Čeština do iPhone 1.0.2,1.1.1.,1.1.2
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone
Julek píše:Samozřejmě uznávám práci Crusadera, ale není to jen jeho zásluha. Přečti si celou diskuzi o češtině. Jinak panáka nebo colu si dáme na setkání v Praze. Kdo nepřijede je salát !
stejne vsichni budou pit Jablecnej dzus xD
-
- Host
crusader píše:Tak tak, hodně toho již bylo přeloženo ze zdrojů FW. 1.0.2 a ten kdo tento překlad provedl, dal nám všem ten hlavní základ. Já jsem pouze provedl modifikaci a doplnění pro FW. 1.1.1
Podle všeho je autorem češtiny 1.0.2 lukee_cz. Patří mu za to velikánské dík stejně tak jako crusaderovi a dalším, kteří se podíleli na vylepšování na verzi 1.1.1 případně 1.1.2. Jsoun to všechno machří, v dobrám slova smyslu, a jsem rád, že existují. Stejnou zkušenost mám i z Windows mobile, kde některé věci a úpravy našich borců obdivují a používají na celém světě.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303
-
- Starý pes fóra :)
crusader píše:Tak ani tato varianta na FW 1.1.1 nejde
S tim CARRIER bych se klidne smiril,co mi ale vadi jsou u 1.1.1 anglicke popisky Photo a Camera
Take jsem si vsiml ze ve Zpravach je v seznamu,kdy jsou jednotlive sms zobrazeny v radcich pod sebou,je nahore tlacitko v levem rohu neprelozene...zobrazi se "Localized string not found"
EDIT:Pouziva zde nekdo cestinu od MacWell? mohl by ji nekam uploadnout?
-
- Administrator
iPhone
Předem píši, že pokud někdo češtinu od firmy MacWell tady zveřejní, smažu to. Pokud CZ chceš, kup si jí. Pokud na to nemáš prostředky bylo by dobré zapracovat na té kterou tu smolíme . Stačí, že tím naším kupováním a odblokováním zlobíme Apple
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Jasne nikoho nenabadam...ja si ji stejne asi koupim,mrkni sem a rekni co ty na to: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=665
Chci se jen zeptat,taky vam pri nahravani ten installer cestiny hlasi Cant find SSH?
Napadlo me jestli to nema nejakou souvislost s tim ze nejsou pocestene dny,mesice a ty dve ikony na plose (Photo a Camera)
Zitra si totiz pojedu do MacWell koupit a nahrat jejich cestiunu a rikali abych downgradoval na FW 1.1.1 a nahral BSD Subsystem a Open SSH.
Napadlo me jestli to nema nejakou souvislost s tim ze nejsou pocestene dny,mesice a ty dve ikony na plose (Photo a Camera)
Zitra si totiz pojedu do MacWell koupit a nahrat jejich cestiunu a rikali abych downgradoval na FW 1.1.1 a nahral BSD Subsystem a Open SSH.
lukee_cz píše:Hlaska s SSh vliv na "nepocesteni" ikon nema. Je potreba je prelozit jeste na jinych mistech. Jinak tu hlasku mi to haze jen na nekterych pocitacich a vysledek je stejny i s hlaskou i kdyz to projde cele OK.
Dekuji,ja ted zapasim s downgradwemc na 1.1.1 hlavne aktivace je potiz...Wi-Fi signal mam ale nejak to nejde,nekdo tu na fioru psal ze sit musi byt nejak zabezpecena nebo co...muzes me tam odkazat prosim?
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem chtel pocestit ikony springboardu a zaroven mit custom ikony. Bohuzel ikony se musi jmenovat stejne jako nazvy aplikaci. A nedokazu ulozit nazev s diakritikou a nahrat ikonu s timto nazvem do iPhonu aniz by se rozhodila diakritika. Pokud nekdo vite jak to ulozit, byl bych rad. Takze alespon mam nazvy bez hacku a carek.
Soubor, ktery si zeditujte a upravte dle svych nazvu aplikaci naleznete na adrese \System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\English.lproj\LocalizedApplicationNames.strings
Soubor, ktery si zeditujte a upravte dle svych nazvu aplikaci naleznete na adrese \System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\English.lproj\LocalizedApplicationNames.strings
Naposledy upravil(a) Moren dne pát pro 28, 2007 9:26 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
A abychom se jeste vice priblizili k dokonalemu pocesteni, nasledujici ikonku si muzete nahrat na adresu \Applications\MobileMusicPlayer.app\nowplaying.png
Tato ikona se objevuje v iPodu, kdyz neco prehravate a vratite se o krok zpet, treba na seznam alb.
