Česko vyhrálo MS!!!

vše co vás napadne
TommyS

Česko vyhrálo MS!!!

Příspěvek od TommyS »

Děkujeme za reprezentaci České republiky!

Doufám, že to pořádně zapijete. :mrgreen:

Zobrazit video na http://youtu.be/sogKUx_q7ig
Kód do fóra: [youtube]sogKUx_q7ig[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Juramac

Re: Česko vyhrálo MS!!!

Příspěvek od Juramac »

To bude zase vsude zitra rano nablito......... :mrgreen:

Dodo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Dodo »

Gratulujem bratia nasi :)
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Akorát co to má za efekt je, že tu řvou jak struhlí pod oknama. Tak asi tak.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

oPicka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od oPicka »

Však ti neřvou kazmdej den. Když nefandíš tak si zavři okna :D
Dodo: pískal jeden Slovák :)

Posted with TouchBB on my iPhone

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

No právě, že tu ožralí jsou furt a řvou tu pořád a zavřít okna? Ty jsi nějaký alibista. To nepomáhá. Akorát dneska řvou ještě víc a k tomu jsou sprostí. Dejte mi někdo bazuku. :mrgreen:

Jinak samozřejmě mám taky radost, že vyhráli, ale potichu. :twisted:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

solivary

Příspěvek od solivary »

Gratulujem

john
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od john »

A jsme bez plynu! :D

Gratuluju jinak :)
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

ygy

Příspěvek od ygy »

gratulujem bratia, zaslúžite si to :wink: bol to skvelí hokej :!:

phaeton_esc
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od phaeton_esc »

no, chleba levnější nebude.. :)
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

kurva všechny hospody zavřený tak ž sem doma !!! :(((((((((
hoši děkujem !!!
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

djlucas

Příspěvek od djlucas »

jak je to mozne.. u nas byly otevrene :) a hned po skonceni proleteli hospodou tri sapana :) akorat pruser byl ten ze musim rano do prace :lol:
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

já mám hokej rád, jako bejvalej závodník víc co to je krve a potu něčeho dosáhnout a tuplem na takové úrovni. Na hokej jsem koukal a mám z nich velkou radost :!: Bohužel moc nechápu souvislost vítězství někoho v hokeji a ožrat se jako prase a někde hulákat a obtěžovat s tím ostatní :) Asi jsem jinej :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Koukám, že to asi bude s těma ožralama všude stejný. :)

Chleba asi dnes levnější nebude, ale našemu týmu jsem fandil a jsem moc rád, že vyhráli. :)

Třeba to vítězství povzbudí k chuti vyhrávat i někoho dalšího ...

flatliners

Příspěvek od flatliners »

sice fandim někomu jinýmu,ale i když češi nehrály nějakej krásnej hokej tak bojovností si to zlato zasloužili.gratuluju :)
mimochodem bylo to dost i díky tomu že rusáci byly v disciplíně dát gól ještě mnohem zoufalejší a neschopnější než češi(to beru za celej turnaj,ne jen finále)...
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Pánové, nikdo z vás nezažil a už nikdy nezažije ten nádherný pocit, kdy jsme v hokeji v 65. nebo 66. roce "směli" začínat vyhrávat nad Rusama díky měkčí politice Tondy Novotného. V době před tím bylo evidentní, že jsme lepší než oni, ale v závěrech zápasů i tehdy napínavých, kdy jsme vyhrávali, bylo nutno nechat vyhrát naše bratry osvoboditele (později uchvatitele).
A tu atmosféru v roce 1969, kdy jsme je porazili a dokázali tím něco mnohem důležitějšího než jen vyhrát nějaké sportovní utkání, tu bych vám přál zažít. Těch pár chvil svobody a pospolitosti našich dvou národů - Čechů a Slováků - v tom bylo něco mohutného. My maličcí jsme totiž porazili okupanty morálně a bez přesily tak, jak to má v zápase být a věřte, že nás to velmi posilovalo, protože to bylo opravdové vítězství v boji, nic podobného srabařskému a přesilovému přepadení naší republiky armádami Varšavské smlouvy pod jejich vedením. Husákova normalizace se nám pak na 20 let snažila ukázat, zač je toho loket. Ale od té doby jsme každý zápas s Rusy sledovali se zaťatými pěstmi a čelistmi, jakousi nenávistí a přáním, rozsekat je alespoň v tom hokeji na padrť. Rusové pro nás už nesměli mít monopol na vyhrávání hokejových zápasů. Ve sportu se srabařit nedá.
Tenkrát v 69. roce se také hodně oslavovalo, ale to, co se dělo včera po našem vítězství, mělo již jiný podtext. Bylo to pouhé řvaní opilé agresivní zvěře a vybíjení si jakéhosi jiného vzteku, důvod k uvolnění emocí. Současná generace neví nic o tom, jak lze nenávidět samozvaného "bratra" a jakou nefalšovanou euforii a nadšení dokáže způsobit zdánlivě obyčejné vítězství nad ním v hokeji.

