Moj iPhone ma presvedčil, že asi nič nie je nemožné..... :-)

vše co vás napadne
Odpovědět
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Moj iPhone ma presvedčil, že asi nič nie je nemožné..... :-)

Příspěvek od libco »

Možno názov threadu príde niekomu divný, ale ja mám skutočne taký pocit. Určite patrím k menšine skor narodených členov fora (mám 51 rokov), ale možno prave preto mám potrebu napísať sem svoje pocity.
Ako každý chlap som vlastne chlapec, ktory ma rád hračky. Už pár rokov sa zabávam s digitalnymi sat prijímačmi na báze linuxu a musím priznať, že donedávna ma to naplňovalo. Lenže brácho si kúpil iPhone a začal "básniť". Tak som si na nete niečo o tom prečítal a ..... ejhľa, nová hračka. :-)
Zohnal som si ho u t-mobile a začal som testovať.....
Priatelia, ja skutočne nemám slov k tomu čo tento kúsok "železa" dokáže. Nielenže sa možem kdekoľvek pripojiť na net, debatovať na ICQ, pozarať youtube, ping!-ať s kamošmi z fóra, ale idú aj hry z "EA" na výbornej úrovni, možem si kedykoľvek zmeniť prostredie plochy, možem si prehrávať vídeá z netu ...... atď.
Posledné čo ma dostalo bol iPod. Muziku som počuval pravidelne asi pred 30 rokmi z LP platní a singlov. Už ponuka z iTunes je fantastická a možnosť si doplniť ďalšie skladby je super.
Na záver chcem napísať.
Som rád, že som sa zoznámil s týmto malým zázrakom a verim, že nielen mne prinesie veľa zážitkov. :-)

7luke.com

Re: Moj iPhone ma presvedčil, že asi nič nie je nemožné..... :-)

Příspěvek od 7luke.com »

Bezvadný "popis" toho, jak dokáže iPhone člověka zabavit, bezvadný "popis" toho dobrého pocitu :wink: Kdo si to neprožije, neuvěří (viz anti iPhone příspěvky na internetových diskuzích). iPhone je můj 41. telefon a konečně mám opravdu pocit, že tohle nadupané zařízení slouží mně a ne já jemu 8) :)

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Tak toto bolo presné. Stroj robí to čo chcem ja. ;-)

susty

Příspěvek od susty »

AK ho už raz máme. Môžeme h vymeniť no aj tak sa vrátime. Pokiaľ zmeníme telefón, nemôžme po nociach spávať, dni už nie sú svetlé ako predtým, volania nás nebavia, pišanie SMSiek je pre nás utrpením, internet v mobile stráca svoju podstatu...je to ako z hororu no je to ozaj pravda. Je to môj milaššššek (my preshes) :D

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

To Libco - tak tedy vitej mezi pacienty :) hodne zdaru a doufejme ze ti i forum pomuze lepe iPhone ovladnout.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

masklin
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Moje pritelkyne vzdycky rikala: Fuj ten je skaredej a velkej a dela uplny zbytecnosti, to bych nikdy nechtela. Ted ho ma a rika: Je super, nikdy jsem si na zadny telefon nezvykla tak rychle. A vdecnost pokracuje i dal ale to tady rozvadet nebudu ;-)

Long live iPhone
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Ďakujem Julek, to určite ano. Je tu veľa šikulov, ktorí nie sú len konzumenti, ale vedia aj nezištne poradiť. Preto mám Ping! v podpise. Čo ak sa nájde niekto slabší ako ja.... :D

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Já si občas ze srandy Ping!nu s lidma z fóra, hlavně mám občas přímo "rozhovory" se dvěma :) nehrotím to, jen na pohodu :)

tady screen z doby, kdy jsem zkušebně proPing!ával hodně lidí :D
http://www.7luke.com/portal/images/stor ... MG_007.PNG

i v Ping!u fungují emoji smajlíci
http://www.7luke.com/portal/images/stor ... MG_006.PNG

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

OT: luke, ak to nie je problém, zmeň si ikomnu, alebo si BABA??? (čo tiež nevylučujem :twisted: )

Nejsem :wink: 7L

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Baba neni, ale mozna by chtel byt :D, anebo by chtel byt iPhonem, co ho ta holka drzi, Buh vi ze ho asi nosi v kapse a ne v kabelce :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

