Dobré odpoledne.
Jelikož už jste mi tu několikrát dobře poradili, obracím se na Vás znovu.
Je to zhruba týden, co mi odešel router a tak sem se poohlídnul po něčem novém. Volba padla na NETGEAR DG834G (jelikož jsem už jeden router od NETGEARu měl a také byl za skvělou cenu. Jakmile mi došel zjistil jsem, že můj WAN (nebo LAN) kabel na internet nesedí. Jak jsem se později objevil, jde o ADSL vstup.
Otázka zní - nedá se nějákým způsobem udělat z ADSL vstupu WAN vstup, nebo z WAN výstupu ADSL vstup? Díky za rady
ADSL to WAN/LAN
-
- Moderator fóra
Re: ADSL to WAN/LAN
To asi nepůjde...vrať ho a kup nějaký jiný. Koupil si ADSL modem.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Klub čistého iOS
Problém je, že je to kupovaný na Aukro. Taky má záruku u Alzy (byl kupovaný 28.10) ale 30ti denní lhůta je taky pryč.
ls8 - to by šlo, bohužel Murphyho zákony jsou neúprosné - před 5ti lety při rekonstukci se kabel zazdil do podlahy a k výstupu (cca. 10m) nedosáhne a kdyby ano, tak o to každé ráno někdo zakopne...to je za to, že se nechci sousedovi připojovat na Wifi.
EDIT 2: WNDR3700 je cenově "trošku" jinde
ls8 - to by šlo, bohužel Murphyho zákony jsou neúprosné - před 5ti lety při rekonstukci se kabel zazdil do podlahy a k výstupu (cca. 10m) nedosáhne a kdyby ano, tak o to každé ráno někdo zakopne...to je za to, že se nechci sousedovi připojovat na Wifi.
EDIT 2: WNDR3700 je cenově "trošku" jinde
Naposledy upravil(a) Majky_ dne stř pro 01, 2010 6:42 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Starý pes fóra :)
Tak ho prodej dal. Treba tady u nas v sekci Bazar. Pokud chces zustat u Netgearu, doporucuji WNDR3700.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013