Bill sa vyfarbil

vše co vás napadne
Odpovědět
poki
Host
Host

Bill sa vyfarbil

Příspěvek od poki »

ypsilonzone.sk

McDog

Re: Bill sa vyfarbil

Příspěvek od McDog »

Zaujimave a pravdepodobne pravdive.Najma ked si clovek precita Protokoly Sionskych Mudrcov+Bibliu a este dake knihy zaoberajuce sa nabozenstvami,zneuzivanim vieri atd.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Je to logický krok, já s tím 100% souhlasím, cikán, černoch, číňan a já nevím kdo má normálně 10 dětí a je mu u zadku zda jim bude mít dát co jíst: V naší demokratické společnosti krmíme cikány dávkama, protože pracovat nebudou. Nejhorší je, že rozdíl mezi cikánem, který nepracuje a mnou je minimální, makám 12 hodin denně, stresuju se, platím daně jako prase, platím úplně za všechno a vidím jak cikán si tu jezdí Mercedesem z Anglie, žere v restauraci s celou tlustou rodinou (jak může být někdo kdo nepracuje tlustej ?!? kde na to bere peníze se takhle vyžrat ?!?!!!), a ještě jsem se dozvěděl že náš stát mu zpětně vyplatí dávky za dobu co byl v alnglii kde se válel u moře :| :mrgreen: . Neplatí daně, neplatí odpady, neplatí nájem, neplatí plyn, neplatí elektřinu a určitě neplatí ani pojistku na to auto :) ..

To je normálně na hlavu :!: Má někde chcípat hlady nebo pracovat za jídlo a střechu nad hlavou. Proč dlouhodobě nezaměstnaný (zdravej) člověk neuklízí třeba ulice, nesbírá odpadky u silnic, nesbírá hovna po psech, netřídí odpady, místo toho aby nás reklamní masáž nutila třídit nás, je milion věcí které by ty lidi mohli dělat a až to by měli dostat podporu NE odráceně !

Společnost musí vidět, že ten kdo pracuje se má lépe než ten kdo nic nedělá, nezaměstananý se má skoro stejně ! Důchodce co delý život pracoval a odváděl daně se má hůř než ten kdo nepracuje :!: :x

Lidí je jako sraček a to doslova - promiňte mi ten výraz. Kdyby byl středověk 40% lidí by zdechlo, jsme slaboučký, nemocný, lidi co nemůžou mít děti je mají, spousty postižených žije jen díky dnešní společnosti, já vím, že je můj názor radikální a někoho tím naštvu, ale je to tak. Na rýmičku máme 20 různých prášků, když jsem měl rýmu já, dostal jsem čaj s medem a acylpyrin a za 3 dny v posteli jsem byl fit.

Pokud se mi narodí postižené dítě, budu se taky snažit se o něj postarat a budu chtít aby žilo, nejsem cvok aby si to někdo nemyslel, že ho hodím do popelnice :)

tohle si dám i na blog :)

edit :

koukněte se na tento dokument, také tak trochu souvisí s tímto tématem

Zobrazit video na http://youtu.be/T2ij_qtGy6Y
Kód do fóra: [youtube]T2ij_qtGy6Y[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

masklin
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Julku naprosto sdílím tvůj názor. Proč mám makat jak Vietnamec (Jackie to je poklona), odvádět státu daně, zdravotní pojištění, sociální pojištění a dalších plno poplatků? Když pár ulic ode mě je dům plný nezaměstnaných cikánů, kteří bydlí v městských bytech, nemusí platit nájem a jiné poplatky, každý měsíc si dojdou pro dávky, občas si přilepší nějakou krádeží a jinak leží doma a koukají na televizi větší než mám já, na nákup do Tesca jezdí taxíkem, když dělají v noci bordel tak se k nim Policie ani neodváží........
Když se jim přestane líbit stará kuchyně tak si zajdou na město a to jim zaplatí novou linku. Mě stála přestavba bytu 600 tisíc a musel jsem si na to sám vydělat, nikdo mi na to nedal ani korunu a to státu odvádím každý rok neskutečné sumy.
Rozhodl jsem se, že si nebudu platit sociální pojištění. Nemám jediný důvod. Je to alespoň jeden způsob jak neživit tyhle nemakačenky přímo z vlastní kapsy.
Všechny nezaměstnané a vězně bych poslal na ulice, uklízet, opravovat a prostě sloužit nám co něco vytváříme.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

amen

Obrázek

Krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Krtko »

A potom že diskriminácia :mrgreen:

masklin

Příspěvek od masklin »

Tohle už je diskriminace, ale ne cikánů, ale slušných lidí.

