Přechod k jinému operátorovi
-
- Mírně pokročilý
Přechod k jinému operátorovi
Chci se zeptat těch kdo přecházeli od O2 jinam, když jste dali kód přechodu na pobočku, volali vám z O2 a přesvědčovali různými slevami nebo ne. Zajímá mě zda je to pravidlem nebo se na mě můžou vykašlat
-
- Moderator fóra
Re: Přechod k jinému operátorovi
Ano volali, dostal jsem na každej měsíc 1000 minut do všech síťí po dobu jednoho roku.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Me pred 10-ti lety u O2 ani nepodekovali a klidne mne pustili. Tak jsem prijal nabidku Vodafonu, ktery mi dal za prechod firmy a vsech 8-mi cisel startovni bonus 24.000 na nakup cehokoliv a zaridil zdarma prevod vsech stavajicich cisel za 48 hodin. A od te doby jsem spokojeny zakaznik, nemam s nim zadne sebemensi problemy a ani duvod premyslet o zmene Kazdy rok od neho dostanu prijemny darek nejenom k vanocum, ale i k vyroci smlouvy, vetsinou ve forme dat na 3 mesice zdarma, mam od neho extra tarif pro firmu i pro rodinu, jednou za dva roky bonus 16.000 na nakup cehokoliv atd. O2 je pro mne jiz neznamy pojem.
-
- Mírně pokročilý
no je blbý, že jsem přítelkyni před půl rokem přesvědčil jít od TM k O2
a teď jí dostali, že si nemůže vzít dotovaný iP k tarifu, kterej uzavřela před půl rokem a žádný tel si k tomu nebrala...
a teď jí dostali, že si nemůže vzít dotovaný iP k tarifu, kterej uzavřela před půl rokem a žádný tel si k tomu nebrala...
tak jim zamavej levici Zadny telefon za dotovanou cenu nema, takze od ni nic chtit nemohou. Sbohem a satecek.
-
- Mírně pokročilý
říkali jí prý, že rozvázat nemůže, protože v tom tarifu má jako bonus víkendový volání zdarma, což je ale k tarifu snad vždycky... takže by musela doplatit zbytek
já sem ani o kod neprosil, zavolal jsem jako blbecek co mam delat, kdyz chci prejit a dostal sem benefity.