Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Sháníš-li epic chary, moje nabídka z přechozích stran toto threadu je stále platná. V případě zájmu se ozvi přes PM !
Díky a zdravím, dukeni
Lewa píše:Zdravím všechny hráče i nehráče O&C!
Tuto hru hraji více než rok a po této době jsem se rozhodl svůj účet prodat. Aktuální stav mých postav: 6/6+5 (Rahlij's Staff, 2x Knowledgable Mark) mage, 6/6+5 DPSwar (Vorpal Sword, 1x Frenzied Medal), 0/6 healer. Nutno říci, že moje postavy mají na serveru své jméno, které jsem se snažil vybudovat v pozitivním světle, což se mi také podařilo.
Jména postav: Satanis, Satanis1, Satanis2
Kdo by měl zájem můj account odkoupit, nechť píše! Příjímám nabídky pouze ve skutečných penězích, nepodporuji výměnu za cokoliv a v rámci důvěry jsem ochoten se i sejít osobně.
Předem děkuji za SKUTEČNÉ zájemce! S pozdravem, P.
hele rad bych ti odpovedel ale jelikoz jsem tu registrovanej pres rok a nejsem zadnej spammer abych tu vsude psal naky nesmysli tak bohuzel sem povazovan za novacka a nemuzu psat tady soukrome zpravy. tak sem ti poslal emaila na p.pexa@email.cz pic
Jasně, již řešíme po mailu/SMS. Pro ostatní potencionální zájemce - má nabídka na odprodej účtu již bohužel není platná, kolega klobása již účet odkoupil a stal se jeho hrdým majitelem! Já mu děkuji a přeji hodně zdaru ! P.
Ahoj chlapy, tak dnes jsem presel z ipadu 3 na 4ku a v OACH to je opravdu neuveritelny pokrok dopredu...ja myslel ze se laguje jejich server a ono ejhle ipad 3 to nestiha....takze pokud parite jak ja narocny hry ipad 4 jasna volba...on totiz ipad 3 a jeho hw na retinu nestaci....
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12 iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12 Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor Vždy jsem uměl milovat, ale ažAPPLEmi ukázal pravou lásku!
nazdar, včera som to začal hrať som lvl 17 meno Marsino (elf,hunter) a bol by som veľmi rád keby sa mi niekto ozval pretože samého ma to moc nebaví.. hrám na observers market.
Ahoj, UPDATE je venku 70 lvl , novy dung a spustu vychytavek stahujeme zavislaciiiiiiii!!!!!:)
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12 iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12 Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor Vždy jsem uměl milovat, ale ažAPPLEmi ukázal pravou lásku!
70lvl? Kde jsi to četl? Já to nikde nenašel. Jinak updatu vypadá zajímavě, asi k tomu zase sednu. Archer lvl 60 4/6 kdyby měl někdo zájem, tak můžem dát nějaký Dung. Ve hře jsem SONNYCZ tak si mě kdyžtak přidejte a zahrajem
lidi, sem zmatenej .. hru sem koupil kdyz vysla a hral docela aktivne. Potom nebyl cas a ted sem si ji zase nainstaloval a nechápu co se deje - mage mi zůstal, ale zmizely mi vsechny spelly, resetovaly se talenty, vsechno je jiný, jsou tam i mounti (?), kde je runa pro návrat, kam zmizelo navigovani k urcitymu bodu na mape? Ja nechápu co se kolem me ted deje a dost me to sere ... asi sem prosral evoluci a to sem byl tak našláplej :/ a taky se divim, proc hraju - platil se mesicni poplatek, ted uz to je gratis, nebo co??
iPhone 4 a Macbook Air 13' - nic víc k životu nepotřebuju
Spousta dotazů, zkusím ti na všechny odpovědět. Spelly se resetovaly a poměnily s updalem pro level cap 70. Kukni do pošty a najdeš je tam všechny, takže o nic nepřijdeš. Talenty se resetly, protože překopali talentové stromy (dle mého názoru k lepšímu)...ano ve hře jsou mounti za runy/goldy/souls ... Navigování ve hře stále je s tím že po posledním updatu vyšel quest finder, který ti přímo ukazuje na mapce kam máš jít...jinak hra je už bez měsíčních poplatků a pokud sis někdy v minulosti koupil předplatné třeba na půl roku, tak ve zprávách budeš mít od gameloftu runy jako poděkování...wau tak to je snad všechno, jestli máš ještě nějaké dotazy, tak se ptej
wow, díky chlape za vyčerpávající info! ještě by mě zajímalo, jestli náhodou nevíš jak to je s chytáním mountu. Koupil sem si human riding skill I, ale koně za 1000 goldu fakt nechci. Mám bond stones a čet sem, že si muzes diky nim mounta chytit, akorat proste nevim kde ... myslíš, že mi dokazes poradit? :/
Mounti se dají chytit na několika místech na mapě...od těch běžných až po epické. U epických bývá hodně lidí na jednom místě a je potom těžké je chytit, takže bych doporučil jít po běžných, které je i lehčí chytit. Místa kde se mounti nacházejí z hlavy nevím, ale na googlu to určitě najdeš
zahliadol som ,ze uz nie su mesacne poplatky tak som to znova stiahol a logol sa...fajne, nevymazali mi postavu... mam assasina lvl 42...a pozeram ,ze mam 220 goldov... najmensi pack je 7goldov za 6.99$, keby sa to tak da predat
ale teraz k veci :
ake ceske/slovenske/ceskoslovenske klany su este aktivne?
stale sa hra na viacerych serveroch? (uz si nepamatam na ,ktorom konkretne hram)
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
tak sem si chytil hnědýho oře (burgundy) a čapnul sem ho až na třetí bond stone a konečně se mužu pohybovat o něco rychlejš, ale když nekde náhodou chytnu epickýho mounta, potrebuju na to něco speciálního? Mám naučenej jenom ten human I, to asi stačit nebude co? A ještě jeden dotaz, servery má asi android i iOs vlastní, že? Nebo je to propojený? To by byla bomba
Hrajete někdo na tom posledním serveru? (observers market? nevím přesně z hlavy, pro změnu se zase nedá přihlásit do hry). Kdyby jo, tak muj nick ve hře je Anaemia nebo Megadeath. Mám monka a warra na lvl50+
hraje to tu nekdo aktivne? hledam jestli je nekde naka komunita na IOS. ve hre jsem dosahl maxima, tak se trosku nudim a taky bych si rad zahral s cz/sk hracema. jinak hledam partaka do PVP, jsem heal nebo mili oboji mam full pvp/pve. jinak muj nick je WOKIE a mam championat z pvp a pve