Tato ikona se objevuje v iPodu, kdyz neco prehravate a vratite se o krok zpet, treba na seznam alb.
Naposledy upravil(a) Moren dne pát pro 28, 2007 9:28 pm, celkem upraveno 1 x.
Moren píše:jj, ja mam FW 1.1.2. Tohle je ale myslim ve vsech FW, takze by nemel byt problem i s nejstarsim FW 1.0.2.
Jak jsem byl dneska v tom Macwellu tak rikali ze cekaji na FW 1.1.3...pry pujde odemknout snazs nez 1.1.2,co si o tom myslis?
Podle me je to kravina...v kazdem novem FW udela Apple neco pro tio aby to Hackerum ztizil..(U 1.1.2 v novejch founech se mu to povedlo dokonale,SW unlock asi nikdy nebude)
-
- Mírně pokročilý
Diskuse o novem FW sem nepatri. Odpovim sice, ale prosim nejakeho moda aby tyto dva nase prispevky prehodil do nove diskuse.
Dle meho FW 1.1.3 bude snazsi odblokovat z jednoho prosteho duvodu. Doposud Apple FW chranil a uzaviral. Ale nyni musi stroje otevrit, jelikoz od unora bude k dispozici pro programatory SDK a tedy i novy iTunes, kterym musi jit instalovat do iPhonu aplikace. To je vyrazna zmena. iBrickr dokazal otevrit s installerem jednu z cest vkladani aplikaci. Nemyslim si, ze touto cestou pujde Apple. Ten vytvori novou cestu nahravani aplikaci. Mozna nejakeho prostrednika ci co ja vim. Navic odkryje i API a to vse hraje do karet prave odblokovani. Je to jakoby jsi do nedobytne pevnosti udelal zadni vratka a jako ochranu tam poslal deset strazi. Porad je to horsi nez pevna zed s obranci na hradbe. Takze si skutecne myslim, a nejsem sam, ze novy FW by mel byt jednodussi pro odblok.
Dle meho FW 1.1.3 bude snazsi odblokovat z jednoho prosteho duvodu. Doposud Apple FW chranil a uzaviral. Ale nyni musi stroje otevrit, jelikoz od unora bude k dispozici pro programatory SDK a tedy i novy iTunes, kterym musi jit instalovat do iPhonu aplikace. To je vyrazna zmena. iBrickr dokazal otevrit s installerem jednu z cest vkladani aplikaci. Nemyslim si, ze touto cestou pujde Apple. Ten vytvori novou cestu nahravani aplikaci. Mozna nejakeho prostrednika ci co ja vim. Navic odkryje i API a to vse hraje do karet prave odblokovani. Je to jakoby jsi do nedobytne pevnosti udelal zadni vratka a jako ochranu tam poslal deset strazi. Porad je to horsi nez pevna zed s obranci na hradbe. Takze si skutecne myslim, a nejsem sam, ze novy FW by mel byt jednodussi pro odblok.
-
- Mírně pokročilý
Nasel jsem asi umisteni grafiky klavesnice. Tedy jestli je to ono.
/System/Library/Frameworks/UIKit.framework
Je tam u FW 1.1.2 Keyboard-Latin.artwork ktery ma pres 16MB. Otazkou je co s tim. Netusite nekdo jak to editovat ci upravovat a zda je to skutecne ono? Ze bychom pridali do cestiny i konecne podporu ceske klavesnice.
/System/Library/Frameworks/UIKit.framework
Je tam u FW 1.1.2 Keyboard-Latin.artwork ktery ma pres 16MB. Otazkou je co s tim. Netusite nekdo jak to editovat ci upravovat a zda je to skutecne ono? Ze bychom pridali do cestiny i konecne podporu ceske klavesnice.
- rony
- Klub čistého iOS
vie ma niekto nakopnut a prezradit mi, kde su nazvy mesiacov a dni v tyzdni? Chcel by som mat v ikonke slovensky nazov a aj aplikacii Kalendar by sa pacili slovenske nazvy dni a mesiacov
(PS: nechcem riesit komplexnu lokalizaciu, dakujem)
(PS: nechcem riesit komplexnu lokalizaciu, dakujem)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
ipod
Tady pokračuje diskuze o českém kalendáři
Takže kdo neví o co jde předchozí diskuze je v tématu Čeština od MacWell
Já mam touche a kalendář mam přeložený.
