T-Mobile bude prodávat možné i 16GB
-
- Mírně pokročilý
T-Mobile bude prodávat možné i 16GB
Dobrá zpráva pro zákazníci T-Mobile. Stežovali jste u t-mobile proč jenom 8GB. Teď jsem narazil v blogu že bude prodávat prý.
Přečtě viz na http://hledamte_najdute.bloguje.cz/728759_item.php
Zatím jsem nenašel v stránce t-mobile.cz
Přečtě viz na http://hledamte_najdute.bloguje.cz/728759_item.php
Zatím jsem nenašel v stránce t-mobile.cz
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
Re: T-Mobile bude prodávat možné i 16GB
Vypadá to dobře ale ten ceník je jen pro LE zákazníky, což asi z nás co chodíme na tohle forum bude málokdo, ikdyž kdo ví
-
- Mírně pokročilý
mam kamose v prodejne t-mobilu v nasem meste a ten rikal:no jo uz se tesim az bude t-mobile prodavat 16gb
takze to asi je pravda taky proc by ne je to dost na prd
takze to asi je pravda taky proc by ne je to dost na prd
-
- Mírně pokročilý
@ Sedyman uvidíme jak bude cana ale myslím podstatě bude dražší než Vodafone. Zas je to můj názor a nejsem 100% vševěda. Jsem s Vodafone spokojený. Jsem zvědavý kolik stojí....
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
-
- Starý pes fóra :)
Oni mají teď víceméně cenu 8GB verze jako ostatní operátoři 16GB. Takže budou muset zlevnit 8GB variantu a 16GB stanovit podobně jako ostatní operátoři. Jinak k ním stejně nikdo nepůjde.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Mírně pokročilý
no ja mam t-mobile ale nastesti jeste stary (ne)dobry iphone.
Ale myslim ze to bude pravda a doufam ze to bude dost brzo.
jinak OT:prisel sem do te prodejny a cele zprehazene a uprostred prodejny si truni iphone pridu za tyden a iphone mezi 2 regalama,asi ho prasknu applu
Ale myslim ze to bude pravda a doufam ze to bude dost brzo.
jinak OT:prisel sem do te prodejny a cele zprehazene a uprostred prodejny si truni iphone pridu za tyden a iphone mezi 2 regalama,asi ho prasknu applu
-
- iPhoneHolik
TM má 8GB za skoro 15klacků což je vážně hodně...budou s tím muset něco udělat,nebo že by to nechaliu a 16GB prodávali za 17-18k? no potěš!!!
Podle zpráv to udělali kvůli překupníkům,dobře chápu ale jakto že jen oni a ostatní operátoři mají ceny stejné??
http://iphonemania.mobilmania.cz/T-Mobi ... jeste-dnes
Podle zpráv to udělali kvůli překupníkům,dobře chápu ale jakto že jen oni a ostatní operátoři mají ceny stejné??
http://iphonemania.mobilmania.cz/T-Mobi ... jeste-dnes
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Informace jsou přímo z T-Mobile.
16 GB verze iPhone bude snad v průběhu října, ale přesný datum neznám.
Někdo se ptal na zlevňování. Odpovim po Cimrmanovsku: "My nesmíme ani naznačovat." A nebo stačí číst mezi řádky. TIP: Pokud nespěcháte s koupí telefonu, napište Ježíškovi. On ty iPhony zlevní.
Báchorka o překupnících je podle mne marketingový blábol. T-Mobile bud nemělo dostatek telefonů nebo prostě vycítili šanci vydělat na "in" zboží. Je zvláštní, že ty hordy překupníků nevadily Vodafonu a O2.
16 GB verze iPhone bude snad v průběhu října, ale přesný datum neznám.
Někdo se ptal na zlevňování. Odpovim po Cimrmanovsku: "My nesmíme ani naznačovat." A nebo stačí číst mezi řádky. TIP: Pokud nespěcháte s koupí telefonu, napište Ježíškovi. On ty iPhony zlevní.
Báchorka o překupnících je podle mne marketingový blábol. T-Mobile bud nemělo dostatek telefonů nebo prostě vycítili šanci vydělat na "in" zboží. Je zvláštní, že ty hordy překupníků nevadily Vodafonu a O2.
