Zdravim Vas!
Mel bych na Vas prosbu, nejak mne posledni dobou blbne PC, chtel bych ho kompletne preinstalovat (naformatovani disku, ...), poradil by mne nekdo?
Kdyz zapnu PC a mam v nem uz DVD s win, tak mne to nespusti zadnou instalaci, co delam spatne?
dikec...
Preinstalovani 64bit Visty
-
- Senior uživatel
-
- Senior uživatel
Re: Preinstalovani 64bit Visty
tak ako pise McDog, pri startovani PC sa dostan do Biosu, s tlacitkom F2, F12, skusaj co ti tam pise, potom si nastav bootovanie z CDROM ako 1, save and exit, zacne ti nacitavat hned windows instalacku, potvrdis to lubovolnym tlacitkom
-
- Starý pes fóra :)
alebo stalč F8 a malo by ti dať na výber z čoho ma bootovať ,dáš CD-DVD a inštaluješ
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Alebo spusti instalacku priamo vo windowse....nikedy ta pusti a niekedy nie
-
- Administrator
sorry za citaci :)
ať žije windows )
McDog píše:...nikedy ta pusti a niekedy nie
ať žije windows )
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Moderator fóra
zrovna nedavno sem preinstalovaval sice win7, ale stejny problem mel sem nastaveny bootovani z cd/dvd ale i tak me to porad spoustelo system z disku.. no jediny co pomohlo bylo to ze sem vyvolal boot menu(u kamosove desky to bylo F12) a tam musel manualne zvolit cd/dvdromku a pak sem zmacknul libovolnou klavesu a spustila se instalace a celkove uz to slo ale proste ty visty i sedmicky nejak nemaj radi kdyz je clovek preinstalovava u xpecek se tohle nestavalo
skutecne.. at zije windows!
btw. :F8 se pouziva kdyz se chces dostat do stavu nouze, obnovit nebo opravit system a myslim ze tam je na vyber dalsich par veci vcetne systemu ktery ma nabehnout (pokud jsou 2).. nicmene bootmenu je vetsinou zvlast, ale vyrobcu desek je uz tolik ze je vlastne mozne i to ze F8 slouzi u nektere desky i jako bootmenu button..
skutecne.. at zije windows!
btw. :F8 se pouziva kdyz se chces dostat do stavu nouze, obnovit nebo opravit system a myslim ze tam je na vyber dalsich par veci vcetne systemu ktery ma nabehnout (pokud jsou 2).. nicmene bootmenu je vetsinou zvlast, ale vyrobcu desek je uz tolik ze je vlastne mozne i to ze F8 slouzi u nektere desky i jako bootmenu button..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Senior uživatel
dekuju mockrat, uz vsechno slape uplne v pohode...