teď mě tak napadla jedna věc. Asi se s tím setkala většina z nás, kdo máme iPhone. Troufám si říct, že většina z nás si stojí za tím, že iPhone je vůbec jeden z nejlepších mobilních telefonů, které v současné době existují (možná někdo nebude až tak souhlasit, ale mluvím obecně o iPhonu - použité materiály, snadné ovládání, propojení s Mac, PC..., a nebo aplikace, které se pro iPhone nabízí).
Ale teď už k věci... Jak obhajujete svůj iPhone před takovými "chytrolíny", kteří na vás vytáhnou např. recenzi systémů v mobilních telefonech v časopise MobilMania, kde je uvedeno, že iPhone OS je uzavřený a omezený pouze firmou Apple. Dále často slýchám věty typu: proč si kupuji takhle drahý (o více jak 100% dražší) telefon, který umí skoro to samé jako dotyková Nokia 5800? Co vidím na tom nakousnutým jablku? Proč by si měl dotyčný kupovat iPhone, který mu neposkytne jinou možnou synchronizaci než přes iTunes (tohle je např. pro mě naprostá výhoda iPhone!!!), který nemá ani kvalitní fotoaparád, který ani nemá až tak kvalitní rozlišení displeje a jemnost "jakbysmet". Že Symbian je o mnoho lepším systémem, který není uzavřený, jako ten tvůj Mac v iPhone. Že si tam může dávat různé aplikace a nemusí být svazován atd.
No jak jsem psal, asi tohle znáte, jelikož lidí, kteří nejsou schopni pochopit, že člověk je ochoten si připlatit za stylovou věc od stylové značky a spíš bych řekl, že nám ani nepřejí tu radost a spokojenost, kterou máme s iPhonem. Číší z nich naprostá sebevědomost, jak oni mají lepší mobilní telefon a POZOR!!! Především za nižší peníz

Zajímalo by mě, jak obhajujete svůj iPhoník? Mávnete rukou a jdete dál? Dohadujete se (což je tak něco podobného, jako špendlíkem se snažit prorazit zeď - stejně dotyčný to nikdy nepochopí).
Ono se tohle netýká jen iPhone. Mám MacBook a dotyčný nechápe, proč si kupuji MacBook za tak závratnou částku, když si můžu koupit Fujitsu-Siemens, a nebo Acer za poloviční částku a to POZOR!!! S o mnoho kvalitnějším hardwarem!!!

Ufff, je toho mraky, mohl bych psát celý den, ale myslím si, že je to jasné a zajímá mě, jaké máte zkušenosti s tímto vy a jak se k tomu stavíte? A nebo někoho potkalo od nějakého "nepochopivce" ještě něco horšího než pouze nepochopení, že chcete mít vše od jedné značky a jste schopni si za styl připlatit?

--
KaPi