iBackup - zalohujte iphone do windows
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
iBackup - zalohujte iphone do windows
Nasiel som cool utilitku na zalohu iPhone applications, application data, a fotiek.
Tato app pomoze hlavne ked budete musiet restore.
Tato aplikacia bezi momentalne len pre firmware 1.1.3 a 1.1.4
Treba stiahnut aplikaciu TU
nainstalovat do pocitaca a potom rozbehnut program z desktopu alebo cez start menu.
Po rozbehnuti aplikacie uvidite par tlacitok a zmacknite Backup na zalohovanie vasich aplikacii a fotiek
Doporucujem aktualizovat verziu po stiahnuti..
zatial som to neskusal, napisem neskor ako to slape
zdroj:
iPhoneFreakz
EDIT:
DOLEZITE:
Po spusteni programu uvidite obrazovku s piatimi tlacitkami, po stisknuti Begin Backup sa vam otvori okno s podmienkami na pouzitie, precitajte si to pred spustenim!
Ked ste presuvali svoje subory aplikaciou BossTool alebo podobnou, zaskrtnite yes,
ak ste to neurobili tak zaskrtnite no a potom continue..
Jedna z dolezitych veci je mat na iphone BSD Subsystem a Open SSH
musite byt pripojeny na tej istej wifi sieti ako pocitac!
Ked mate nainstalovany SummerBoard (SMB), musite ho pred zalohou odinstalovat! ( dajte pred tym wallpaper naspat na default) Nemusite sa bat, o svoje temy nepridete. Ulozia sa a summerboard mozete nainstalovat hned po zalohovani.
V pripade ze pouzivate Customize nastavte vsetko naspat na default!
neskusal som to, nechce sa mi odinstalovavat SMB ani defaultnut customize
mozno to pri najblizsom restore budem lutovat
Tato app pomoze hlavne ked budete musiet restore.
Tato aplikacia bezi momentalne len pre firmware 1.1.3 a 1.1.4
Treba stiahnut aplikaciu TU
nainstalovat do pocitaca a potom rozbehnut program z desktopu alebo cez start menu.
Po rozbehnuti aplikacie uvidite par tlacitok a zmacknite Backup na zalohovanie vasich aplikacii a fotiek
Doporucujem aktualizovat verziu po stiahnuti..
zatial som to neskusal, napisem neskor ako to slape
zdroj:
iPhoneFreakz
EDIT:
DOLEZITE:
Po spusteni programu uvidite obrazovku s piatimi tlacitkami, po stisknuti Begin Backup sa vam otvori okno s podmienkami na pouzitie, precitajte si to pred spustenim!
Ked ste presuvali svoje subory aplikaciou BossTool alebo podobnou, zaskrtnite yes,
ak ste to neurobili tak zaskrtnite no a potom continue..
Jedna z dolezitych veci je mat na iphone BSD Subsystem a Open SSH
musite byt pripojeny na tej istej wifi sieti ako pocitac!
Ked mate nainstalovany SummerBoard (SMB), musite ho pred zalohou odinstalovat! ( dajte pred tym wallpaper naspat na default) Nemusite sa bat, o svoje temy nepridete. Ulozia sa a summerboard mozete nainstalovat hned po zalohovani.
V pripade ze pouzivate Customize nastavte vsetko naspat na default!
neskusal som to, nechce sa mi odinstalovavat SMB ani defaultnut customize
mozno to pri najblizsom restore budem lutovat
Naposledy upravil(a) alanisko dne sob kvě 17, 2008 7:07 pm, celkem upraveno 3 x.
Re: iBackup - zalohujte iphone do windows
jj nainstaloval jsem to, a když ten program chci otevřit tak mi to začně instalovat z ničeho nic Windows Office (který už davno mám). Tak musim mačkat storno storno a pak se mi teprve iBackup zobrazí. Vypadá to dobře, snad to bude i fungovat!
-
- Host
Ma uz nekdo nejake prakticke zkusenosti? Provedl uz nekdo obnoveni ze zalohy a uspesne?
iPhone 16GB 1.13 OTB - 1.14 + ZiPhone 2.5c - 2.1 from Whisky - 3.1.3 (redsnow)
iPhone 5 32 GB White
iPad 4 32 GB White
iPhone 5 32 GB White
iPad 4 32 GB White
tohle je presne to na co uz vsichni dlouho cekame, konecne neco co umi zalohovat i apps, tak uz jen pockat az nekdo vyzkousi a postne prvni dojmy
sources ti zalohuje taky itunes, teda myslim
tady jede spis o aplikace... nezkousel sem... mam smb i customize
tady jede spis o aplikace... nezkousel sem... mam smb i customize
Teď nevím, mám draka a mám pocit, že aplikace už dávno umí zálohovat iPhone suite
iphone pc suite? ten mi vcera odpalil cely iphone prestal mi fungovat JB a ani jedna nainstalovana aplikacia sa mi nechcela pustit... takze nikomu to neodporucam
-
- Moderator fóra
Zřejmě jsi měl něco špatně, protože je zde pár spokojených uživatelů, kteří iPPCSuite s úspěchem používají. Jsi první, kdo tu píše o odpálení iPhone a nefunkčnosti JB. Tvoje "nedoporučování" tohoto programu zde vyznívá příliš katastroficky.
ano... mozno som prvy le nie posledny
proste som bol uplne spokojny s iphone pc suite..len asi prvych 20 minut...
potom som iphpne odpojil od pc a isiel sa do neho pozriet..proste tukol som na aplikaciu co som mal nainstalovanu... a nic.. len napisal ze nejde spustit a to je vsetko.... potom som dal reboot...potom aj vypal a zapal a tale nic... takze ja som s iphone pc suite skoncil... jedna takato skusenost mi stacila... ale ved aj ini nech skusia ja im nehovorim aby to nepouzivali, ale aby veeli co sa im moze ale nemusi stat...
proste som bol uplne spokojny s iphone pc suite..len asi prvych 20 minut...
potom som iphpne odpojil od pc a isiel sa do neho pozriet..proste tukol som na aplikaciu co som mal nainstalovanu... a nic.. len napisal ze nejde spustit a to je vsetko.... potom som dal reboot...potom aj vypal a zapal a tale nic... takze ja som s iphone pc suite skoncil... jedna takato skusenost mi stacila... ale ved aj ini nech skusia ja im nehovorim aby to nepouzivali, ale aby veeli co sa im moze ale nemusi stat...
jasne koncene to dodelaly, kdy ja jsem psal vis: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=105&t=5184&st=0&sk=t&sd=a
no hura
no hura