Sluchátka s remotem

vše co vás napadne
Odpovědět
kratahonza

Sluchátka s remotem

Příspěvek od kratahonza »

Dobrý den, mám iPhone 3G a k němu dokoupená sluchátka s mikrofonem a ovládnáním....ovládání šlo sice jen z půlky ale šlo...a teď najednou ovládání nejde vůbec, zkusil sem to dát do iPodu nano a vše normálně fungovalo...nevíte někdo náhodou co s tim? nějakej nápad...asi vyměnit konektor....za každý nápad jsem velice vděčný :)

TheNail
Host
Host

Re: Sluchátka s remotem

Příspěvek od TheNail »

zkus se kouknout u iphonu do jacku,jestli tam nemáš nějakej bordel,kdysi se mi to stalo.
iPhone 4 16GB • iOS 5.1.1
iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1
Mac mini (mid 2011) • i5 2.3Ghz • 8 GB RAM • 500GB HDD • Lion
iPod Classic 80GB • Periphery II : This Time It's Personal

nalevka

Sluchátka s remotem

Příspěvek od nalevka »

A zkoušel jsi Restore, aby jsi vyloučil SW chybu?

Sent from my iPhone...

Kudli3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kudli3 »

Taky mi nějak blbnou sluchátka..někdy jde pustit hudba normálně a někdy to pustit nejde přes to tlačítko. Nejde mi ani posouvat skladby dopředu a dozadu dvoj a trojstiskem.. nevím co s tím, ale do restore se mi nechce, zkusím profouknout tu dírku a uvidím.
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sluchátka s remotem

Příspěvek od Marky1980 »

Kúpte si v lekárni mini kefku na čistenie zubnýcm medzier a vyčistite ňou jack na sluchátka a všetko pôjde ako má :-)

kratahonza

asi tam byl nejakej bordel....de to tak nekdy jo nekdy ne..zalezi na tom jak to tam pootocim...tak aby ten napis "china" smeroval tak kam smeruje fotak..s tim to de....jinak ale dik za vase napady...:)

Kudli3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kudli3 »

Nápis china :D já to zkusím sirkou a vatou..

EDIT: Tak sem to vyčistil a stejně nic, asi je problém v ovládání, ale nechápu, proč to jde pustit a pak nejde pauznout. Nejde ani další a předchozí skladba. Jen to je pustit a pak když to zmáčknu a držím, tak se tak o čtvrtku sníží hlasitost a když pustím vrátí se z5. Hledal sem ale nápis china na nich a nenašel sem, je možný že to jsou fejky?

Nezkoušel jste někdo sluchátka z iPod shuffle 3/4g? je tam i to ovládání hlasitosti..kdybych si měl koupit sluchátka, koupil bych si rovnou tyto. Protože mi to vadí, na 3G iP sem to používal pořád na ovládání iPodu na iPhonu.. :evil:

EDIT2: Tak jsem zkoušel sluchátka z iPod shuffle 3g a běhalo to skvěle. A všiml jsem si, že na internetu se prodávájí sluchátka k iPhone 3G a 3GS jiný, což mě tak nějak napadlo, ale až teď sem si to potvrdil.

Takže vyřešeno.
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse

kratahonza

jsou z apple storu oficialniho z usa..a funguje to tak zvlastne no..ale v nanu to funguje skvele

Odpovědět