Argumentace "chytrolínům" a "závistivcům"

vše co vás napadne
KaPi
Host
Host

Argumentace "chytrolínům" a "závistivcům"

Příspěvek od KaPi »

Ahoj všem,

teď mě tak napadla jedna věc. Asi se s tím setkala většina z nás, kdo máme iPhone. Troufám si říct, že většina z nás si stojí za tím, že iPhone je vůbec jeden z nejlepších mobilních telefonů, které v současné době existují (možná někdo nebude až tak souhlasit, ale mluvím obecně o iPhonu - použité materiály, snadné ovládání, propojení s Mac, PC..., a nebo aplikace, které se pro iPhone nabízí).

Ale teď už k věci... Jak obhajujete svůj iPhone před takovými "chytrolíny", kteří na vás vytáhnou např. recenzi systémů v mobilních telefonech v časopise MobilMania, kde je uvedeno, že iPhone OS je uzavřený a omezený pouze firmou Apple. Dále často slýchám věty typu: proč si kupuji takhle drahý (o více jak 100% dražší) telefon, který umí skoro to samé jako dotyková Nokia 5800? Co vidím na tom nakousnutým jablku? Proč by si měl dotyčný kupovat iPhone, který mu neposkytne jinou možnou synchronizaci než přes iTunes (tohle je např. pro mě naprostá výhoda iPhone!!!), který nemá ani kvalitní fotoaparád, který ani nemá až tak kvalitní rozlišení displeje a jemnost "jakbysmet". Že Symbian je o mnoho lepším systémem, který není uzavřený, jako ten tvůj Mac v iPhone. Že si tam může dávat různé aplikace a nemusí být svazován atd.

No jak jsem psal, asi tohle znáte, jelikož lidí, kteří nejsou schopni pochopit, že člověk je ochoten si připlatit za stylovou věc od stylové značky a spíš bych řekl, že nám ani nepřejí tu radost a spokojenost, kterou máme s iPhonem. Číší z nich naprostá sebevědomost, jak oni mají lepší mobilní telefon a POZOR!!! Především za nižší peníz :D :D

Zajímalo by mě, jak obhajujete svůj iPhoník? Mávnete rukou a jdete dál? Dohadujete se (což je tak něco podobného, jako špendlíkem se snažit prorazit zeď - stejně dotyčný to nikdy nepochopí).

Ono se tohle netýká jen iPhone. Mám MacBook a dotyčný nechápe, proč si kupuji MacBook za tak závratnou částku, když si můžu koupit Fujitsu-Siemens, a nebo Acer za poloviční částku a to POZOR!!! S o mnoho kvalitnějším hardwarem!!! :D Opět se někdo neumí řídit ničím jiným, než srovnáním CENA/VÝKON a nedokáže pochopit, jak někdo může mít prioritnější styl a pak poměrn cena/výkon.

Ufff, je toho mraky, mohl bych psát celý den, ale myslím si, že je to jasné a zajímá mě, jaké máte zkušenosti s tímto vy a jak se k tomu stavíte? A nebo někoho potkalo od nějakého "nepochopivce" ještě něco horšího než pouze nepochopení, že chcete mít vše od jedné značky a jste schopni si za styl připlatit? :D

--
KaPi

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Argumentace "chytrolínům" a "závistivcům"

Příspěvek od ls8 »

Ja hlavne pred nikym neobhajuju, co jsem si za svoje penize koupil. Do toho nikomu nic neni.