-
- iPhoneHolik
Přesně to mám na mysli...jsou to s prominutím dobytkové,nic jiného...kdby to bylo tak zé udělají to i ostatní a řešení je prostě neprodat víc jak 2ks ne?
TM má posední dobou vůbec samé průs... viz. zprávy v TV,okrádání zákazníků atd.víš co mám na mysli ne?
třeba ta paní které připsali "bonusový kredit" ona volala jak vzteklá a provolala 900stove,TM pak napsal že to byla chyba v systém ua chtěli to po ní zpátky.....případů bylo víc.
TM má posední dobou vůbec samé průs... viz. zprávy v TV,okrádání zákazníků atd.víš co mám na mysli ne?
třeba ta paní které připsali "bonusový kredit" ona volala jak vzteklá a provolala 900stove,TM pak napsal že to byla chyba v systém ua chtěli to po ní zpátky.....případů bylo víc.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
Já na tu 16GB verzi čekám jako vůl, protože budu prodlužovat smlouvu, ale teď je tu další dilema.
Akce na výhodné datové tarify je jen do konce tohoto měsíce. Jestli tu 16GB verzi začnou prodávat třeba od 1. 11. 2008, tak už asi s plnotučnou cenou internetu. To by ale byl podle mě nesmysl.
Na tohle už jsem zaslal dotaz, zak můžu potom postnout co mi přišlo.
Akce na výhodné datové tarify je jen do konce tohoto měsíce. Jestli tu 16GB verzi začnou prodávat třeba od 1. 11. 2008, tak už asi s plnotučnou cenou internetu. To by ale byl podle mě nesmysl.
Na tohle už jsem zaslal dotaz, zak můžu potom postnout co mi přišlo.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Mějte na mysli, že se vysoká cena se týká nedotovaného a nevázaného telefonu. Nic nebrání zajít ke konkurenci a koupit u ní.
Pokud by jste si pořádně pročetli ten blog, je tam napsáno, že se bude prodávat od října. (Proč by to do nového ceníku dávali?)
Zbytečně nepanikařte, jedna akce skončí a přijde určitě další.
Pokud by jste si pořádně pročetli ten blog, je tam napsáno, že se bude prodávat od října. (Proč by to do nového ceníku dávali?)
Zbytečně nepanikařte, jedna akce skončí a přijde určitě další.
-
- Mírně pokročilý
Dle vyjádření informačního centra T-Mobile zatím tento operátor nemůže potvrdit, že by 16GB verzi přidal do své nabídky. Také nevědí, jestli nějaká akce po 31. 10. 2008 bude následovat.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Re: T-Mobile bude prodávat možné i 16GBTo Design
Situace je taková, jak popisuje Design. Koncoví zákazníci nebo lidi z ulice nemají šanci. Ale pokud máte tu správnou smlouvu, iPhone 16 GB u T-Mobile koupíte!
http://hledamte_najdute.bloguje.cz/731220_item.php
http://hledamte_najdute.bloguje.cz/731220_item.php
-
- Mírně pokročilý
Z toho jasně plyne, odkud penize tečou.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Moderator fóra
ja myslim ze casem tmobilu dojde jakou chybu dela...ja mit tmobile a chtit 16 gb iphone, tak prejdu k jinymu operatorovi, je to stejnak dneska uz otazka tydne
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
Ja ziju v Rakousku a jsem u TM Austria. Od zacatku ma mistni TM 8 i 16 GB verzi a to za nasledujici ceny: S tarifem Supreme ( 45 Euro mesicne ), ve kterem je 1000 minut do vsech Rak. siti a 3 GB internetu ( vsude tady funguje HSDPA ) stoji 8 GB verze 99 Euro a 16 GB verze 179 Euro. Ja jsem si ho tento tyden objednal pres net v utery rano pri prodlouzeni smlouvy na dalsi dva roky, ve stredu jsem ho mel doma a platil jsem za nej 29 Euro ( s mymi bonusovymi body ) za 16 GB verzi s tim, ze jsem si nechal muj tarif FairPlay, ve kterem mam za 29 Euro mesicne 1000 minut do TM a 1000 mesicne minut do vsech ostatnich siti vcetne vsech zemi v EU ( do ciziny volam zdarma v ramci tarifu ), plus si platim 10 Euro mesicne za 10 GB internetu.
