Ludia zaujimala by ma jedna vec a som zvedavy na Vas nazor resp. skusenosti.
Tyka sa to hlavne uzivatelov na slovensku, ktory vyuzivaju sluzby O2-SK.
Nakolko O2-SK nema vybudovanu vlastnu vykryvaciu siet, tak ma zaujima tento "problem".
Asi 2 dni som mal vypnute na iPhone 3G /za cielom zvysenia vydrze baterie kedze O2-SK nema 3G pokrytie/ a v nazve siete mi potom vypisalo T-Mobile. Mal som tento problem pri kupe telefonu ale sa to opravilo tak som to nebral vazne. A kedze mi viaceri ludia volali zo siete O2-SK, tak sme dosli na to, ze okrem toho ze moja zobrazovana siet na iPhone sa uz nevola O2-SK ale T-Mobile, tak volajucemu uz prestalo hovorit aj "volate v sieti O2 Slovensko".
A preto ma zaujima, ze ten kto mi volal alebo pisal sms,mms /ktore su momentalne zadarmo/ zo siete O2 tak to platil ako keby volal /pisal/ do T-Mobilu?
Za vsetky odpovede dakujem
Národný Roaming O2-SK
-
- Host
Národný Roaming O2-SK
iPhone 3G 8Gb, 3.1.2. JB O2-SK
Windows 7 Professional
Windows 7 Professional
-
- Administrator
Re: Národný Roaming O2-SK
nevím jak je to u vás, v dobách kdy vznikal Pegas (ted t-mobile) si tehdejsi operator pronajimal BTSky Eurotelu za ktere platil, a my uzivatele Pegasu, jsme meli uctovani jako pegas .. doufam ze jsem to napsal srozumitelne, proste jsme pouzivali BTS jineho operatora ale vse jsme platili Pegasu .. to same podle me budes mit ty, rozdil nepoznas, nic na vic platit nebudes .. myslim
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
mas prenesene cislo? ze ti to oznamuje volate do o2
kazdopadne kartu mas o2 tak sa aj tak sa sprava. jediny problem je u datoveho roamingu, ktory defaultne nefunguje ak si v T-M. si zober medzinarodny roaming, toto funguje na rovnakom principe, ked ti niekto vola tak plati standartne, on nevie ci si u protinozcov alebo kde. to je tvoj problem, platis aj za prijate hovory. no a v narodnom roamingu u T-M neplatis nic navyse (okrem data).
inak celkom pohoda pouzivat dvoch operatorov. ale zacalo mi to blbnut az v poslednej dobe. vypadava signal ale kompletne no a niekedy nahodi aspon TM
edit: 3g nechaj kludne vypnute,pokial viem je to uplne zbytocne, hovory cez to nechodia a data na o2 len cez edge, preto ma lacne datove programi
ps: vytukane na ip tak brat v uvahu
edit2: ked o2 strati signal, prehodi ma na t-m (nechapem preco, ak vyuzivaju rovnaku bts) ale naspat ma uz neprehodi, pretoze ma signal, jedine ked strati kompletne signal - no service, potom nahodi o2. preto skus manualne nastavit na o2.
kazdopadne kartu mas o2 tak sa aj tak sa sprava. jediny problem je u datoveho roamingu, ktory defaultne nefunguje ak si v T-M. si zober medzinarodny roaming, toto funguje na rovnakom principe, ked ti niekto vola tak plati standartne, on nevie ci si u protinozcov alebo kde. to je tvoj problem, platis aj za prijate hovory. no a v narodnom roamingu u T-M neplatis nic navyse (okrem data).
inak celkom pohoda pouzivat dvoch operatorov. ale zacalo mi to blbnut az v poslednej dobe. vypadava signal ale kompletne no a niekedy nahodi aspon TM
edit: 3g nechaj kludne vypnute,pokial viem je to uplne zbytocne, hovory cez to nechodia a data na o2 len cez edge, preto ma lacne datove programi
ps: vytukane na ip tak brat v uvahu
edit2: ked o2 strati signal, prehodi ma na t-m (nechapem preco, ak vyuzivaju rovnaku bts) ale naspat ma uz neprehodi, pretoze ma signal, jedine ked strati kompletne signal - no service, potom nahodi o2. preto skus manualne nastavit na o2.
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
-
- Host
Jasne......cakam na fakturu tak uvidime....ale malo by to tak byt ako pisete...
Neobmedzene spomaleny mobilny internet od O2-SK nemam takze datovy roaming ma nezaujima.
Diky za vsetko odpovede.
Ps.: a neviete nahodou ze ako O2-SK vracia ten aktivacny poplatok 20euri?
Neobmedzene spomaleny mobilny internet od O2-SK nemam takze datovy roaming ma nezaujima.
Diky za vsetko odpovede.
Ps.: a neviete nahodou ze ako O2-SK vracia ten aktivacny poplatok 20euri?
iPhone 3G 8Gb, 3.1.2. JB O2-SK
Windows 7 Professional
Windows 7 Professional
-
- Mírně pokročilý
pri kredite sa to vracia v splatkach pri dobiti, tusim ze nad 300sk ked si dobyjes dostanes 100sk z aktivacneho...
pri fakture musis prvu(ci dokonca 3) zaplatit na cas a potom ti to budu strhat tiez v splatkach v fakture
pri fakture musis prvu(ci dokonca 3) zaplatit na cas a potom ti to budu strhat tiez v splatkach v fakture
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene