Ceska "T9"
-
- Host
Ceska "T9"
Pánové taktéž smekám, sice prozatím o češtině neuvažuji, tak klobouk dolů.. Podle všeho to funguje na jedničku..
Jen malý dotaz.. Nešlo by hodit do repositáře samotnou českou "T9"? Využívám český kalendář (cz klávesnici jsem musel odinstalovat, protože mi to padalo do springboardu (1.1.3)) a rád bych i tu CZ "T9".
A propos, je s diakritikou, nebo bez?
Díky..
Jen malý dotaz.. Nešlo by hodit do repositáře samotnou českou "T9"? Využívám český kalendář (cz klávesnici jsem musel odinstalovat, protože mi to padalo do springboardu (1.1.3)) a rád bych i tu CZ "T9".
A propos, je s diakritikou, nebo bez?
Díky..
-
- Starý pes fóra :)
Re: Ceska "T9"
Co myslis, ze je toto: viewtopic.php?f=16&t=56 

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
2 sergi: nova verze ceske klavesnice spolu s nainstalovano unovou verzi mobile enhanceru nepada. samostatna t9 bude v repozitari takay, ale budes muset pockat, ted delame na necem jinem.
-
- Host
Tak díky moc.. Testnu tu novou verzi klávesky a budu čekat na tu T9
Mějte se

-
balicek jsme udelal, ale jsem uz jen na gprs, tak jsem nemel moznost to testnou. pokud nekdo najde odvahu tak muze. zbourat by to nic nemelo, prepisuje to jen soubory s autokorekturou (t9). balicek se jmenuje cz slovník pro autokorekturu a je pro fw 1.1.1 - 1.1.4
kdyby to nedelalo co ma, podivam se na to asi az v nedeli.
kdyby to nedelalo co ma, podivam se na to asi az v nedeli.
-
- Senior uživatel
Diky za T9...Je nejaka i bez diakritiky?
-
- Host
JoJo..taky moc díky.. A připojuji se k dotazu, byl by problém udělat i verzi bez diakritiky? Do mailů je ta diakritika super, ale na SMS je to nevhodné, protože je to začne zkracovat..
Každopádně moc díky
Každopádně moc díky
-
udelat verzi bez diakritiky by nemel byt problem. fubkci na "odcesteni" mam hotovou, takze je to jen o tom udelat balicek. pisu si na todo list.
-
- Senior uživatel
faun zpráva . Skoda, ze prave ToDo list jaksi v iPhonu chybi (ted nemyslim ty nedodelky co jsou v Installeru)
-
no zas tak moc chybet nemusi MobileToDoList2 nebo ToDo
- rony
- Klub čistého iOS
jo len tieto asi neumoznuju synchronizovat to s Outlookom, co je dost dolezite 
neskusal som ani jeden, nemam istotu, ze za to stoja.

neskusal som ani jeden, nemam istotu, ze za to stoja.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
Tak základní nedostatek je to, že nejsou přímo integrovány do kalendáře...co si budeme povídat. Ani možnost připomínek není závratná (potřebuji specifické opakování, protože ve firmě nejedeme na měsíce, ale na periody) a ani roztřídění do kategorií...prostě nic, co je třeba v iCalu nebo Outlooku.
-
- Host
Sice je to OT..ale souhlasím.. Nechápu, proč do iPhonu nemohli implementovat plnohodnotný iCal včetně kategorií, různého nastavení eventů a ToDo listu, který by se dal synchronizovat.. Kdyby se mě někdo ptal, co mi na iPhonu nejvíc chybí, tak je to copy/paste a pořádný iCal s ToDo.. Je to smartphone a neumí to, zatímco můj starý SE K600i to do synchronizovatelný s iCalem měl...
-
- Mírně pokročilý
Myslim ze magicke slovo SDK by to melo vyresit.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
-
- Senior uživatel
Obavam se, ze ono SDK dle poslednich informaci nebude zas az tak magicke. Resp. ze diky vsem tem omezenim bude stale lepsi Installer. Protoze SDK (mimo jine) nedovoli pristup aplikaci tretich stran do kodu iPhone aplikaci, takze zde toho moc neocekavam (co se tyce integrace ToDo do kalendare iPhonu je to potreba). Ja pevne doufam, ze neco ihned udela iambic. Nebo ze se chyti Apple za nos a udela to sam. Jak muze sakra nekdo z Apple pouzivat iPhone jako pracovní telefon? Vlastne ani neverim tomu, ze ho tam nekdo k tomuto ucelu pouziva. Mozna uklizecka - 19:00 vytrit hajzlik. Opakovat tydne.
Ale to je vazne uz hodne OT, takze abych to vratil....drsny do toho, kontroluju czech packages kazdou hodinu
Ale to je vazne uz hodne OT, takze abych to vratil....drsny do toho, kontroluju czech packages kazdou hodinu

-
- Administrator
ot
No iphone jako pracovní telefon používám, ale kalendář pouze na jednoduchou upomínku, jinak samozřejmě diář. Není to proto že mám iPhone ale prostě tak pracuji, takže zrovna toto se mě ani tak moc netýká ..
bwt: vytřít wc si tam nepíšu
.
No iphone jako pracovní telefon používám, ale kalendář pouze na jednoduchou upomínku, jinak samozřejmě diář. Není to proto že mám iPhone ale prostě tak pracuji, takže zrovna toto se mě ani tak moc netýká ..
bwt: vytřít wc si tam nepíšu

.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

ted sem nainstaloval ceskou T9, pri instalaci prepsal anglictinu US, ale z setings/general/ mi zmizla nabidka INTERNATIONAL a nemuzu ji vratit zpet, nepomohla ani odinstalace ceske T9?? o ted
EDIT: asi vim, takze to jdu zkusit http://drsny.net/forum.iphone.cz/viewto ... &sk=t&sd=a
EDIT: asi vim, takze to jdu zkusit http://drsny.net/forum.iphone.cz/viewto ... &sk=t&sd=a
Planuje se udelat slovnik i pro 2.0? Lokalizaci iPhonu nepotrebuji, ale bez slovniku je to v 2.0 peklo.
Diky
Diky
-
- Administrator
nápověda se dá vypnout i u 2.0
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Nejde mi o to vypnout slovnik. Potrebuji si ho jednoduse prepinat mezi ENG a CZ slovnikem, tak jak to delam na 1.1.4. Pisu emaily stridave v anglictine a v cestine.
Kdyz uz je na 2.01 installer, je mozne tam nahrat cesky slovnik, ktery fungoval na 1.1.4?
-
- Senior uživatel
Pokud vím, tak na 2.0.1 ještě slovník není, ale jestli jo, tak ať mi napíše a já to rád hodím do repa (viewtopic.php?f=16&t=6688)
.

-
- Senior uživatel