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Já taky souhlasím... Náš soused nepracuje. Za minulypho režimu za to i seděl... A protože chlastal, tak má nějaký zdravotní problémy a chudáček má invalidní důchod... Stát mu zaplatil umělý kyčelní kloub, na auto dostane příspěvek, na benzín... Satelit má taky, furt jenom chlastá a dělá bordel...
A k cikánům se vyjadřovat radši nebudu, romové jim taky říkat nebudu...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Presne,a ešte im stavaju byty a nájom zdarma a po pól roku to vyzerá ako smetisko,zltacky,HIV.....
Aj u nás to je už na okraji moznoznosti spoluzitia človek sa večer boji ísť von že ho niekto zapichne za cigarety.
Ako nemá mat človek predsudky keď sa správajú ako zvieratá.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Nechtěl bych se nikoho z vás dotknout, ale podle vašich příspěvků to vypadá, jako byste byli vy ti jediní poctiví a spravedliví. :)

Věřím vám, že to myslíte dobře, ale zkuste se zamyslet ...

Co je lepší?

Když budu bojovat proti nepořádku (a proti těm, kteří ten nepořádek vytvářejí), nebo když budu ten pořádek naopak vytvářet (a inspirovat ty nepořádné, aby byli pořádní). :)

Jako byste nevěděli, že násilí plodí jenom ještě větší násilí.

Radši buďte v pohodě, zkuste dneska udělat něco dobrého a uvidíte, že i vy se budete cítit mnohem líp. :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

to vůbec, naopak, platím daně a pracuji, dokonce občas pomohu nějaké chyritě ale jsem smutný a nas*raný když vidím, že ten kdo nic nedělá se má hodně podobně jako já a ti kteří by s tím něco udělat mohli se bojí a raději tam pošlou naprosto zbytečně placeného člověka jako je Kocáb jen aby oni měli klid a dál si řešili svůj obchod ..

Obrázek

masklin

Příspěvek od masklin »

Jirkus, tady vubec nejde o nasili nebo nesnasenlivost.
Jen vyjadruji nespokojenost s pravnim systemem, politickym systemem a neschopnosti nekterych lidi cokoliv delat a stupiditou jinych ze jim jeste pomahaji. A hlavne nesouhlasim s tim ze bych mel tyto lidi zivit ze svych dani a poplatku.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Tak vymysli něco lepšího, nebo se odstěhuj tam, kde to bude lepší.

Když si budeš jenom stěžovat, nic nezměníš a naopak spoustu lidí ještě víc otrávíš.

Když budeš v pohodě, spíš tě napadne nějaký dobrý nápad než když budeš v nepohodě.

Věř mi! Vím o čem píšu. :)

Julek: Souhlasím. To že "nevzdělaný" Kocáb (s konzervatoří) řeší tuhle složitou problematiku - to je chyba!
Naposledy upravil(a) Zahradník dne pát bře 12, 2010 10:07 am, celkem upraveno 1 x.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Když budu bojovat proti nepořádku (a proti těm, kteří ten nepořádek vytvářejí), nebo když budu ten pořádek naopak vytvářet (a inspirovat ty nepořádné, aby byli pořádní).

To je síce pekne ale neuskutocnitelne,keď niekto žije od mala v podmienkach ktoré mu vytvorili rodičia a že si nevážia nič,iba pitaju a vedia že to aj dostanú
tak potom aj oni budú vychovať svoje deti.
Bez urážky len konštatujem keby si žil na luniku tak by si bol taký istí pretože by si nemal iného človeka od ktorého by si si bral príklad.
S tím sa nedá bojovať odsunut ich niekam bokom je dnes "rasizmus"
nedat im to načo majú právo ako občania krajiny je "obmedzovanie práv v spoločnosti"
a oni velmi dobre vedia veď čo zaplatia tak nech platia,a pokial to takto bude fungovať zmena nenastane....