A pokud, tak klidne budu argumentovat treba tiim zminenym pomerem cena/vykon, a jako priklad vezmene treba muj vic nez rok stary MacBook Pro 15" 2.4GHz. Za tu cenu, kolik tehdy stal, si troufam tvrdit, ze ani dneska (!!!) nedostanu netbook, krety bude splnovat tyto parametry:
1/ Procesor C2D 2.4GHz P8600
2/ Kvalitni displej s LED podsvicenim a rozlisenim 1440x900
3/ Firewire 800 !!!
4/ Multidotykovy Touchpad
5/ Podsvicena klavesnice !!!
6/ ExpressCard, Wifi N, Bluetooth EDR 2.1
7/ Dve graficke karty N9400 a N9600
8/ Super pevne hlinikove telo !!!
9/ Operacni system, iLife (resp. vhodny ekvivalent) v cene

To, ze jsou produkty Apple predrazene, je mytus, ktery uz mnoho let neplati. A hlavne, trvej na tom, ze opravdu nikomu nemusis jakkoliv vysvetlovat a oduvodnovat, co si kupujes a proc. Tedy krome toho, kdo ti na to ty penize dava (pokud nekdo).
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

KaPi
Host
Host

Příspěvek od KaPi »

Naprosto s tebou souhlasím!

Přiznám se ale, že občas se neudržím a mám chuť tomu dotyčnému rozumně vysvětlit, aby alespoň částečně byl schopen pochopit, proč si nekupuji Fujitsu-Siemens, Dell, SonyEricsson, a nebo Acer. Stejně je to zbytečné a především u českého národa, který není ochoten tolerovat někomu to, že je spokojen se svým mobilním telefonem, který nemá otevřený operační systém.

undy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od undy »

Ja používam odpoveď v zmysle-ja mám rád dobré aj keď drahé , ak Ty obľubuješ lacné a zlé , nemáme sa o čom baviť.

alebo-na parkovisku stojí trebárs superb laurin/klement v plnej výbave a jaguár v štandartnej výbave-za čím sa obzrieš,resp. v ugande budú poznať ktorú značku??a pritom cenovo aj výkonovo môžu byť porovnateľné
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom

ls8

Příspěvek od ls8 »

Argumentace otevrenym operacnim systemem je dost mimo. V tom pripade by totiz argumentujici musel mit na pocitaci Linux nebo BSD, coz temer jiste nema :)
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

KaPi
Host
Host

Příspěvek od KaPi »

Ta argumentace s otevřeným operačním systémem se vzahovala pro změnu k OS v mobilním telefonu. Symbian není prý uzavřený a MAC OS v iPhone pro změnu je. :lol:

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Já taky nikomu nic neobhajuju, poněvadž jednak to nemám za potřebí a za druhé to nemá smysl. :)

Když jsem si před rokem taky koupil MBP, tak se většina mých kamarádů podivovala, že jsem ochoten utratit tolik peněz za notebook, když prakticky to samé můžu mít za polovinu. Nenechali si vysvětlit, že prostě TO SAMÉ za polovinu mít nemůžu. Já dnes skoro po roce určitě investovaných peněz nelituji..

Někteří z nich dokonce dnes přijdou a ukaž, jak si udělal tohle a tamto, jé tohle je opravdu jednoduché a funkční atd..Ovšem nemám mezi kamarády žádné Hulány, kteří by mě díko tomu, že používám výrobky od Apple zavrhli :D Pro mě se apple za tu dobu co používám jejich výrobky stal asi největším mým koníčkem, každý máme něco. Někdy si samozřejmě neodpustí rýpnout si, ale to je oboustranné. :)

Ovšem jsem natolik rozumný, že chápu to, že někomu Mac či iPhone z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje nebo ho nechce. Nepotřebuju ho přesvědčovat o tom, že to je to jediné a správné řešení. Na trhu je spoustu výrobků, každý má právo vybrat si to co mu vyhovuje. :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

KaPi
Host
Host

Příspěvek od KaPi »

To já s tebou souhlasím! Taky nikomu nenutím iPhone, MacBook, či cokoliv jiného od Apple. Ale spíše ten druhý mi neustále zdůrazňuje a ptá se, proč si kupuji za takové peníze něco, co lze koupit levnější a výkonnější.

Nechci tady působit jako někdo, kdo "cpe" Apple výrobky kamarádům nebo známým, protože to tak opravdu není.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Napsal jsi, že nechceš působit jako někdo, kdo "cpe" Apple výrobky kamarádům nebo známým a přitom ty, kteří mají jiný názor nazýváš chytrolíny a závistivci ...