Ano, ano o zahraniřních tarifech se nemůže nechat leda tak zdát
Ehm na Slovensku maju od zaciatku predaja aj Orange aj TM obidve verzie...co ich viedlo k uvedeniu iba 8gb?
Já osobně to také nechápu - byl sem nachystán na den vydání ,že si do t-mobilu skočim pro 16gb a v tom čtu o tom že t-mobile ho mít nebude - myslim že si timhle docela zatopili - znám poměrně dost lidí vč. mě ,co přešlo ke konkurenci
-
- Mírně pokročilý
víc by mě t-mobile potěšil s 3g sítí ...
-
Ne, to opravdu nemá. V Česku má 3G síť pouze O2 a to ještě není pokrytí zdaleka ideální. Nyní se k její výstavbě odhodlal také Vodafone, ale pokrytí bude zatím jen pro malou část Prahy. T-Mobile mlčí a pochybuju, že z nich něco vyleze.
-
- Mírně pokročilý
terry ono z nich uz neco vylezlo. V tiskove zprave uvedli, ze s vystavbou siti 3g vubec nepocitaji, protoze uz udajne tato sit nema potencial, vzhledem k novinkam, ktere se chystaji. Pravdepodobne investuji do site, kterou v soucasne dobe testuje nemecky t-mobile.
Z prvnich clanku, co jsem o te siti cetl, vypada velmi slibne.
Z prvnich clanku, co jsem o te siti cetl, vypada velmi slibne.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Vodafon síť bude budovat a T-Mobile bude čekat na novou generaci? Čistě náhodou nebyl nějaký tendr díky kterému mají možnost provozovat svoji mobilní síť?
-
Ano, o tom jsem taky četl, ale mluvil jsem jen čistě o 3G síti. Protože jsem nepovažoval za nijak důležité, že si T-Mobile bude zas několik let čekat, než sem něco přitáhne a další roky se bude čekat, než to bude někdo využívat. Kdyby radši udělali 3G síť, třeba dohromady s Vodafone.
-
- Mírně pokročilý
Pokud by ta spolupráce byla vůbec možná, tak by to bylo určitě fajn. Nevím jaká je 3G sít v praxi, ale EDGE je poměrně pomalé. Může to někdo jen pro představu porovnat? Prakticky.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Spoluprace by mozna byla urcite, jen chtit. Tady v Rakousku provozuje operator Telering mobilni internet v siti T-Mobilu. A porovnat Edge a 3G? Uz UMTS je proti Edge dost velky skok a to nemluvim o HSDPA. Ja jsem tady u T-Mobilu, kteremu funguje HSDPA po celem Rakousku, mam dva datove tarify, jeden v iPhonu a druhy mob. internet v notebooku a nema to chybu. Kdyz stahuju neco treba z RapidSharu, tak 100 MB archiv mam stazeny za cca 15 minut pres den a v noci cca za 7-10 minut. A v iPhonu se v Safari nacte napr. toto forum za cca 2 vteriny ( je to v podstate jen text ) a http://www.4men.cz ( patri mezi pomalejsi i v pocitaci ) za cca 7 vterin. Oboje jsem ted schvalne zkousel. Takze asi tak
Jestli se 16GB bude prodavat, zatim jasne neni. ale kdyz sem si svuj iP.v srpnu 08 kupoval, tak uz tehdy se o tom uvazovalo.
Mne stale neni jasne, proc se jedna a ta sama spolecnost chova v kazde zemi jinak v ramci nabidky a obchodni politiky.. viz zde zminene Rakousko a treba i vedle na Slovensku.
Otazku je tedy,i v ramci otresne nabidky telefonu od operatoru, potreba polozit jinak..
Je snad CR "bananovou" republikou?
Je normalni, ze na nas operatori OBJEKTIVNE kaslou, ze jsme jim ukradeni?
Mam snad napsat rediteli T-mobile?
Nebo jinemu rediteli zemekoule?
A dojde uz konecne k nejakemu objektivnimu zlepseni?
Mne stale neni jasne, proc se jedna a ta sama spolecnost chova v kazde zemi jinak v ramci nabidky a obchodni politiky.. viz zde zminene Rakousko a treba i vedle na Slovensku.
