uz ho mate ???

vše co vás napadne
Odpovědět
emanuel

uz ho mate ???

Příspěvek od emanuel »

zajimalo by me jestli nekdo z fora byl v praze nebo v brne a opravdu si iPhone koupil ??? jestli je pravda to co rikali : ze neni blokovany jestli je krabice normalni jako u iPhone prodavaneho v americe

Bodl99
Starý pes fóra :)

Re: uz ho mate ???

Příspěvek od Bodl99 »

Jo teď jsem byl na poště přišel od vodafonu. Krabice je stejná jako americká akorát s českou zástrčkou na nabíjení, teď se jdu kochat novým iphonkem. :lol:

EDIT: Ještě přidávám pár obrázku

Krabička před rozbalením.
Obrázek
Příslušenství v krabičce ještě tam byl usb kabel, ale ten už byl v době focení na iphonu.
Obrázek
Už aby tam byly všechny videa a muzika.
Obrázek
Krásný zádíčka (snad dlouho vydží)
Obrázek
Porovnání se staršim bráchou.
Obrázek
VF ještě přibalil malý bonus osušku a klíčenku.
Obrázek
Obrázek
A samozřejmě manuál.
Obrázek

japezz

Příspěvek od japezz »

Ja furt cekam na postaka :-(

dj-tony

Příspěvek od dj-tony »

hejky no šílenost když máš koníček točit navody tak natoč nejake iPhone 3G Preview

Aki

Příspěvek od Aki »

taky už ho mám, max nadšení a spokojenost. btw dotovaný t-mobile není blokovaný

fajnman

Příspěvek od fajnman »

taky mam :-) cerny 3G 16GB, pozdravuji kluka a starsi damu z fronty. :-) nadseni a spokojenost, ne jako od jarka.., neblokovany u vodafone, za 13977, neni problem napsat na jinou osobu firmu, kvuli odpoctu dph, jinak kazdy, kdo je u vodafonu urcity pocet dni ma narok na dva kusy, jinak nemaji ho vsechny prodejny vodafone a seznam na netu je zastaraly. tedy nej je si to obvolat.
Naposledy upravil(a) fajnman dne pát srp 22, 2008 9:16 am, celkem upraveno 2 x.

koldaci
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od koldaci »

Taky už mám teď jsem přinesl z prodejny WF v OC Smíchov,měli 4 kousky a já mám 1 z této prodejny,jinak byli jsme tam 4 před otvíračkou,takže pohoda.Jinak MAX nadšení o dost lépe se drží v ruce.. :D
iPhone 5s 64Gb Silver/Gold fw iOS 7.0.4
iPhone 5 32Gb White fw iOS 7.0.4
iPad Air 128Gb3G Black fw iOS 7.0.4
MacBook black 2,4 Mhz 4 GB RAM 500GB HDD OSX Lion 10.7.
Pokud něco nevíš zkus nejdřív hledat tady[/size]

Honzik..

Příspěvek od Honzik.. »

Zdrawim tak ja si ted přinesl z Vodafonu Ustí nad Labem bylo nas tam asi pět ja si koupil 16gb white ale vedle na přepážce si ženská s rodinou koupila 6 Iphonu 16gb bilejch měli 5 dohromady sem nadšenej :mrgreen: :mrgreen:

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Ehm, nehovoril náhodou Vodafone, že sa dá kúpiť iba jeden iPhone na jeden občiansky? (Aby sa zabránilo hromadným nákupom z nepodporovaných krajín, tak ako to bolo vo Francúzsku/Belgicku)

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Tak pokud tam byla s rodinou, jak píše, tak si asi koupil každý na sebe. Mimochodem můžeš u VF CZ koupit dva kusy.

saattiii
Host
Host

Příspěvek od saattiii »

tak právě mi došel ..... pošťák mi ho dones až domu a sem z toho dost nadšenej ...... konečně mám svuj iphone 16Gb
Vodafone iPhone 5 16Gb black, iOS 6

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Momentálně uploaduju video z rozbalování mého iPhonu.

Jinak... Vypadá dost slušně. 1. věc - je tam T9ka anglická...
2. věc - nikde nemůžu najít nastavení dat.
Oproti iPodu Touch se při animacích trošku zadrhává. Ale jinak je to pěkný, a vypadá, že bude radost ho používat.
Co si mi hodně líbí - při hovoru přiložím telefon k uchu a vypne se displej. Jakmile telefon dám od ucha pryč, automaticky se displej aktivuje. Perfektní drobnost.

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

Ono natočit preview už je asi zybtečný, na youtube jich je plno, a na českej servrech se taky dá lecos najít. Ale jestli budu mít po obědě náladu tak něco natočim.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Pro svůj blog jsem si natočil svoje video. A nedám ho na YouTube ale na SilverlightSteraming - tam můžu dát libovolnou kvalitu

EDIT: Jak poznám, že se nabil? Baterie mi zbělala... Ale na iPodu mi vždycky zezelenala...

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

N3o21 píše:Co si mi hodně líbí - při hovoru přiložím telefon k uchu a vypne se displej. Jakmile telefon dám od ucha pryč, automaticky se displej aktivuje. Perfektní drobnost.