Raději buď v pohodě, ostatním nic nedokazuj a věř mi, že i ti ostatní udělají to samé. :)

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Diskusim na toto tema se jiz nevenuji, pro mne je podstatne, ze jsem spokojeny ja a co si o tom mysli nekdo jiny, je mi vite kde.... :wink: Jak rikaval pan Werich " blb nikdy nepochopi, ze je blb, z jedineho duvodu - je to blb "..... :) Ale jinym a realnejsim pohledem - proc vnucovat a "obhajivat" svuj pohled jinym ? Stejne, jako jsme my spokojeni s iP , jsou jini zae spokojeni treba s WM a nebo Androidem. Kazdemu preji, aby byl spokojeny s tim,co je mu blizsi...

Boog
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Boog »

souhlas s Juramac :)

pouze jednou jsem mel vuli vysvetlovat jednomu jedinci, ze na tom skutecne jdou pohodlne psat sms :) Nasledne jsem kazdeho poslal do "....." s tim, ze at si kazdy koupi co chce a co mu vyhovuje :)

ale s podobnym jako u iPhone se setkate i u Macu :)
iWoz.cz - Apple svět v základech
iPhone4 16Gb
iPod nano 3rd gen. 8GB blue
iPod Classic 160 GB Black
iPad 2 64 GB wifi only
MacBook Pro (unibody) 2,53 GHz 15,4", Mountain Lion 10. 8.
MacBook Pro retina 15", 2,3 GHZ, 16 GB ram, 512 GB SSD (na ceste)

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Ano, to je odveky a nekonecny "souboj" Mac-PC-Linux . Ani teto diskuse se jiz nezucastnuji a pokud jsem v necich ocich "ovce", tak se tomu jen smeji.... :) Jsem tedy SPOKOJENA ovce na krasnem a stavnatem zelenem paloucku...... :wink:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Nijako. Poviem, ze je to moj vyber a presiel som konkretnymi platformami a proste toto mi vyslo po nich pre mna ako najlepsie, co dokazuje, ze mam iphone uz niekolko rokov. A poznamenam, ze je najlepsie si vyskusat na vlastnej kozi tie svoje mobily a ak je ich cielom prestriedat 5 mobilov za ten isty cas ako mam ja jeden iphone, tak to je svojim sposobom odpoved.

Vacsinou sa ma pytaju na nazor ludia, co on maju zaujem. Ja viem, ze je pre mna iphone momentalne najlepsi a to mne staci. Moja odpoved pre neho je teda: ak riesis cudzi telefon, ktory naviac ani nechces mat, tak je skor nieco zle s tym, co mas v rukach, pretoze pri uplnej spokojnosti by si predsa nemal nutkanie pozerat co maju ini.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Když někam přinesu macbooka tak to naopak (hlavně u holek) vzbudí zájem. :)

A s iPhonem dokonce dokážu zaujmout i teenegery. Spustím nějakou hru a je to ... :)

Možná je to tím, že se nesoustředím na ty "krámy", ale na věci, které s nimi jdou vytvořit a zároveň uznávám, že na některé z těch věcí je mnohem lepší použít pécéčko. :)
Naposledy upravil(a) Zahradník dne čtv led 14, 2010 3:54 pm, celkem upraveno 1 x.

KaPi
Host
Host

Příspěvek od KaPi »

Já mám třeba kamaráda, který mi stále dokola upozorňuje, že utrácím zbytečně peníze. On má Nokii 5800 a tvrdí mi, že jsou s iPhonem srovnatelné a že on nemusel platit takovou sumu jako já. On má Acer s poměrně dobrým hardwarem a tvrdí mi, že já mám pouze nakousnuté jablíčko za velké peníze :D Ale tohle je spíše takové kamarádské soutěžení, i když občas to člověka taky přestává bavit, když mu dotyčný stále dokola cpe, jak on má skvělé věci za málo peněz a jak je výbornej, že si umí koupit něco výkonného za málo peněz :D