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Jenom říkám: Řeste věci, které můžete ovlivnit, přejte si, aby to bylo lepší a buďte v pohodě. :)

Nic víc, nic míň. :)

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Tak teď mi uniká, proč já, jakožto občan ČR, který se zde narodil, platí daně bych měl něco vymýšlet a tvářit se, že mi nic nevadí... Já když si jdu koupit učebnici, zaplatím DPH, jdu su koupit benzín do motorky, zaplatím spotřební daň a DPH, když si vydělám nějakou korunu na brigádě, tak mi z toho automaticky ojedou SZP a zálohy... A tady ti kteří se vrátí z Kanady tak jim ty dávky pak zpětně doplatí a to i tehdy, když je brali v Kanadě...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

A proč ne? :)

Tedy jestli jsi schopen něco vymyslet. :)
Naposledy upravil(a) Zahradník dne pát bře 12, 2010 10:29 am, celkem upraveno 1 x.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

mimo jiné :) ..

Máme ve firmě cikána který je z Ústí, chodí do práce, žil mezi cikánama, měl stejné podmínky jako všichni, maká, teď si koupil byt, je černej jako bota a já za něj dám ruku do ohně, z 100 cikánů co k nám přišli do práce je tento jedinej který maká, nekrade, sám o sobě říká že je cikán, nestydí se za to, nenastavuje ruku, ale pracuje je na něj spolehnutí mám ho rád !

Je velký rozdíl mezi lidma kteří mají názor že chudinky nemají šanci, mají ! Jako každý jiný člověk ! Je rozdíl se něco naučit v nějaké škole, je rozdíl někam přijet s delegací na 30 minut se nechat u cigoše vyfotit a pak v limuzíně jen zpět a tlachat blbosti před ostatníma politikama kterým je to u zadku. Objímejte si stromy ale realita je jinde ..

A JE obrovský rozdíl s těma lidma pracovat, kontrolovat je a řídit ! Ale jde to, těžko, ale jde !

Oni sami musí chtít pracovat a když vidí že to jde i bez práce, nebude to nikdy jiné !

Jirkus píše:A proč ne? :)

Tedy jestli jsi toho schopen. :)

to je právě ono ne ?! Normální sociálně zařazený člověk tohle nikdy neudělá, má odpovědnost, musí pracovat aby uživil rodinu ! Jirkus probuď se, nastěhuj se do paneláku vedle cikánů ! Tvůj názor se radikálně změní, věř mi.

ale zpět k tématu vlákna :) .. není to o cikánech ale o výbornému plánu pana Gatese !

Obrázek

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Bill už je tak daleko za vodou, že bych mu i věřil ...

PS: Neboj pár cikánů jsem už i potkal (naposledy jednoho s Audi A8), ale vždycky se to vyřešilo v klidu (a to bylo moje štěstí). :)

masklin

Příspěvek od masklin »

Me nejvic stve, ze treba uz jsem ve veku kdy bych chtel deti. Ale proste i kdyz makam jak blazen tak mi porad prijde, ze bych je neuzivil a nezajistil jim to co bych chtel. A stve me, ze davam tak velkou cast toho co vydelam statu na to aby zivil neschopny paka. Proc mi stat neda penize na deti jako socialum jen proto ze se snazim? Jeste aby zavedli vyssi dane pro ty co si umi vydelat a vazne se odstehuju, mam hned nekolik moznosti. Pritelkyne jako zdravotni sestra najde praci vsude, takze se o nas nebojim. Urcite nebudeme viset v te cizine nikomu na krku.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak jak psal Julek neni cikan jako cikan, nam ted delaji na mistni skoly, je tam nekolik cikanu a makaji, jsou slusni :)
naopak znam hodne bilych co jsou mnohem horsi, vsechny vyzirky bych dal makat, je jedno co a kam. Ale zadny davky za nic! Vcera sem podaval danove priznani a znovu si uvedomio na co moje vydelane penize jdou! Nema cenu to tu opakovat. Kdyby meli jen zametat a prinest potvrzeni od mestskych uradu a nasledne by jim mela byt vyplacena podpora a davky!
Bill to myslel vzhledem k pracujicim dobre :)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

masklin

Příspěvek od masklin »

Tea, myslim ze my z Krumlova tuhle situaci muzeme fundovane posoudit.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

masklin:

Je mi jasný, že situace není růžová (a vlastně jsem na tom podobně jako ty), ale podívej se na ty možnosti co máš a porovnej svoje šance třeba s někým, kdo nemá ruce a nebo je třeba otrokem někde v jižní americe.

Pak si najednou uvědomíš, že je všechno jenom v úhlu pohledu na věc.
Když dva lidi se budou koukat na nějaký problém - jeden může vidět beznaděj a druhý naopak šanci ...

