Tak a som rozhodnuty upgradnut moje 2G z 2.1 na 2.2.1 a mozno preplachnem aj moj 3G z 2.2 na 2.2.1
Par blbych app z appstore pinda uz aj na 2.2, co ma vytaca
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Este som to nerobil (nechcelo sa mi:)) ale keby si si stiahol app do iTunes v PC potom ju rozbalis a dostanes na do suboru info.plist a prepises verziu na 2.2 tak by ta app mala ist nainstalovat do iPhone aj na FW 2.2.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Tak jsem po restoru iPhone chtel pouzit vyse uvedeny instalak a vyhodilo mi to chybu 1030, nebo 1060 ... a nenainstalovalo se to. Upozornuji, ze jsem chtel CZ + Cydii a mam FW 2.2.1 . Muzete poradit, kde by mohl byt problem ?
Jj, jinak restore bezelo naprosto v pohode, iTunes taky. Tu chybu mi to vyhodilo jeste pred samostanou aktualizaci ip. A napsdalo to, ze byl ip odpojen ...
Ne, nakonec jsem ho nechal v originale a druhy den si nechal nahrat cestinu od Marwellu (mam ji naporad, ale mam to k nim pres pulku Prahy ...) Je nejaka podminka, kdy je mozno cely balicek instalovat ? Protoze treba u Marwelu to nakopirujou za cca 5 min i s JB a hotovo. Vse zustalo na svem miste ... Nevim nevim. Mam ho kratce a jeste se tak neorientuju.
No, prave ze cestinu jsem si zaplatil a mam ji ted od nich jako sluzbu dal jiz zdarma (samozrejme, vcetne JB). Akorat to je pres pul Prahy a zak jsem chtel tuhle ... Vydrzim do FW3 a bude klid. JB snad zvladnu ... Diky za rady