ls8 píše:...Já sbírám nahrávky Beatles. Jednak raritní záznamy (živé koncerty, rozhovory, záznamy ze zkoušek, rozhlasové pořady atd.)...
Já se také zabývám The Beatles, co všechno ti chybí? Měl jsem teď doma pár DVD, byly tam interviews a různé raritní záběry, ale dal jsem to pryč, to už je opravdu pro vážného sběratele a to už jsem opustil, protože jsem to je měl a ani neměl čas na to koukat. Ono ani není na co moc koukat, je to stále dokola všechno podobné, nejvíc toho je z období Beatlemanie, kvalita různá, jednou v PALu, pak zase v NTSC, jednou s time code, podruhé bez něho, teď tu mám na zpracování nějaké materiály z různých vystoupení v TV a pod., chci to seřadit, ale nějak nemám čas se k tomu dostat.
Z nových věcí mám TV pořad The Music of Lennon and McCartney, kde uvádějí různé umělce, jak udělali cover verze a pár písní tam hrají také The Beatles. Loni jsem udělal cz titulky do filmu Let It Be, který stále není v té nejlepší kvalitě, jak ji známe třeba z Antologie, ale je to jedna z nejlepších kopií, nepřipadá mi, že z Laser Discu. A také mám zatím nejlepší verzi koncertu ve Washington D.C., kompletní a řádně sestavenou. Rovněž i dost dobrou kopii koncertu v Paříži, v Olympii. Měl jsem jich plno, ale nikdy nebyla tak dobrá. Je to nekonečný příběh a dokud to nebude oficiálně vydáno (nevím, na co se čeká), bude to po světě kolovat v těchto pirátských kopiích.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.