masklin

Příspěvek od masklin »

Bea máš naprostou pravdu. Já tu dobu bohužel/naštěstí nezažil. Ale můj děda (umřel před 8 lety v 93 letech) a i můj táta mi hodně vyprávěli o letech před mým narozením. Když vidím v televizi záběry z toho utkání tak mám v sobě uvnitř úplně jiný pocit, než třeba když koukám na záznam z Nagana.
Společnost celkově využívá jakýkoliv důvod k tomu, aby léčila svoje mindráky alkoholem a agresivitou. Je to jeden z důvodů proč, i když na to ještě nemám věk, téměř nechodím o víkendech do hospod jako většina mých vrstevníků.

Ale stejně. Hoši děkujem! Bylo to krásný.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Tím, že NÁŠ tým (ČESKÉ REPUBLIKY) získal na Mistrovství svéta v ledním hokeji ZLATOU MEDAILI, stáváme se v očích celeho světa pomyslnými vítězi VŠICHNI!!!!

Někdo se kvůli tomu zleje v hospodě (a o půlnoci vyřvává z jedoucího auta) a někdo si třeba řekne: Aha!, když můžeme být Mistry světa v hokeji - tak to bychom mohli být mistry třeba i v něčem jiném, co děláme!. :)

Kdysi dávno mi jedna kamarádka napsala do mailu tuhle větu: Život pomáhá silným a slabé drtí ...

Proto se vykašlete na chmury, staňte se těmi silnými a buďte také vítězi!

Protože být vítězem je fakt SUPÉÉR!!!!! :mrgreen:

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Hrozná radost! zasloužili si to kluci mladý! A samozřejmě, že to zapijem.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Hokej mne ponechava stejne, jako fotbal, naprosto v klidu, fanatik zadny nejsem a o "fandeni" ozralu v hospodach a pak i na ulicich plnych strepu a zvratku radeji nemluvim, to nema s fandenim a narodni hrdosti nic spolecneho.
Ale teto parte to opravdu preju, uz treba jen proto, ze to dokazali i presto, ze jim nikdo z tech dnesnich "slavicich" ozralu neveril, a ze se ti mladi kluci dokazali prosadit i bez mnohych "hvezd" z NHL . Jagr a Vokoun jsou frajeri, kteri vratili narodaku to, co jim dal , kdyz oba zacinali a tem mladym a neprilis zkusenym klucinum preju skvelou budoucnost. Zaslouzi si ji, protoze se na rozdil od mnohych zvucnejsich jmen skutecne ukazali a dali do toho absolutne vse.

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

Tak jsme to konecne zas Rusum natreli :D

Jinak take moc nechapu ty opilce... ale nekdo cpe prachy do iP a rozumnych zalib (a prepocitava ceny aplikaci na piva :D - Juro? :D ) a nekdo zas chodi do hospudky na jedno (desetiskopkovy :D)...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

Juramac

Příspěvek od Juramac »

jasne, ze to prepocitavam na piva, protoze spousta lidi proleje radeji pres ledviny nekolik piv, ktera za par hodin vychcijou , nez aby si koupili za par smesnych dolaru aplikaci a hledaji pak na webu , kde a jak ji ukrast..... Coz mi proste moje hlava nebere :) Ale mozna to bude tim, ze mi pivo nechutna.... :wink:

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

tak to jsme dva... jinak nic proti nemam, libi se mi to tvoje prepocitavani na piva...
nejlepsi jsou ty hustoborci co sem prijdou a prvni prispevek maj jak krast aplikace :D...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

OT:

Všechno má svý ... :)

Jak ta poctivost, tak i to pívo (ale s mírou). :)

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

h4wk3y píše:nejlepsi jsou ty hustoborci co sem prijdou a prvni prispevek maj jak krast aplikace :D...