Otazku je tedy,i v ramci otresne nabidky telefonu od operatoru, potreba polozit jinak..
Je snad CR "bananovou" republikou?
Je normalni, ze na nas operatori OBJEKTIVNE kaslou, ze jsme jim ukradeni?
Mam snad napsat rediteli T-mobile?
Nebo jinemu rediteli zemekoule?
A dojde uz konecne k nejakemu objektivnimu zlepseni?
-
- Mírně pokročilý
T-Mobile 16GB verzi prodává, ale ne obyčejným zákazníkům, ale jen v případě rámcových smluv nebo jiným firemním zákazníkům.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Mírně pokročilý
Nevím, jestli to už někdo nezmínil, ale psalo se před uvedením iP 3G, že TM ukradli celý kamion iP. No a jestli to byla zásilka těch 16GB, tak by to mohlo být vysvětlení...
-
- Host
Né že bude prodávat, ale neoficiálně už je svým dobrým zákazníkům nabízí. Byl sem na aukru a byl tam inzerát prodávám Iphone 3G 16GB od T-mobile, napsal sem prodávajícímu že je to kravina že je T-M bude nabízet až od října a on mi napsal. "Že dostal od T-M tři Iphony zdarma a poslal mi tohle.
Tak už sem to tam hodil tady máte důkaz že T-mobile prodává 16Gb verzi ale jen firemním, nebo hodně důvěrným zákazníkům. Osobně sem se s tím už setkal
http://img144.imageshack.us/my.php?imag ... 6gbls7.jpg
Tak už sem to tam hodil tady máte důkaz že T-mobile prodává 16Gb verzi ale jen firemním, nebo hodně důvěrným zákazníkům. Osobně sem se s tím už setkal
http://img144.imageshack.us/my.php?imag ... 6gbls7.jpg
Naposledy upravil(a) Koloko dne sob led 31, 2009 4:04 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Sory nejde mi sem vložit obrázek, píše překročena velikost a přitom to má 26KB
-
- Mírně pokročilý
Já o tom dost pochybuji. Stačí, když se koukneme na oficiální stránky T-mobilu a uvidíme sami, že je pouze k prodeji jen 8GB.
Já když jsem si kupoval u t-mobile v létě ip, tak jsem se na to ptal. A mě řekli že možná v roce 09 na jaře.
Podle mě jsou to jen spekulace... Nechme se překvapit
Já když jsem si kupoval u t-mobile v létě ip, tak jsem se na to ptal. A mě řekli že možná v roce 09 na jaře.
Podle mě jsou to jen spekulace... Nechme se překvapit
iPhone 3G 8GB
-
- Host
Tedy máte důkaz že už prodává: http://img144.imageshack.us/my.php?imag ... 6gbls7.jpg
EDIT:
Vazeny pane ......,
zasilame Vam odpoved na e-mailovou zpravu ze dne 3. unora 2009.
Prijmete prosim nasi omluvu. Telefon IPhone 16GB byl urceny k prodeji zakaznikum s Ramcovou smlouvu a to jen na jejich vlastni zadost. V tuto chvili i pro tyto zakazniky je telefon vyprodany a neni v nabidce. Zustava tedy IPhone 8GB v cerne barve.
S pozdravem a pranim prijemneho dne
Marketa Burdova
Zakaznicke centrum T-Mobile
Toto mi odepsali, když sem přitlačil s otázkou, že vím že ho prodávaj !!
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym. Ak nevies preco precitaj si pravidla. dodo
EDIT:
Vazeny pane ......,
zasilame Vam odpoved na e-mailovou zpravu ze dne 3. unora 2009.
Prijmete prosim nasi omluvu. Telefon IPhone 16GB byl urceny k prodeji zakaznikum s Ramcovou smlouvu a to jen na jejich vlastni zadost. V tuto chvili i pro tyto zakazniky je telefon vyprodany a neni v nabidce. Zustava tedy IPhone 8GB v cerne barve.
S pozdravem a pranim prijemneho dne
Marketa Burdova
Zakaznicke centrum T-Mobile
Toto mi odepsali, když sem přitlačil s otázkou, že vím že ho prodávaj !!
Edituj svoje posty a nepis jeden za druhym. Ak nevies preco precitaj si pravidla. dodo