Toto funguje aj u stareho... iP
Som zvedavy ako budete spokojny.. teraz som niekde cital na DDWorld (myslim) ze ma nejake HW problemy a ze sa nedaju odstranit SW a ze praskaju plasty atd...
Dufam ze to len prehanaju....

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

N3o21 píše:Jakmile telefon dám od ucha pryč, automaticky se displej aktivuje. Perfektní drobnost.

Ani ne tak drobnost jako perfektní funkce a stará známá již z 1. generace iP.

N3o21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od N3o21 »

Tady je moje rozbalovací Video

Co se týče plastů... Vypadají kvalitně. IMHO mnohem kvalitněji než HTC Diamond, který byl po 3 položeních ošoupaný.
Tak jsem se bál. Ale vypadají o několik tříd lépe než u jiných telefonů. Navíc je na zadní straně kromě plastu lesklý ochranný lak.
Nejnýchylnější na ošoupání mi přijde ten stříbrný rámeček.

První dojmy jsou skvělé. Vlastně možná proto, že jsme dřív testoval jedničku (ale nebyl unlocknutý, takže volání atd jsme nezkoušel - proto jsem překvapen z té drobnosti... HTC to umí taky. Ale vypne se samo hned po začátku hovoru a nezapne se... Sice má ten senzor co iPhone, ale používá ho jen k regulaci podsvětlení), a měl iPod Touch.
Pokud bych měl soudit podle prvních dojmů, ta nelituju těch peněz, jako v případě HTC Diamond, který stál téměř stejně (ještě že jsem se ho výhodně zbavil...). Ale na soudy je myslím ještě brzy. Tak po týdnu se uvidí.

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

mam 16GB White

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

dodo_mt píše:teraz som niekde cital na DDWorld (myslim) ze ma nejake HW problemy a ze sa nedaju odstranit SW a ze praskaju plasty atd...
dodo

ano, za prvy mesiac sa predalo 3 miliony kusov iPhonov a na internete koluju 3 ks fotiek popraskanych krytov ... na mna to skor posobi ako kvalitny hoax, ktory zivia nejaki konkurenti Apple, ale to je samozrejme len domnienka

Apple_User

Příspěvek od Apple_User »

Ja uz ho teda ma od vcerejsi 3ti hodiny. Samozrejme ze krasavec je 16Gb a White. :mrgreen:

japezz

Příspěvek od japezz »

Ja furt cekam, postak ne a ne prijit uz sem na nervy :-(

whisky96> dakujeme za hodnotny prispevok,
presuvam cele vlakno do sekcie, kde sa taketo diskusie daju strpiet, do noviniek to urcite nepatri ...

terry

Příspěvek od terry »

To už asi dneska nepřijde ;) Pokud vím, tak chodí výhradně dopoledne, maxímálně tak do druhé hodiny.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

martas

Příspěvek od martas »

Tak to jsme na tom naprosto stejně :wink: Ale už se tam na ně na tu poštu chystám :twisted:

kingule

Příspěvek od kingule »

Zdravim vsechny. Jsem majitelem 3G uz skoro mesic(ano ziju v USA). Rad vidim kolegy a kolegyne uz i z CR na velice dobrem diskuznim foru o tomto telefonu. Ja osobne navstevuji prevazne Howards forum a diskuzni fora na Apple webu,tudiz komunikaci v materskem jazyku urcite uvitam.
Jsem s mym 16GB-black 3G prozatim velice spokojen,nemam zadne z mnohokrat popsanych problemu(plasty,3G signal atd) a krome vydrze baterie je to opravdu velice solidni telefon.
Posledni aktualizace 2.02 se myslim moc nevydarila a poslouzila Applu spise jako zkouska zaplaty pro 3G chip ,ktera se zrejme moc nepovedla.Kazdopadne uz v 2.01 vymizela zdrzovaci pauza pri nacitani kontaktu a psani SMS,coz me potesilo.Jedine na co jiz pouze cekam je pripadna cestina a nebo alespon ceska klaveska,ktera by odstranila "automaticke doplnovani" znaku,ktere mi velice vadi,protoze do CR pisi celkem casto.Doufal jsem ,ze Apple bude mit specialni upravu do nove vydanych telefonu pro tuto varku vydani,ale zrejme se neceho teprve dockame az s 2.1.
Kazdopadne preji vsem hodne hezkych zazitku s 3G-ckem a doufam,ze se zakladna brzy rozroste:))

fajnman

Příspěvek od fajnman »

iPhone jsem objednal pres net vcera v 11.20 a do 13 hodiny dnesniho byl u me. :-)

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

kingule píše:Doufal jsem ,ze Apple bude mit specialni upravu do nove vydanych telefonu pro tuto varku vydani,ale zrejme se neceho teprve dockame az s 2.1.

presne tak, az v 2.1 , vonku by mal byt 9.9.

fales

Příspěvek od fales »

To datum 9.9 je oficialni?

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

tak sa hovori v lepsie informovanych kruhoch ;-)

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

mel by mi dorazit v pondeli, White 16GB :)

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

tohle byly časy, už ho máte? :D
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

:lol: kde ty staré vlákna vytahuješ :) !!

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Odpovědět