Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ako tak pozerám, tak asi ma onedlho čaká upgrade na 2.0 naozaj pekná hra, aspoň podľa screenov. vyzerá to tak, že podobé hry v dobrom spracovaní budú len tak pribúdať. takže u mňa up bude asi čoskoro
iPhone X space gray 64 GB, Apple Watch 44mm space gray, MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5 iPhone.cz
Máte někdo zkušenosti s multiplayerem v této hře? Jak vlastně funguje.. hraje se na nějakém serveru kam se to připojí přes wifi.. nebo se spojí dva iphone dohromady?
Jo to by me taky zajimalo zkouseli jsme to rozjet na jedne wifi s Touchem a nic. Ale urcite to bude fungovat pres Wifi protoze kdyz ji mas vyplou neumozni to vubec do multiplayer hry vstoupit.
zdravicko.. tech texas holdem je v app store mraky.. a tehle se mi mega libiii.. muzete naspat nekdo presnej nazev..??? a je nejspis placena ze..?? dikes.. ;o)
Chci si zakoupit na App store tuto bajecnou hru, bohuzel ji ale vubec nemuzu najit, prijde mi jako kdyz ji odstranili. Nevite nekdo proc? Vzdycky jsem ji tam videl a zrovna kdyz si ji chci koupit tak zmizi
Tohle od Applu není moc hezký... Mám tu hru koupenou a pořídila jsem si novej počítač, takže když si dám teď někdy aplikace synchronizovat, zjevně o tuhle přijdu.
Neprides, ked si si ju uz raz kupil tak Apple nebude zase pytat peniaze. Aplikacia sa vstahuje na konto nie na pocitace. Treba to odskusat a potom nadavat.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Paly: Však já vím, úplnej idiot nejsem. Mám víc koupených aplikací (Asphalt 4, X-Plane, Bugdom 2, Billy Frontier, Pianist...), jenže těžko nainstaluju HoldEm, když ho Apple odstranil (minimálně ze slovenskýho) App Storu.
Poradte odkial by som stiahol tuto hru. Som regnuty na polskom appstore, slovenskou debetnou kartou, pretoze nikde inde mi nesla:) cize teraz nakupujem app z tade, ale holdem tam nie je, teda aspon tento nie:( nie je nejaky appstore v ktorom by sa nachadzala a dalo by sa tam regnut s visa electron SLSP?
Pripada mi ze tenhle poker je nejaky zaludny znam normalni poker mezi lidmi v hospode, bytu atd ale obcas co mi vyjede v holdem ty kombinace karet kterymi bych vyhral napr. v hospode tak s nima prohraju v holdem na plny care:) Cim to?
Jo to mas pravdu, bavi me to dost i kdyz obcas nesmyslne vyhraju A jeste jeden dotaz jak ulozim hru pac jsem byl uz v ledovym baru na dvou stolech a pak jsem dal Home, pote jsem sel zpet do hry a musel jsem hrat zase od garaze
No ak si to ukoncil Home buttonom a nevyskocil si najskor do Main menu tak sa ti to zrejme neulozilo. Skus nabuduce ist do Main menu a az potom Home button.
Vážení, neměli jste, stejně jako já, problém s tím, že když jste si nainstalovali Texas Hold'em z Appstore, že se vám zobrazil v japonštině? Přitom ve hře, jak jsem ji procházel, žádná možnost změny jazyka není...
Nene, já ji normálně zacáloval... Na webu podpory apple jsem se dozvěděl "to change language in the game, change language in your iphone"... čili jsem z češtiny přehodil na angličtinu a jde to... akorát to budu muset přehazovat před každou hrou, kapičku nešikovný...
Ak mas JB tak sa to da jednoducho prehodit cez SSH klienta... Prekopiruj zlozku s EN jazykom do zlozky s jazykom Cinskym.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Už to nehraju, ale hrál jsem už jen Dubai, teď mám 6,5 mil, Best Hand: Straight Flush, - on je to ve skutečnosti Royal, ale kupodivu to nemají označené. Odehráno 224 her 9% 1st, 6% 2nd, 4% 3rd
S pokrem naživo nebo online se to nedá srovnat. Jako první krok k učení - ano.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4 MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9