Název tématu jsem zvolil z toho důvodu, že např. na serveru Zive.cz se člověk často setkává s chytrolíny a závistivci, kteří komentují články o Apple pouze z toho důvodu, že nemohou zkousnout naši spokojenost s jeho produkty.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Asi jsi toho kamaráda nepřesvědčil. :)

Někter? lidi holt řečma nepřesvědčíš. :)

Nauč se na iPhonu nebo Macbooku udělat něco, co toho tvého kamaráda přesvědčí, že ... (doplň si sám). :)
Naposledy upravil(a) Zahradník dne čtv led 14, 2010 4:03 pm, celkem upraveno 1 x.

KaPi
Host
Host

Příspěvek od KaPi »

Ani jsem se ho přesvědčit nesnažil... Ale toho kamaráda bys musel znát, abys pochopil :lol: :lol:

Kdybych něco pěkného mu na Macu předvedl, co jeho PC neumí, popř. něco pěkného předvedl na iPhone, co jeho Nokia neumí, tak by mi odvětil, že by stejně kvůli tomuhle za takovou věc tolik peněz nedal :D

Pravdou je, že za např. svůj nový 3GS bez smlouvy přes Aukro jsem zrovna málo peněz nedal, ale taky netvrdím, že Apple je zadarmo.
Naposledy upravil(a) KaPi dne čtv led 14, 2010 4:08 pm, celkem upraveno 1 x.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

No tak vidíš. :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

to je jednoduche: spytaj sa ho, ci jedinou prednostou toho vsetkeho je argument "ako lacno to kupil". Pretoze to potom nehovori nic o tom, ci je to skutocne lepsie. Nech ti odpovie akokolvek, tak mas tu este jednu vetu: JA nemusim riesit kolko co stoji, ked nieco chcem.

A mozes skusit skryty vtip:

Muz, ked nejaku vec potrebuje, tak si ju kupi aj ked stoji 2x viac ako obvykle.

Zena kupi za polovicnu cenu vec, ktoru vobec nepotrebuje.

Takze otazka je, kto z vas dvoch sa sprava ako zena a kto ako muz.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Juramac

Příspěvek od Juramac »

OT Rony- to je ze zivota :) Dnes jsem si koupil za hodne penez kozenou cestovni kabelu Camel, spickova kvalita materialu i zpracovani. Cena byla pro me podradna, u neceho me proste cena nezajima........A ma zena koupila ve vyprodeji levny , uz treti robot, ktery sice nikdo a nikdy doma nepouziva, ale je prece "skvely"..... na otazku, zda je ma vsechny alespon kam ulozit mi odpovedel pohled rikajici, ze jsem prinejmensim dnes bez vecere v tiche domacnosti..... :wink:

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Tak asi jen já jsem se stal z kuřáka radikálním nekuřákem?
Jenom já jsem bojovníkem za ovocnou pravdu?
Myslím, že mám díky mým přesvědčovacím schopnostem, za sebou asi 20 spokojených uživatelů iPhone a min. 1 MacBook. Posledně jsem se bavil s kamarádem na bowlingu, měl nějaký náhradní telefon a chtěl si koupit LG. Během hodinky jsem mu předvedl všechny možné činnosti, fotky do mailu, Midomi, Wikitude, Real Racing, Safari, QuickOffice, filmy, Voice Control (samozřejmě bez jediného kousnutí) a výsledkem bylo, že si iPhone objednal ještě večer přes zákaznickou linku.
Takže nedělejte fóry a přiznejte se jak se vytahujete se svým miláškem!
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

ygy

Příspěvek od ygy »

