Kdo tady "Twitteruje"?
Kdo tady "Twitteruje"?
Takže konečně jsem se dnes odhodlal, abych si založl twitter účet, už jenom abych sledoval info co podávají někteří bloggeři a další lidi, občas se tam dozvíte více než v nějakém článku na blogu
Sice si tam píšu občas něco taky (teď jsem dal první příspěvek ), ale není pro koho . většina co znám to bere spíše jako hovadinu (proč to dělat, když mají ICQ?!) nebo ztrátu času.
Takže kdo tady od nás twitteruje?
Nečekaně, můj profil: http://twitter.com/watterman
Sice si tam píšu občas něco taky (teď jsem dal první příspěvek ), ale není pro koho . většina co znám to bere spíše jako hovadinu (proč to dělat, když mají ICQ?!) nebo ztrátu času.
Takže kdo tady od nás twitteruje?
Nečekaně, můj profil: http://twitter.com/watterman
-
- Starý pes fóra :)
Re: Kdo tady "Twitteruje"?
Zatím jsem do "twitter světa" příliš neprokoukl a ani nevím, zda to má cenu. Ale všiml sem si, že se to pomalu začíná rozšiřovat..
Hoďte sem své názory a možné využití, abych věděl jestli do toho mám jít.
Btw. například nedávno mě nemo (kdo ho nezná -> bazhar blog) nedávno přesvědčil, abych si zařídil jabber. Tak už mám jabber, ale nevím, jestli má cenu přesvědčovat lidi, aby přešli..
Hoďte sem své názory a možné využití, abych věděl jestli do toho mám jít.
Btw. například nedávno mě nemo (kdo ho nezná -> bazhar blog) nedávno přesvědčil, abych si zařídil jabber. Tak už mám jabber, ale nevím, jestli má cenu přesvědčovat lidi, aby přešli..
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
ciel poslanie uloha twiteru je? mozno som len nepochopil...
Výňatek z jednoho blogu:
Apparently Twitter was intended to be a service for people to share quick updates about their lives with friends and family (and anyone else who cares). For example, you could use it to tell people what movies you?re watching, what books you?re reading, or what recipes you?re trying.
A k cemu je to dobry ze dam ostatnim vedet na jaky filmy se koukam jakou posloucham muziku jaky recepty zkousim ???? Nevim koho to zajima??? U lidi u kterych bych tyto informace rad vedel tak uz je davno vim a u ostatnich me to nezajima ...
-
Prostě taková blbost pro lidi, co nemaj co dělat.. Omlouvám se třeba wattermanovi, ale jinak to nevidím
Takže ještě jednou pro ty co neumí/nechtějí číst a potom píšou otázky co už jsou dávno zodpovězené:
Dozvíte se tam o mnoha např dobrých aplikací co druzí doporučují, odkazy na int. stránky, ať už zajímavé nebo ne. Odkazy na různé články které druhé zaujali, zajímavé TV Shows..
Pokud je to někdo jako Diablo - tedy, NEZAJÍMÁ!!! Tak to potom budete mít těžkyý, když budete hledat zajímavé projekty, nápady, tipy pouze od sebe a pár vyvolených doslova a do písmene přátel...
už jenom abych sledoval info co podávají někteří bloggeři a další lidi, občas se tam dozvíte více než v nějakém článku na blogu
Dozvíte se tam o mnoha např dobrých aplikací co druzí doporučují, odkazy na int. stránky, ať už zajímavé nebo ne. Odkazy na různé články které druhé zaujali, zajímavé TV Shows..
Pokud je to někdo jako Diablo - tedy, NEZAJÍMÁ!!! Tak to potom budete mít těžkyý, když budete hledat zajímavé projekty, nápady, tipy pouze od sebe a pár vyvolených doslova a do písmene přátel...
-
Jo, tohle je celkem dobrý, jenomže nebudu několik hodin projíždět všechny twitter účty, ale měl bych pravděpodobně mít někoho vytipovanýho, ne?
jasně že nebudeš projíždět všechny účty... Můžeš si přidat do svého listu tzv. Followers - následovníky, od kterých budeš odebírat co právě napíšou. Potom tu mám na desktopu aplikaci (twhirl - jede to na Adobe Air), kde se mi updaty na twitteru ukážou v programu v pop-up window, takže nemusím co každých 5 minut netrpělivě refreshovat hlavní stránku twitteru...
-
Jasně, tento význam bych chápal.
Je pouze na tobě, jestli si najdeš nějaké "kvalitní" zdroje apod. Já osobně do "twitter world" proniknout neplánuju.
Je pouze na tobě, jestli si najdeš nějaké "kvalitní" zdroje apod. Já osobně do "twitter world" proniknout neplánuju.
-
Tak nakonec jsem neodolal V twitteru jsem pod jménem terryxx > http://www.twitter.com/terryxx
Osobne pouzivam TWITXR, je to twitter+foto Nejen, ze se fotka s popiskem objevy na twitxru, ale muzete nastavit automatickej upload na google picasa, flickr nebo facebook (atp.).
http://www.twitxr.com/s173nc3r/
aplikace je v appstore
imho foto nekdy vyda za tisic slov
http://www.twitxr.com/s173nc3r/
aplikace je v appstore
imho foto nekdy vyda za tisic slov
-
- Mírně pokročilý
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]