iPhone 2G/3G/3GS vs. Sony Ericsson Satio
-
- iPhone expert
iPhone 2G/3G/3GS vs. Sony Ericsson Satio
Jestli to tady už je,omlouvám se-nenašel sem to...
Tak že múj kámoš by si chtel koupit Sony Ericsson Satio ale já se ho snažím přesvětšit že iPhone je mnohem lepší koupa...nemám vlastní skušenosti tak se chci přesvědšit že kdyby si koupil Satio že by to neolutoval...když nekdo se skušenosty napíše rozdíly,zápory nebo výhody-rozhodne to ocením já i múj kámoš ...ale stejne když sem mu okázal co iPhone dokážel tak bez váhání řek že iPhone je zázrak...
Tak že múj kámoš by si chtel koupit Sony Ericsson Satio ale já se ho snažím přesvětšit že iPhone je mnohem lepší koupa...nemám vlastní skušenosti tak se chci přesvědšit že kdyby si koupil Satio že by to neolutoval...když nekdo se skušenosty napíše rozdíly,zápory nebo výhody-rozhodne to ocením já i múj kámoš ...ale stejne když sem mu okázal co iPhone dokážel tak bez váhání řek že iPhone je zázrak...
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Senior uživatel
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 2G/3G/3GS vs. Sony Ericsson Satio
proc mu to nevysvetlis sam,kdyz mas iPhone ty sam?At si ten tvuj iPhone osaha,pohraje si s nim,zkusi denni praci a pak,at to zkusi s tim SE.
-
- Senior uživatel
macodk3 píše:ale stejne když sem mu okázal co iPhone dokážel tak bez váhání řek že iPhone je zázrak...
sam mu to sice ukazaval, ale asi bez vysledku
-
- Mírně pokročilý
aha,ctu spatne.Tak v tom pripade,co se tady v tomhle topicu resi?!
-
- Senior uživatel
macodk3 píše:když nekdo se skušenosty napíše rozdíly,zápory nebo výhody-rozhodne to ocením já i múj kámoš ...
tohle? chlape, vic cist
-
- iPhone expert
Řeší se tu rozdíli iPhonu a SES...
ješte stále se nerozhodnul co vlastne chce...vúl
ale nezaložil sem tohle téma je kvúli nemu ale pro všech-mne bi napríklad zajímali takové rozdíli i když svou iHračku asi nikdy za nic nevimením...
ješte stále se nerozhodnul co vlastne chce...vúl
ale nezaložil sem tohle téma je kvúli nemu ale pro všech-mne bi napríklad zajímali takové rozdíli i když svou iHračku asi nikdy za nic nevimením...
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- iPhone expert
iPhone nemá konkurenci. Na Satio určitě není takový nával aplikací a her jako pro iP a určitě ani tak kvalitních. Já jsem SE nikdy neměl moc v lásce, ale dám za pravdu, že 12,1 mpx foťák bude šupa, ale zase za to já jsem s iphone fotáčkem spokojený vyfotí co chci (hlavně texty a výkresy, což se mi hodí hodně do školy). Symbian, měl jsem před iphone dost telefonu stímto operačním systémem, je to lepší než nic, ale žádná sláva, určitě to bude pomalejší jako iP. A co se mi vůbec nelíbí, je řešení krytky fotoaparatu, na obrázcích to vypadá dost neštastně udělané. Pokud nechce fotoaparat ze ktereho se dá volat, at jde do iphonu.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- Mírně pokročilý
fotoaparaty jsou v mobilech obecne na hovno i kdyby mel treba milion mega pixelu,tak hlavne zalezi na optice.Porovnejte fotak N97 a iPhone 3GS.Vyjde to na stejno,i kdyz ma Nokia vice pixelu,ale Apple ma v iPhonu mnohem lepsi optiku.
-
- iPhone expert
Máš pravdu, ale SE měl vždycky skvělé fotky. Nebo se to už změnilo?
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
- iPhone expert
napr.-když zo satia dáčš foto do PC a zvětšíš ji tak vitíš devět bílo-černých kocek...
a když dáš do PC foto z iPhonu tak je supr kvalita.
a když dáš do PC foto z iPhonu tak je supr kvalita.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G