iphona ludia v okolí poznajú takže tam poznámky nepočúvam ale niekedy sa tak s chuti v podvedomí zasmejem ako napríklad dnes keď prišiel kolega do roboty že si kúpil super duper nadupaný telefón N97 a každému ho tam ukazoval čo všetko dokáže nehovoriac o tom že sa všetky tie úkony snažil spraviť čo najrýchlejšie ale bohužial telefón nestíhal :lol: horšie je to s MACom , tam si dosť často vypočujem poznámky typu : "tam nič nepustíš " , "drahé je to " , "kokotina je to " niekedy ma až nervy chytajú keď niečo niekto komentuje a fyzicky to nedržal v rukách ale povačšine na to už zo zvyku ani nereágujem, , mne sa apple veci nadmieru páčia a som s nimi spokojný a konečne mám ten pocit ža je mám nadvládu nad zariadeniami a nie zariadenia nadomnou . a iných názor ma fakticky ani nezaujíma a preto sa nań ani nikdy nepýtam

phaeton_esc
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od phaeton_esc »

neargumentuju. mám jak Macbook, tak iPhone, když se zeptají kolik stály odpovím popravdě. případné "vytahování" tím či oním nepraktikuju, především z důvodu toho, že to hlavně používám, nepotřebuju oslňovat tím co to umí nebo neumí (nehledě na to že případných nevýhod jsem si vědom)

nikdo mi na to nepřidal ani korunu, platil jsem to ze svého, takže každému může být jedno kolik to stálo. případná argumentace typu "já mám lepší grafiku, procesor etc." mě nechává víc než chladným.

ostatně - kdo chce Nokii, ať má Nokii, kdo chce Asus, ať má Asus..jsou to jejich peníze, mě je kulový po tom, za co je utratí
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Sada dobrych rad:

* Polozte si otazku: Ste spokojni so svojim telefonom? Je to iPhone? Ak odpoviete dvakrat ano, tak NECITAJTE diskusie pod clankami ku ziadnemu telefonu a ak citate clanky na vseobecnych weboch, kde su zmienky o Apple len malou castou celej publicistiky, NIKDY nevojdite do diskusii pod clankami o Apple :-)
* Nechajte autorom clankov o Apple ich videnie sveta. Vy ho vidite po svojom a pokial vas nezozieraju pochybnosti o vlastnom nazore, tak sa nesnazte zmenit ich svet. Ak to nejde, zoberte to tak, ze cim viacej hlupych ludi, tym vyzerate mudrejsie vo vlastnych ociach. Opakujte si: ja sam viem najlepsie ako sa veci maju a je mojou vyhodou to nikomu nepovedat.
* Su ludia, ktori este nechapu ale pre majitela iPhone je pravdive nasledujuce tvrdenie: Windows Mobile ako platforma skoncila. Symbian nie je lepsi. Android mame radi a fandime mu, tak ako iphonu fandili vsetci pred par rokmi a dufame, ze o par rokov bude Android tiez taky dobry.
* Cena nie je objektivnou umerou kvality.
* Umerou kvality je subjektivna spokojnost.
* Keby existoval jediny spravny a vynikajuci telefon, museli by zakonite skrachovat vsetky ostatne modely a vyrobcovia. Stane sa to presne v tom okamihu, ked budu vsetci ludia vysoki 174cm, budu mat zelene oci, hmotnost 68 kg, vstavat budu o 6:48, jest budu presne o 12:09 cernohorsky rezen, hranolky, co im potrva presne 12 minut. Vozit sa budu vsetci v bielej Skoda Fabia 1.4 a vsetci najazdia za rok presne 18435 km. Samozrejme vsetci budu byvat v Olomouci na tej istej ulici a na tom istom poschodi. Potom zamrzne peklo a bude existovat ICH SPRAVNY JEDINY TELEFON :-)
* Je spravne ak si ktokolvek mysli, ze moje veci za moje peniaze nie su to najlepsie, co moze existovat. Ale este lepsie je, pokial o mojich peniazoch rozhodujem ja a nie ktokolvek, co si mysli, ze on vie lepsie co chcem ja. Ak by to platilo, tak vsetci sukame jeho frajerku.
* Nepresviedcaj nikoho, ze to je tvoja volba a ze on sa myli, ak ju spochybnuje. On sa nemyli. Iba nechape, ze JEHO VOLBA nie je lepsia ako tvoja. Ani naopak.

