Iphone credit
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Iphone credit
Vím že uz toto tema tu bylo psano ale odpovedi mi nepomohli tak se znavu ptam proste mi to take jako panu Markovi bere furt credit a to sem vypnul PUSh vse proste nevim samozrejme nepouzivam interner pocasi a tyto jedine jestli nemam v nastaveni jak je omezeni tak tam neco zaskrtnout jinak nevim a taky mam uplne na hore jak mam t-mobile pismenko E to nevim co to znamena prosim napiste jsem zoufali mam MAm software OS bez jailbreake iphone 3G
-
- Host
Re: Iphone credit
u IP sa toho nezbavis pokial si nedas u operatora deaktivovat net. Alebo daj v nastaveniach Airplane mode a mas super iPod.
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano