Zkoušel/hraje někdo tuto zmodernizovanou legendární hru?
https://itunes.apple.com/us/app/mortal-kombat-x/id949701151?mt=8
Mortal Kombat X
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Mortal Kombat X
Otestováno před pár dny na iPhone 4, po počáteční trhačce se to pak i dá hrát. Jen nečekete mačkání čudlíku jako tomu bylo ve starém, pouze swipujete po obrazovce.. když to shrnu tak je to nemastné neslané.
-
- Host
Já to taky hrál a přesně na to jsem se chtěl zeptat, jestli by mi někdo nevysvětlil to ovládání ...absolutně ho nechápu, vůbec netuším, kdy co jak ovládám (kdy kopnu, kdy praštím rukou apod?) , to není možní, že by to bylo jen mačkání na displej a v určitých momentech swipovat...
ono tě to při tom prvním fightu učí co kterej swipe dělá. Pak si to musíš jen pamatovat
-
- iPhone expert
Je to jako Injustice: Gods among us - jedno tapnutí - útok, držíš dva prsty - blokuješ žádný jiný útoky, komba, fatality od toho nečekejte...
Teda fatality tu jsou, ale jen proti vybraným bossům a swipujete podle toho, co vám řeknou.
Ale na zabití pár minut to vůbec není špatný... přijde mi to rychlejší než Injustice, samozřejmě lepší grafika a podstatně líp se tu dá vydělat na nový postavy. Ano, je to stereotypní klikačka, ale pokud od toho víc nečekáte, tak to zabaví
Teda fatality tu jsou, ale jen proti vybraným bossům a swipujete podle toho, co vám řeknou.
Ale na zabití pár minut to vůbec není špatný... přijde mi to rychlejší než Injustice, samozřejmě lepší grafika a podstatně líp se tu dá vydělat na nový postavy. Ano, je to stereotypní klikačka, ale pokud od toho víc nečekáte, tak to zabaví
MacBook Pro (2008)
-
- Host
Ty jo, tak to jsem z toho těžce zklamanej. Tak jsem se na to těšil, ale tohle bych teda vubec nečekal. Nechápu proč tam nemůžou dát klasický ovládací prvky (alespoň volitelně v nastavení) jako to bylo v tom starém. Vzhledově to je mají fakt pěkný, ale díky tomu ovládání naprosto o ničem