Cast ludi potrebuje cas. Poznam viac pripadov, kedy ludia sami presli od "hate" pohladu az po jeden okamih, kedy drzia v ruke vlastny iPhone. Netreba ich do toho ani tlacit. Proti predsudkom sa neda bojovat.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Rony: SVATÁ PRAVDA, napsal si to vyčeroávajícím způsobem a 100% s Tebou souhlasím 8)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Závist byla,je a bude s tím nikdo nic neudělá proč bychom si neudělali radost z tak parádního mobilu který je Stylový a navíc geniální 8)

A ještě zajímavá věc jak psal rony o těch diskusích k článkům,tam negativní komentáře píší lidé kteří iPhone viděli maximálně tak z vlaku.

noirone

Příspěvek od noirone »

RONY : hezky jsi to napsal ...

Já mám taky pár kámošů, kterým když ukážu nějakou aplikaci, tak řeknou "ježiš to je blbost", ale když se na ně člověk podívá, tak by si s tím hráli celej den ... :-)

prostě a jednoduše : kdo IP neměl na pár hodin v ruce nebo se o něm nechtěl nic dovědět a bude blbec :-), ten nás bude nenávidět !!!

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Vse se da shrnout do jedne kratke vety, kterou mi rikaval muj tatinek. "zavist je vyrazem nespokojenosti omezeneho jedince s odrazem ve svem zrcadle". Myslim, ze vice jiz netreba cokoliv dodavat...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Citajte Ezopove bajky a citajte teorie o diskusiach/polemikach. V jednej bajke sa hovori o hroznach prilis vysoko... takze musia byt kysle. Urcite ste citali :-)

Proti zmesi pravdy, polopravdy a lzi sa neda bojovat. Pretoze ten, co ju hlasa si obratom mysli, ze spochybnujete aj pravdive veci ak vyvraciate lzi. Fakt, ze hate diskusie su plne ludi, co iphone nikdy nemali je jasne :-) K tomu uz roky tvrdim, ze staci tymto ludom odpovedat: iphone si nikdy v zivote nevlastnil, ja som vsak zvedavy clovek a chcel som zistit, co je ten iphone zac, teraz ho vlastnim, pretoze som si ho mohol dovolit, tak ako si mozem dovolit akykolvek iny pristroj, ktory ma zaujme. Ja som sa presvedcil na vlastne oci a ty mi chces rozpravat o iphone?

alebo inak: rada pre vas, nevyjadrujte sa k nicomu, co ste si nevyskusali. Ak ma kamos Nokiu a nemali ste ju nikdy, nerozpravajte o nej nic. Mozete si doplnit informacie od ludi, co ju mali a nepasovala im ale to je info pre vas, nie pre majitela.

Oni vas chcu obvykle skor nasrat ako naozaj zhadzovat iphone - to by si vymysleli nieco nove ako neustale opakovanie veci, ktore uz kazdy majitel iphone 40x pocul :-) - dalsia replika: hovoris mi veci, ktore kazdy majitel iphone pocul aspon 80x a hocikto dalsi 40x. Preco mi ich hovoris ty a znovu? Vymysli si nieco nove, co som este o iphone nepocul.

Oni vas chcu nasrat a kludnou reakciou sa stane to, ze naserete vy ich :-)

