrobnikem ledu, protoze mi nekteri prodejci (o kterych si nemyslim, ze by toho nejak zvlast videli) tvrdi, ze je led nutno neustale odebirat, aby se lednice nenamrazovala.

fales

Re: americká lednice

Příspěvek od fales »

S americkym stylem lednic mam zkusenost pouze v USA, ne tedy s temi ktere se v cesku prodavaji ale verim, ze to budou hodne podobne modely. S hlucnosti si nemusis v zadnym pripade delat starosti, jsou na tom stejne, ne-li lepe nez standardni evropske. Led v zadnym pripade neni potreba odebirat, kazdy vyrobnik ledu ma bud nejake cidlo nebo jiny nastroj pomoci ktereho zastavi vyrobu v pripade, ze je zasobnik plny. Jedine kdy hrozi namraza je kdyby se zasobnik vyndal ven z mrazaku, nechal po nejakou dobu venku, behem cehoz by se ohral a z roztekleho ledu by vznikla namraza.

drsny

Příspěvek od drsny »

diky za informace. neco uz jsme sehnal i s jinych zdroju.

burr0head

Příspěvek od burr0head »

mame doma tuto, http://www.elektro-kuchyne.cz/americka- ... w-p207flqa
uz je v nasi domacnocti cca 1,5 roku, naprosta spokojenost, do kuchynske linky se nam nevesla, tak zustala v predsini(hale),..pozor na dostupnost pripojeni k vode, potom je potreba jednou za rok vymenit filtr na vodu, i kdyz je pravda, ze jsem jeli 2 mesice bez filtru a taky se prd stalo...ledova trist a kostky super, ale vic ocenila rodina filtrovanou studenou vodu, odpadly nam nakupy balene vody...jinak viz výse...hlucnost v norme, nijak to ani nevnimas, to lednicka, ktera je soucasti linky mi prijde hlucnejsi...
Dobry je i bar v pravych dvirkach, nemusis otvirat celou lednici...doporucuji..:)
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun

X_Dancer

Příspěvek od X_Dancer »

hlavně aby se Ti tam vešla basa piv, nebo nejlíp celej sud s vyvedenou pípou

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

krasna predstava :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

OT:
... a hlavně aby byla furt plná. :)

drsny

Příspěvek od drsny »

dnes jsem byl na navsteve u znamych a uz se te hlucnosti nebojim. je to v pohode.

drsny

Příspěvek od drsny »

X_Dancer píše:hlavně aby se Ti tam vešla basa piv, nebo nejlíp celej sud s vyvedenou pípou

tak ja myslim, ze kdyz se misto vody pripoji natlakovanej sud, mohlo by to nejak fungovat :-p

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Dejte si to patentovat pak :D
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

OT

drsny píše:dnes jsem byl na navsteve u znamych a uz se te hlucnosti nebojim. je to v pohode.

vidíš, já ti říkal že Heduška bude dobrá a hodná žena, je dobré že jsi si to nejdříve vyzkoušel jinde, jen se zamysli nad svou technikou, když jsi dobrej a ženské se to líbí, je dost hlučná .. když tak zavolej večer, dám ti nějaké rady :lol: :lol:

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

miriam.n

Příspěvek od miriam.n »

A co takhle http://www.recenze-lednice.eu/gorenje-nrs-85557-e ?
Docela se mi zamlouva, ale nevim, jestli jsou Gorenje dobry

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Miriam, to ses sem zaregistrovala jen kvůli lednici a ještě k tomu se ptáš v tak starém tématu, že diskutující mezitím již zešedivěli a tyto věci je už snad ani netrápí? :lol:
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Odpovědět