Žeby nejaký zablokovaný router?
-
- Starý pes fóra :)
Žeby nejaký zablokovaný router?
Zdarte. Máme internet fibernet od Orange-u a router (ktorý k tomu dávajú) Dlink. Ani otcovi ani mne sa nechce updatovat win. Oco príde s nb do roboty a hneď sa mu win začne updatovať. Pls neviete čím to môže byť?
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Sons of Jailbreak
Re: Žeby nejaký zablokovaný router?
Myslím ze lepe ti poradi nekde na pctuning.cz tím nechci dělat reklamu ale tady vetsina lidi jsou makintošáci
-
ls8: teraz presne neviem zajtra sa pozriem ale nieco v tom zmysle ze neboli najdene ziadne updaty alebo nejde updatovat. Zajtra ti poviem presne. Inak dik
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Moderator fóra
Co máš za OS?
Tohle je spíš problém samotných aktualizací než routeru. Tenhle problém jsem na windows řešil pořád, prostě se ty aktualizace ani zaboha nechtěly stáhnout. Problém byl s nějakými dočasnými soubory co si ty aktualizace v systémovém adresáři vytvářejí + dalších několik příčin co už si nepamatuju. Je to celkem častý problém, proto zkus pohledat (zeptat se) na nějakých fórech co se windows zabývají..Nějaký popis co si pamatuju jsem našel i na microsoft supportu.
Jen pro pořádek šlo o Windows XP Professional
Tohle je spíš problém samotných aktualizací než routeru. Tenhle problém jsem na windows řešil pořád, prostě se ty aktualizace ani zaboha nechtěly stáhnout. Problém byl s nějakými dočasnými soubory co si ty aktualizace v systémovém adresáři vytvářejí + dalších několik příčin co už si nepamatuju. Je to celkem častý problém, proto zkus pohledat (zeptat se) na nějakých fórech co se windows zabývají..Nějaký popis co si pamatuju jsem našel i na microsoft supportu.
Jen pro pořádek šlo o Windows XP Professional
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- patron iPhone.cz
Tohle jsou spise zablokovane porty na routeru (nebo nekde "dale po ceste"), respektive obecna restrikce a povolene jen nektere ..
Pokud to je omezeni na routeru, zkus zjistit, zda router podporuje proxy server, pokud ano, nastav si IE na pristup pomoci proxy a jako proxy server zadej IP adresu routeru a spravny port.
Pokud to je omezeni na routeru, zkus zjistit, zda router podporuje proxy server, pokud ano, nastav si IE na pristup pomoci proxy a jako proxy server zadej IP adresu routeru a spravny port.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
Windows Update funguje po nejakem specialnim portu? Ja myslel ze standardne po 80 jako web.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
a https 443. Možná bude problém v tom. Mimochodem nejpíše ti na routeru běží firewall, prostě jej vypni a zkus, jestli WU projde.
-
Ok dík všetkým skúsim to. ls8 ani na 7 ani na Viste to nejde
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- patron iPhone.cz
No, teoreticky by se mely aktualizace opravdu pouzdrit do 80/443, ale neni to tak, pokud na routery zakazete vsechny porty a povolite jen tyto (a treba par dalsich pouzivanych na ftp, rdp ap.), aktualizace nepojedou. Alespon na Keriu a ISA s tim mel take nejaky problem, co jsem zkousel ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
Ak by tu bol niekto ochotný mi nejako stručne (ale zrozumiteľne) vysvetlit kde v nastavení routru nájdem tie porty? Alebo stačí aj nejaký link kde by to bolo. Dík moc.
Edit: takze som urobil hard reset routru znova ho nakonfiguroval a akymsi zazrakom ocovi sa zacal updatovat win. Este skusim zajtra na mojom pc. Inak dik moc vsetkym za ochotu.
Edit 2: Takže pre zmenu včera večer asi 15 min wifi išla.. potom už nie net šiel.. teraz prídem domov.. wifi nejde ani net reštartol som router a zas ide.. vidím to na reklamáciu...
Edit: takze som urobil hard reset routru znova ho nakonfiguroval a akymsi zazrakom ocovi sa zacal updatovat win. Este skusim zajtra na mojom pc. Inak dik moc vsetkym za ochotu.
Edit 2: Takže pre zmenu včera večer asi 15 min wifi išla.. potom už nie net šiel.. teraz prídem domov.. wifi nejde ani net reštartol som router a zas ide.. vidím to na reklamáciu...
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White