Caute vsetci!! Rad by som Vas poprosil o radu pri vybere z tychto 2 zvukovych kariet nakolko sa do toho moc nevyznam ale kedze je medzi nimi minimalny cenovy rozdiel nerad by som kupil tu horsiu. Neviem sa rozhodnut ktoru mam zobrat popripade poradte nejaku inu v podobnej cene co je do tych 65-70€. Najlepsie by bolo keby ste ju niekto mali a napisali mi ich klady a pripadne zapory a celkovo porovnali tieto dve spominane karty a tak mi ulahcili vyber.
Za vsetky rady Vam vopred velmi pekne dakujem!!!!
Osobne som zatial viac za tu creative pretoze nejaku zvukovku od creative som uz mal ale nepamatam si model a bol som s nou spokojny a aj sa snazim verit tomu ze ked je drahsia tak by mala byt aj kvalitnejsia co samozrejme nie vzdy plati. Najrozsirenejsie karty su asi od Creative osobne som kartu od ASUSu este nemal a ani nepoznam nikoho kto by ju mal....
Ide mi hlavne o to aby som mal co najlepsi zvuk co sa tyka hudby a filmov hry hravam iba malokedy z casu na cas....pc mam prepojeny s tymto
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Technics_SC-CA1060
tam je nieco o tom popisane neviem co z toho je dolezite
Este raz dakujem
Creative X-Fi Titanium PCI-E vs. Sound Asus XONAR DX XD
-
- Mírně pokročilý
-
- Host
Creative X-Fi Titanium PCI-E vs. Sound Asus XONAR DX XD
Osobne mám tu Creative X-Fi Titanium a nemám čo k tomu dodať. Jednoznačne by som šiel do Creative. Máš k tomu software, v ktorom si nastavíš tu zvukovku tak, že budeš počuť vo filme aj to ak sa niekto jemnúčko poškriabe. Lepšie povedané si to všetko dokážeš "vyšperkovať". Ja radím Creative ale nemôžem ťa o nej presviedčať lebo nemám skúsenosť s ASUS sound. Nepočul som o takých zvukovkách okrem Xonarov.
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha
-
- Mírně pokročilý
Re: Creative X-Fi Titanium PCI-E vs. Sound Asus XONAR DX XD
ok super dik za odpoved! O to mi ide ze mam uz asi polroka iba integrovanu zvukovku a tam sa neda nastavit nic alebo teda mozno aj da ale nejako som to tam nenasiel ale rozdiel by bol asi nulovy. Rozdiel medzi integrovanou a touto je asi neporovnatelny ze? A to co sa pytam na tu asus kartu ved ta je xonar este by bolo super keby niekto mal tu asus aby sa to dalo porovnat ale aj tak este raz dik