Vi nekdo neco vice o uzasne Justine Ezaric ? Krom toho ,ze je to milovnice applu a videoblogu na youtube ,kde ma statisice zhlednuti behem jedno tydne? Opravdu kreativni divcina ,kterou jsem si zamiloval po prvnim zhlednuti jejiho blogu
no prave, ta divcina je tady vtom genialni a dela to dobre,diky youtube se hodne proslavila, teda predevsim v usa. Vede takovou reality show se spojenim youtube
J,j....fešanda to se musí nechat .Nemohl jsem si hned vzpomenout o koho jde ale google mi osvěžil paměť...pár videí s ní a minirecenzemi na iPhone jsem kdysi viděl...a krásně kulí očima
Obrázky smazány, zmenši je a nauč se to sem dávat přes Imageshack. Máš to v pravidlech. Beavers.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne úte dub 20, 2010 7:41 pm, celkem upraveno 5 x.
Skoro jsem se trefil a to jsem ji na soc. network nehledal odhad mám asi dobrej Na první fotografii se ukázala kapku víc a moc jí to sekne ale zdaleka ne celá....no budu hledat dál,strejda G mi jistě něco vyčmuchá Fakt sympatická slečna jen co jsem koukal na fotky z google na můj vkus trošku malá....mám bez dvou čísel 2m...to by musela bejt furt na špičkách a já se hrbit