OT: Dal by som im hneď na pár dni BANán, aby si uvedomili svoju chybu :wink:
Samozrejme s udaním dôvodu.
///M

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Vyhrál tým, který byl hodně podceňovaný, bez hvězd z NHL. Hráli srdcem, hráli jako tým, byl to krásný turnaj. Já jenom doufám, že nebudeme mít možnost zažít rok 69 znovu(hodně jsem o něm slyšel z vyprávění), protože politika do sportu nepatří!
Hodně lidí jim fandilo, také lidé co ještě uklízejí po letošních záplavách. Např. právě jim dal národní tým "lepší" pocit po tom co je potkalo.
Jinak kdo viděl dnešní konferenci po příletu, tak ví ;-) viz. JJ o naději..

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Marthin píše:Já jenom doufám, že nebudeme mít možnost zažít rok 69 znovu(hodně jsem o něm slyšel z vyprávění), protože politika do sportu nepatří!

To tenkrát nebylo o politice (komunisti přeci politiku nedělali), to bylo o národní hrdosti a zadostiučinění za to jejich "bratření".

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

Jen nechápu, proč si všichni rusáci sundali po prohraném zápase stříbrnou medaili (s výjimkou Ovechkina, který si ji jako jediný nechal). I přo přeírání ceny za druhé místo se Kovalchuk tvářil dost naštvaně. Chápu, že si s takovým týmem přijeli pro zlato, ale toto od nich nebylo moc sportovní.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Beavers píše:To tenkrát nebylo o politice (komunisti přeci politiku nedělali), to bylo o národní hrdosti a zadostiučinění za to jejich "bratření".

Jjo, myslel jsem samozřejmě i to před tím rokem, kdy jsme "nemohli" sověty porazit ;-)

flatliners

Příspěvek od flatliners »

FELINY:protože 2 místo pro ně nic neznamená,stejně jako pro kanadu...
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

to flatliners: to jo, ale bylo to nesportovní. Měli prohrát už s němci a byl by klid, třeba by ani švedy neporazili a medaili by neměli. Němci by měli medaili a to by pro ně znamenalo mnohem víc. Ti by snad měli i státní svátek, já bych jim to přál, zasloužili by si ji stejně jako my, taky dřeli, jen nemají hokej na takové úrovni.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

ygy

Příspěvek od ygy »

to áno ale česko bolo tesne pred vypadnutím narozdiel od ruska ktoré vyhralo každučký jeden zápas na ms s vínimkou česka :D

to s tími medailami nebolo pekné a ak ste si mohli všimnúť tak tú medailu si sundal aj reský tréner,

ako keby boli niečo viac popritom na olympiáde sme ich porazili aj my :D

djlucas

Příspěvek od djlucas »

jediny blbeckyn jsi ji nechal co jsem tak vsimnul :lol:
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

pekne je, ze to opravdu vyhral tym!!!

a ne, jen hvezdy treba z NHL, z celeho tymu jsme tam meli 4 hrace z NHL (myslim), je sice pravda ze treba jeden z nich Tomas Vokoun zaril...

Rusi tam meli plno hvezd, jedny z nejlepsich vubec v historii NHL, k cemu jim to bylo platny kdyz nehrali moc jako tym :-)

a pripadalo mne ubohy jak si hned po nasazeni medajle na jejich krk sundali a delali, ze si neprijeli pro stribro, to se proste nedela!

