Nova cesta Fora bez JB a jinych prohresku vuci Apple?

vše co vás napadne
Zamčeno
mefistos

Nova cesta Fora bez JB a jinych prohresku vuci Apple?

Příspěvek od mefistos »

Tak sem sem prisel po nejakem case a nestacim se divit.. forum konci s veskerejma nekalejma vecma vuci Apple?...

viewtopic.php?f=27&p=515736#p515736

viz.

eRiper píše:OS X lze virtualizovat pouze na OS X. Vše ostatní je v rozporu s licenčním ujednáním Applu, což zde neřešíme. Vyplývá z toho jediná věc – chceš-li používat OS X, musíš si kupit Mac.

Zamykám.

takze uz zadne Jb ani modding zde na foru ?:(

EDIT: zaroven prosim moderatory aby uzamknuli tedy veskere posty ve kterych se projednava JB a jine veci ktere jsou v rozporu s Licencnim ujednanim Apple.. nejak se mi to tu nechce vsechno nahlasovat :beer:

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Re: Nova cesta Fora bez JB a jinych prohresku vuci Apple?

Příspěvek od Freaders »

taky jsem se divil ale nechtěl jsem do toho rýpat..
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

mefistos

Příspěvek od mefistos »

do ceho rypat? ze si moderator vytvari nove pravidla? nikde v pravidlech nevidim ze by se zde nesmelo resit nic vuci Licencnimu ujednani Apple.. taky proc by to tam bylo kdyz by se tu pak nesmel resit JB a jiny modding... takze bud tomu Moderatorovi ta moc leze na hlavicku nebo upravte pravidla a mejte tu jeden metr pro vsechny... fakt je to trapny upravovat si pravidla podle toho jak se vam to hodi a jakou mate naladu... pokud by melo bejt po jeho tak by se muselo zabanovat 89% clenu pac tu opakovane porusujou neco co zde neresime a o moderatorech radsi ani nemluvim kdyz radi lidem s necim co se tu neresi... trosku na palici nemyslite?

rad bych nejake kvalitni racionalni vysvetleni.. asi radsi od Ronyho protoze on to umi vzdy tak hezky neutralne napsat :).... (asi to zni ironicky ale myslim to vazne)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

nova cesta omg, to opravdu nemate na praci nic jineho nez komentovat tohle :))

ty se zamysli mefiste predevsim sam nad sebou .. omg

hoši hoši ..

lock

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

Jailbreak a modding si ním spojený je věc legální. Warez a instalace OS X na počítačích jiných než od Applu ne. Holt se s tím smiřte.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Zamčeno