A vovo totom to je. :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ne právě proto píšu :

ti co pracovat mohou a nechtějí ! na ty se má stát zaměřit ..

člověk bez rukou by v normální přírodě zemřel velice brzo to jen lidstvo uměle drží podobné lidi na živu, já vím že je to tragické ale tak to je !

Afričan má 10 podvyživených dětí, jen natahuje ruce a my jim dáváme jídlo ty děti sotva žijou, ale žijou na co ? A afričan si udělá další. Co z nich bude ? Jen další krk který to společnosti, planetě nikdy nevrátí, proto jde lidstvo do háje, proto zemi jako kobylky za chvilku zabijeme, dobře nám tak !
Jsme rozežraní, slaboučcí, nemocní .. Kde by dříve lidi vymřeli na nemoci nebo je sežral lev tak v dnešní době se množí a k čemu ?!?

Držím Gatesovi palce !

Obrázek

bohem
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bohem »

Chápu, to spravedlivé rozhořčení nad situací v tomto státě, ale nějak vám uniká podstata prvního příspěvku, toho veřejného tajemství které Bill v diskuzy prozradil a tj. plošné snížení počtu obyvatel světa.. ne nějakých cikánů a vyčůraných pobíračů rozličných dávek v české rep. ale plošné snížení obyvatel planety země a to ještě pomocí zástěrky ochrany před nákazou.

Kdyby vám řekli: z každé rodiny musí zemřít polovina členů a musí to být ti nejmladší - tak by s tím asi málokdo souhlasil.

Stát který to v takovém případě propaguje, lže svým vlastním lidem - říká jim: musíte se ochránit aby se vám nic nestalo a ve skutečnosti by měl říkat zabijeme vás, je vás moc a tak je potřeba redukce.. já nevím jak vám, ale mě to přijde naprosto zvrácené..
Naposledy upravil(a) bohem dne pát bře 12, 2010 11:51 am, celkem upraveno 2 x.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Četli jste vůbec ten článek (viz. odkaz v prvním příspěvku)?

Cituji:

"V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 - snížit lidskou populaci.

Na záběru, kde Gates popisuje neobvyklou rovnici, čistou angličtinou tvrdí, že očkovací látky mají sloužit k tomu, aby se snížil počet obyvatel, čímž se sníží i emise CO2. Stejný cíl má podle něj i současný systém zdravotní péče a reprodukčního zdravotnictví."

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Nevidím v tom žiadnu logiku.
Za 2.sv vojny tiež sterilizovali a ktomu ešte vseliake pokusi na ľuďoch.
Jedna vec je že sa niektorý nevedia zaradiť do spoločnosti a druha je nasilne zabranenie mat potomstvo.
Mal by sa hanbiť,Amerika krajina slobody a rovnopravnosti a toto ho napadne,to je choré.

Chápem že romkam po 3 pôrode tu sterilizaciu spravia veď 15 ročná má 2 decka ale takto ako to podal to je vážne o jeho totatlej blbosti.

masklin

Příspěvek od masklin »

Nesouhlasím se způsobem, ale s cílem ano.

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ja souhlasim uplne,

to bohem nikdo nerika ze te ceka vyvrazdeni rodiny, nesmysl, mluvi se o tom ze african nebude mit 10 deti, ty jako normalni clovek jich 10 mit nechces - tim jsem jisty, protoze uvazujes a premyslis ..

Obrázek

McDog

Příspěvek od McDog »

Asi by ste si mali tn clanok este raz precitat a prehodnotit.

poki
Host
Host

Příspěvek od poki »

Ja mam pocit ze toto uz nie je len o ciganoch a africanoch a pod. Toto sa tyka nas vsetkych.
ypsilonzone.sk

McDog

Příspěvek od McDog »

Prave preto by si to mali precitat este raz a uvedomit si,ze v prvom rade sa to dotyka ich/nas slusnych,dodrzujucich system.Toze su ludia takto diskriminovany je iba zamienka na to,aby sme hladali chybi tam,kde su umelo vytvarane a nevsimali si podstatne veci okolo seba.

BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od BlazingUFO »

je to tak, ale problem je inde, kto sa nechava ockovat? cigan, chudobny cinan, cernoch, alebo my? a potom sa stane ze tu ostane prave iba takato populacia...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO

Odpovědět