iPod nano 4G
Re: iPod nano 4G
ja tedy doufam a spise verim ze to je fake, takhle podobne vypadaji "cinske" kopie iPodu, a timto by Apple udelal opravdu krok dozadu, ten aktualni nano je opravdu dokonaly, tohle je skarede a jeste k tomu velke...
-
- Senior uživatel
Nevím co tady plašíte... Mě se líbí, mám ho doma a funkuje bezvadně
edit: kamarád si ještě koupil starej model a lituje
edit: kamarád si ještě koupil starej model a lituje
-
- Moderator fóra
ot:
Domy007:
Proč máš prosímtě 3 x iPhone k tomu iPod Touch a koupíš si k tomu ještě iPod nano..To mi hlava nebere..Vždyť ty zařízení nemůžeš všechny ani využít..
Pokud nevíš co s pěnězi, dej vědět
Domy007:
Proč máš prosímtě 3 x iPhone k tomu iPod Touch a koupíš si k tomu ještě iPod nano..To mi hlava nebere..Vždyť ty zařízení nemůžeš všechny ani využít..
Pokud nevíš co s pěnězi, dej vědět
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Ja bych mel dotaz kde jste zakoupili ipod nano 4th gen?? u nas?? projizdel sem nejaky obchody ale nemaj je dostupne (mozna casem dovezou). Dik
-
- Starý pes fóra :)
iPod jsem koupil v iStyle. Seznam obchodů najdeš najdeš na istyle-praha.cz Zatím ale možná mají jen 8GB, spíš ty mají určitě. Stačí tam ale brnknout.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Senior uživatel
to tonecek: Touche jsem si koupil když se iPhone dal v ČR těžko sehnat a pak se mi naskytla taková nabídka na iPhona tak jsem nedodolal... A ty 2 3G mám jen proto, když jsem si šel koupit první 3G, tak měli jenom černý a já chtěl bílej a nechtěl jsem čekat.. Tak jsem si černý 3G koupil s myšlenkou, že ho pak prodam, ale zatim jsem neměl odvahu ho prodat.. A nový nano jsem si koupil proto, že mi zalíbilo a když jsem byl na Andělu kupovat novej audiodock, tak ho tam měli a já neodolal... Jsem přes tyhle kravinky takovej úchylnej
-
- Sons of Jailbreak
Humus hlavně ten display