Zlaté hokejisty přivítaly na Staroměstském náměstí tisíce fanoušků

cicolably

Příspěvek od cicolably »

no ja tiež gratulujem
neveril som že to dotiahnete až k ZLATU ale paráda

djlucas
noo o tom "blbečkinovi" si si mohol odpustiť,ako jediný si ju nechal,sam volal Bykovovi či može prísť pomocť a je to PAAN hokejista

ja ho prirovnám k JAGROVI (inač tiež PAN hokejista z velkým H) ked bol mladý,ale Jardo sa venoval viacej hokeju ako naražaniu do hračov tým je pre mna väčšia hviezda

a ešte raz GRATULUJEM
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Kdepak Ovechkin není vůbec PAN hokejista :!:
Obdivoval jsem ho, ale potom co začal předvádět v NHL :roll:
Nemůžu najít na YT, ale v jedné klasické NHL šarvátce před brankářem, protihráč na kolenou zepředu v klinči, Ovechkin ze zadu přijíždí a protihráče asi 3x boxne kamsi do míst slabin a zadku :!:
Kdyby to nebyl Ov. tak hráč má za tohle distanc na 3 zápasy minimálně. Vyvázl bez trestu.
Není to jediný případ jeho přehnané agrese, kdy jenom kvůli jeho jménu nedostal trest. Hvězda Ov. nehraje - malá návštěvnost - malé zisky.. aspoň v NHL to tak funguje.
Z jiného soudku, bylo MS, Ov. nám dává gól, projíždí kolem naší střídačky a předvádí nesportovní gesto.
V hokeji sice něco dokázal, ale za jeho nesportovní a agresivní chování bych ho panem hokejistou nenazýval ;-)

Sidney Crosby a ve stínu Ovechkina schovaný Ilja Kovalchuk, tohle nedělají..

FELINY
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od FELINY »

to Marthin: Ilja Kovalchuk? Nic jsem proti němu neměl, ale to co předvedl při předávání ceny za druhé místo bylo nejméně nesportovní. Jak se tvářil, jako tohle khokeji fakt nepatří. A že je Ovechkin agresor? Každý hokejista je svým způsobem agresor, protože si každý chce vytvořit určitý respekt. Jestli jsi viděl pár jeho úšklebků nebo nějakou tu ránu, kterou rozhodčí přehlídli, tak to zněj hned nedělá žádného vraha. Ano taky toto k hokeji nepatří, ale myslím si, že v NHL je plno agresovnějších hráčů a to co Ovechkin předvádí v NHL, klobouk dolů.
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Obrázek

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

FELINY píše:A že je Ovechkin agresor? Každý hokejista je svým způsobem agresor, protože si každý chce vytvořit určitý respekt.

Samozřejmě máš pravdu, ale..
Marthin píše:Nemůžu najít na YT, ale v jedné klasické NHL šarvátce před brankářem, protihráč na kolenou zepředu v klinči, Ovechkin ze zadu přijíždí a protihráče asi 3x boxne kamsi do míst slabin a zadku :!:
Kdyby to nebyl Ov. tak hráč má za tohle distanc na 3 zápasy minimálně. Vyvázl bez trestu.

Tady to fakt nebylo o respektu, šel prostě na klečícího, bezbranného, do přesily(!), ze zadu a s umýslem hráče boxovat s prominutím opravdu do koulí. ;-) Asi 3x jej takhle boxnul a jel pryč.. Když jsem to viděl, nechápal jsem.
Nikdy jsem neviděl tolik agrese u PÁNŮ hokejistů typu Jágr, Gretzky, Lemieux, Forsberg, Messier, atd atd.
Tím nechci říct, že by Jágr nešel do bitky, viz. tuto sezónu v KHL, ale Ovechkin prostě ví, že je hvězda a že distanc na pár zápasů jenom tak nedostane. I když mám pocit, že jednou už distancovaný byl a to bylo za docela brutální vražení na hrazení...
Ke Kovalchukovi.. ano, to bylo také nesportovní, ale nesnažím se tyto hráče srovnávat jedním turnajem, ale jak se mi jeví dlouhodobě ;-)

martin.vitik
Host
Host

Příspěvek od martin.vitik »

Mně se líbí, že to jde i bez těch hvězdiček z NHL. Trochu mi to připomínalo NAGANO, team, kde je minimum hráču z NHL, 75% teamu tvoří pracanti co mají teamového ducha.

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Přesně tak, v ČR týmu byli 4 hráči z NHL z toho jeden náhradník (Pavelec do branky) :-)
Rusko mělo "přehvězdováno" 8)

Odpovědět