Ich motivacia moze byt rozna, castokrat je to fakt, ze su vo veku, kedy kladu tymto veciam prilis vyznam ale v rozpore s tym su ich moznosti. Viete dobre, ze kupit si iphone z vydretych penazi nie je dobry napad, clovek musi byt dost v pohode, aby ho mohol mat a nemusel mysliet na tie krvave peniaze :) a aby nemusel spekulovat ako ho zohnat za par supov kdesi od podvodnikov :) Taky cloviecik s Nokiou N97 - mal som ten fon a viem, ze je to nepodarok - taky cloviecik sa proste popalil, neexistuje aby bol clovek, co je s N97 spokojny :-) lenze on siel podla tabulky parametrov a nadsenych (na rovinu KUPENYCH) recenzii, ktore ten model vychvalili. To iste akykolvek iny mobil (zamente si n97 za co chcete). Takze casom pride na to, ze sa dostal do bludneho kruhu. Ma telefon s muchami, ktore zneprijemnuju zivot ale zaroven to ma veci, ktore ma mat podla tabuliek. Vie to, co to vie. Da sa to pouzivat. LEnze o 3 mesiace vysiel dalsi model telefonu. A on krvavo vyplatil ten svoj. Je v prdeli. Ak by tvrdil, ze ma nepodarok, tak ho od neho nikto nekupi :-)

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Koukam Rony,ze mas v posledni dobe "literarni talent" :wink:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Pisem asi tak rychlo ako hovorim.

alan222

Příspěvek od alan222 »

Zdravím, není dlouho co jsem majitelem iphonu. Můj první iphone jsem měl
květnu a to 3G 8gb ( a pak 16gb)Nyní tedy 3gs.

Jsem s telefonem naprosto spokojen.
Ale zase si nedovolují říci, že iphone nejlepší.
Každý mobil má něco a jako lidi není nic dokonalé.
Jsem i vlastníkem i HTC HD2, takže mé požadavky jsou tímto splněny.
Na iphonu se mi libí vzhled a také os.

Samozřejmě jako každý víme o nedostatcích, které má. A mohl by mít za ty peníze.
Každý ví co chce a očekává od telefonu.
Třeba moje sestra má 3g 8gb a funkce které umí....ani pořádně aplikace nevyužívá. Je s telefonem spokojená.

Já bych se už k 3G nevrátil. Nejdřív jsem s koupí ip 3gs váhal, ale vyplatilo se. Poznatky jsou, že vzhledem moc neliší ale softwarově je znatelně lepší.

Abych se vrátil k tématu, tak na lidi bych se lidově vykašlal.
Kdo co ti dnes dá. Každý se většinou stará o sebe.
Jsme svobodní a skoro si můžeme dělat co chceme a s penězi totéž.

kdyby každý z nás měl koukat na to, aby nám to druhý nezáviděl a taky nezkritizoval, tak vpodstatě nemohli koupit bohužel nic. Nebo věci, které jsou běžné, jako třeba jezdit služební škodovkou. Ale i tu dnes člověku odřou a nebo v nejhorším případě ukradnou.
Já taky nikomu nezávídím, že má drahá auta atd...
Jsem blázen do aut, tak bych si klidně koupil víc, kdybych na to měl finance.

Máme tu možnost v dnešní době si zjistit přes internet spoustu informací a také sdílet názory. Takže si můžem o iphonu udělat obrázek, co umí a neumí.
A když na to máme koupime.

Na závěr jen, kdo závídí ať klidně zavídí a čumí, kdo naněj nemá má smůlu a kdo chce ať si ho koupí.
Není to nedostatkové zboží, takže kdo bude chtít, tak si není problém na něj ušetřit.

ALe ke slovu nejlepší - můj názor je design je nejlepší, ale zachvíli se oběví
očekavaný iphone nové generace tzv. 4G
Od toho očékávám, že bude nejlepší na trhu, jelikož konkurence zaspává.
Viz nokia n900 a i zmíněné HTC HD2 ale já jsem spokojen.

Mějte se a smějte se.....