OT: Sú aj iné miesta kde sa dá nosiť..... :D

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Kde? :shock: :D :D

(malinko chat tady :D , ale tak když je dneska ten sn0wday :wink: )

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

Vrátim sa k téme-dostal som darom Samsung Giorgio Armani-imidžovka malá s dotykovým displejom.V eufórii som svoj IP venoval synovi a to bola veľká chyba.Pár bezsenných nocí,cítil som sa ako slepý,hluchý a bezruký...o tom Samsungu škoda hovoriť,ale ten pocit bez IP hrôza-akoby som bol odrezaný od sveta.Kde sú tie dni,keď všetko krásne,intuitívne a hladko fungovalo,maily,internet a milión ďaľších vecí.Nemal som to srdce zobrať ho synovi,tak som išiel do Orange,reku že či by nebol nový IP-a oni,že áno,majú 3GS 16 GB na predajni ihneď k odberu a dokonca nejakým mne záhadným spôsobom mi skončil 3G paušál,takže som ho mohol ihneď zobrať za tuším 71 EUR.O tom,že je lepší ako 3G nebudem písať,len som zvedavý,či na to neprídu,že mne ešte nemohol skončiť ten paušál,aktivoval som ho minulú jeseň s tým IP 3G čo som dal synovi.Nakoniec-neviem si predstaviť,čo lepšie by muselo prísť na svet,aby som to vymenil za IP.Inak mám 40 rokov/som lekár/,pubertu mám už za sebou,ale toto ma ozaj presvedčilo.
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

jestli ti to uz dali tak je to jejich chyba nikoliv tvoje....takze gratuluju k 3Gs a uzivej rychlosti :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

M@YO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M@YO »

undy píše:že mne ešte nemohol skončiť ten paušál

ak si mal nieco aktivovane navyse, napr OW tak ti klasicku viazanost na 2 roky skratili na 1,5 roka atd. takze je to mozne, nejakym takymto zazrakom:P preto klidek a keby nie tak plati to hore od tvosi-ho :)
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit

Stopa

Příspěvek od Stopa »

susty píše:...pisanie SMSiek je pre nás utrpením...

ani nevrav, cely zivot som mal "dumbphony" (S-E forever) a aj tak bolo pre mna problematicke pouzivat cely jeden mesiac technologicky zazrak pod menom "Kyocera TNT" brrrrr, zvlast tie SMS
Obrázek

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Nechcem byť vzťahovačný, ale zdá sa mi že posledné príspevky sú d o s ť mimo témy. :shock:

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

pekny popis ja som mal zhruba 100 telefonov tocil som pravidelne zopar za mesiac no odkedy mam iPhone tak uz ani nemozeram testy ani nic podobne

niekedy cele dni som cital testy nokii a fotakov a funkcii a rozhodoval som sa no iPhone mi to cele zobral :) teraz mam 3G.. a keby som mal menit tak 3GS ostatne telefony uplny nezajem...

mmhardky

Příspěvek od mmhardky »

undy píše:a dokonca nejakým mne záhadným spôsobom mi skončil 3G paušál,takže som ho mohol ihneď zobrať za tuším 71 EUR.O tom,že je lepší ako 3G nebudem písať,len som zvedavý,či na to neprídu,že mne ešte nemohol skončiť ten paušál,aktivoval som ho minulú jeseň s tým IP 3G čo som dal synovi

Aj mne vmenili Iphone po cca po roku. Vypocitava sa to podla toho aky si mal pausal, kolko si prevolal, ci si platil faktury na cas atd. Technicky ti ale vlastne neskoncila viazanost, len si mal uz narok na dalsie dotovane zariadenie a pri jeho preberani si podpisal novu zmluvu s novou viazanostou. Ak by si miesto toho povedal ze uz nechces pokracovat, videl by si ze by to neslo.

Je inac velmi velke mnozstvo ludi ktori nevedia, ze nemusia cakat az na koniec viazanosti kym budu mat narok na dalsi dotovany telefon. Orange o tom nikde neinformuje... Treba len zavolat na 905 a spytat sa. Dokonca to niekedy ide vymenit aj skorej nez po roku, ja som mal narok z niekedy po 10 mesiacoch na 3GS, len by som musel uhradit nejaky poplatok 64 eur navyse.

Musim vsak upozornit, ze zhruba 50% zamestnancov na infolinkach a predajniach o tomto nema sajnu a nevedia o com sa hovori.

Odpovědět