Jak tady někdo psal že to je v binárkách u jazyků pro kalendář tak tam to asi nebude. Ten region format se nastavuje v Setings>General>international>Region Format
Takže to musí být někde v nastavení systému podle mě.
Zkoušim hledat, ale nic nemůžu najít. Pokud by to někdo našel, nebo já, tak budete mít všichni přeložený kalendář, tak se snažte. Já ho přeloženej mam, mě to netrápí.
Jak tady někdo psal že to je v binárkách u jazyků pro kalendář tak tam to asi nebude. Ten region format se nastavuje v Setings>General>international>Region Format
Zkoušim hledat, ale nic nemůžu najít. Pokud by to někdo našel, nebo já, tak budete mít všichni přeložený kalendář, tak se snažte. Já ho přeloženej mam, mě to netrápí.
-
- Host
Moren napsal:
takže pokud mi nekdo upne tu českou binárku date, jsem ochoten to zkusit... stejně poslední dobou iPhone flashuju každej den
Co se tyce toho souboru, kde by meli byt dny v tydnu a tak, nasel jsem binarku, ktera obsahuje dny v tydnu v polstine i nemcine, takze to by mohl byt ten soubor. Vyzkousejte to. Bohuzel od zitrka budu na horach az do druheho, takze vic pomoci nemohu. Snad se to podari najit.
adresar \bin a soubor date
je to binarka, takze by to odpovidalo prohlaseni MacWellu, ze by pro pocesteni museli zasahnout do kodu. Je to neco jako na PC exe soubor. To uz neni jednoduche prekladani textoveho souburku.
Zkuste nahradit tenhle soubor a udelat restart iPhonu.
takže pokud mi nekdo upne tu českou binárku date, jsem ochoten to zkusit... stejně poslední dobou iPhone flashuju každej den
-
Re: ipod
jakubroz píše:Tady pokračuje diskuze o českém kalendáři
Tak jsem se na modmyiphone dočetl, že chybějící international settings jsou přímo uložené v souboru /Applications/Preferences.app/Preferences (je to soubor bez přípony). Pokud bys ho někam uploadnul ze svého zařízení, možná by ho pak jen stačilo přepsat v iPhonu a region CZ už by se pak ukázal. Ruku do ohně za to ale nedám, vycházím z toho příspěvku.
Jinak ten dotyčný tam dal na stažení tento soubor, který právě přepsáním v iPhonu odemkne všechny regiony. Jelikož ale nejsem s restore iPhonu kamarád a neumím ho při případném záseku odblokovat, tak se přiznám, že zkoušet to nebudu soubor je ke stažení zde: http://www.modmyifone.com/forums/downloads.php?do=file&id=1485&act=down
-
-
- Host
Špatné zprávy... na 1.1.2 po nahrátí souboru Preferences do složky Preferences, následném restartu iPhonu a posléze spuštěním aplikace Nastavení se v aplikaci neobjeví nic a po pár sekundách spadne na homeschreen...
pro případné zájemce reup tady:
http://uloz.to/127003/Preferences.zip
pro případné zájemce reup tady:
http://uloz.to/127003/Preferences.zip
-
A jde tam alespoň vrátit původní soubor ? Jinak řešili to zde : http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=17500&highlight=region a dokonce to má být opravný soubor přímo pro FW. 1.1.2.
-
-
Ipod
takze vy mate v iphonu take ty soubory s ceskym kalendarem?kde jsou?(at je najdu)
ale me se taky v nabydce region format czech republic neobjevi,ale kdyz jsem to zrestoroval tak to tam bylo jako vychozi nastaveni,tak nevim.
kdyz mi reknete kde ti soubory jsou tak je nekam uploudnu a budete mit vsichni ceskej kalendar.
Musime prijit na to jak cestinu dostat do te nabidky region format.
ale me se taky v nabydce region format czech republic neobjevi,ale kdyz jsem to zrestoroval tak to tam bylo jako vychozi nastaveni,tak nevim.
kdyz mi reknete kde ti soubory jsou tak je nekam uploudnu a budete mit vsichni ceskej kalendar.
Musime prijit na to jak cestinu dostat do te nabidky region format.