Omlouvám se za dlouhý text a trošk OT.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Tak zejména je zde potřeba řící, že těm chytrolínum se budu smát vždy spíše já. Za svůj 35 let trvající život jsem vyzkoušel cca 25 telefonů a jsem v tomto směru tak trochu maniak. Každý telefon měl něco do sebe a vždy mě nadchnul, jinak bych jej ani nekupoval. Myslím proto, že mám dosti přehled a zkušenosti s mobilními telefony. Co říci? iPhone mne nadchl tak, že jej mámdodones, je to srdcovka, má své mouchy, které ale drtí sými přednostmi. Ten telefon má vše co potřebuji, co mu chybí napraví JB, v jeho přítomnosti mám ale vždy o zábavu postaráno, prostě.......the best ! Ten pocit nejde nikomu vnutit, ani někoho o něm přesvědčovat, kdo nezkusil nepochopí,kdo zkusil, nikdy nevymění !!!!!! 8)

alan222

Příspěvek od alan222 »

Hape: iPhone mne nadchl tak, že jej mámdodones, je to srdcovka, má své mouchy, které ale drtí sými přednostmi. Ten telefon má vše co potřebuji, co mu chybí napraví JB, v jeho přítomnosti mám ale vždy o zábavu postaráno, prostě.......the best ! Ten pocit nejde nikomu vnutit, ani někoho o něm přesvědčovat, kdo nezkusil nepochopí,kdo zkusil, nikdy nevymění !!!!!! 8)

souhlas....

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Prostě člověk musí při jeho uchopení cítit pocit dokonalosti, jistoty, prestiže, což alespoň u mne iP spňuje bezezbytku. Je to opravdu miláček, kterého budu šetřit,chránit fóliemi a nedám na něj dopustit. všechny ty Nokie a Samsungy Corby mne nechávají NAPROSTO chladným !!! 8)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

uz sme sa trosku vzdialili teme a presli plynule na vyznavanie lasky k iphone.

DeMaio
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od DeMaio »

rony: to je dobre..Proste tie svoje iTelefóny lúbime..

Kamarát robí dlhé roky v orange a keď som mu pred rokom volal aké majú programy na iP tak ma vysmial,že ak chcem niečo mi spravý,ale že som to nemal ani kupovať-im sa nepredával a také blafy.Vravím si dobre-idem,nejaký ten hlavne dátový potrebujem.Mali ste ho vidieť-vtedajšie 3g už bolo JB.Ten valil tak na mňa oči,že za týžden si kúpil aj on a má ho dodnes..

Podla mňa za velkou neznalosťou,alebo nechuťou ísť do iP môžu operátori.Sám mám niekolko skúseností,že sa celkovo v tom telefóne nevedia orientovať.Keď som bral 3Gs tak mi ušla otázka /odpoveď som vedel/ či mi telefón už aj ide.Odpoveď bola pre mňa očakávaná..Jasné-vložte si simku a môžete volať..To by bolo tu na dlhšie.Myslím,že oni samy odrádzajú ludí od kúpy..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek

Hnykda

Konečně vím jak to s tím iP je!!!

Příspěvek od Hnykda »

Du svuj iP hodit do koše! Prectete si diskuzi a uvidite sami:D

http://m.idnes.cz/mobil/telefony/diskus ... ny_hro.idn

resp. Ten jeden prispevek.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Hape »

Jsou to magoři, kteří nikdy iPhone v ruce neměli, ale chtějí být svými názory světoví. Jak to tak člověk ale čte, tak spíše dokazují svou debilitu a naprostou neznalost. Apple prý krade technologie :-), to on byl ten, který dal světu mobilních telefonů nový směr, to on je tím etalonem v hodnocení telefonů. Ale to je marné, komu není z hůry dáno, tomu není pomoci a tak, ať si kupují HTC :-), my zůstaneme věrní kvalitě........IPHONE IS BEST !!!

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Preto už na tie ich mudrosti nereagujem.
iPhone je premna modla ale nikomu ho nevnucujem a vôbec ma nezaujíma jeho názor Apple ma dostalo a nemienim vikecavat z niekym kto ho nenavidi z neznámych dovodov.Som šťastný majtel produktu ktorý ma dokáže potešiť z každého smeru a o to ide nie?
Tak keci nechám na ľudí čo nenašli tzv svoj naj,a ja si užívam zabavu zo svojim iP ktorý vimenim akurát za 4G 8)
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne sob led 16, 2010 9:47 pm, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět