Čeština do iPhone 1.0.2,1.1.1.,1.1.2

Odpovědět
ikena
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ikena »

alexxx píše:jo a doporučuju zasilkovousluzbu.com mě vyšel na 9500 komplet i s poštovným a za tuhle cenu se u nás nebude prodávat 100% :lol:

A jakou kartou jsi prosím tě platil?

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

Neplatil to bylo ještě v době kdy Apple karty nehlídal tak to šlo přes kartu zasilkovysluzba. Tzn., že jsem použil asistovaný nákup

edit a jinak tohle do týhle diskuze nepatří. Bavíme se zde úplně na jiné téma, takže pokud máte otázky takovýho soukromýho charakteru, můžete využít PM

pavel sl

Příspěvek od pavel sl »

omlouvám se ale opravdu jsem prolistoval celý chat a nikde jsem nenašel info. Jak to tedy je s češtinou do 1.1.1 ?
je někde volně ke stažení a nainstalování ?
mám si nainstalovat Language pack z http://code.google.com/p/iphone-language/ ???
nebo je jen od macwellu za peníze ? (nevadí mi zaplatit)
jak to dělají prodejci kteří nabízejí odblokované telefony s češtinou ?
děkuji za jakékoliv info případně radu nebo pomoc ... rád po Praze kamkoliv zajedu a nechám si implantovat sofware (i za peníze)

Díky Pavel
pavel@rezabek.cz

Julek
Administrator
Administrator

CZ

Příspěvek od Julek »

Dobrý večer, pokud chcete češtinu doporučil bych Vám tu od Mawellu. Nebo počkat až pro 1.1.1. bude free

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Mohu poskytnout instalačku češtiny na 1.0.2 (tady je perfektní), jde i na 1.1.1.,ale tam nejsou například v iTunes přeloženy všechny položky a dva názvy v nastavení (home buton a date and time). Neobsahuje však slovíčka pro t9. Já však používám ten co tam je a už se naučil obstojně česky a doplňuje mi už česká slůvka. Učí se je z emailů a textovek.

Julek
Administrator
Administrator

Čeština

Příspěvek od Julek »

Dobrý den, pokud to lze pošlete mi češtinu na julek(z)fullcontact.cz. Děkuji.

Obrázek

admin
Administrator
Administrator

Příspěvek od admin »

Ahoj,

pokud to není problém rád bych taky poprosil o češtinu.

zabrodsky(at)gmail.com

díky moc

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Muzu se zeptat o jakou 'cestinu' jde? Jde o Language Pack 1.2 od De3mKa, nebo tu verzi od Mawell? Pokud to druhe, apleluji na alespon trochu moralky, tohle by se delat nemelo ..

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Není to ani languepack, ani Maxell. Jak jsem psal, není v ní ani český slovník do T9. A co jsi myslel tou morálkou?

Julek
Administrator
Administrator

Čeština

Příspěvek od Julek »

No myslel tím zřejmě to aby se tu nešířil warez 8) . Jinak děkuji za CZ psal jsem ti email.

Obrázek

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

szoustal píše:Není to ani languepack, ani Maxell. Jak jsem psal, není v ní ani český slovník do T9. A co jsi myslel tou morálkou?

Mám i instalace jiných jazyků. němčinu,polštinu, španělštinu atd. Vše je možno nalézt na internetu a jsou to výtvory lidí,kteří jsou určitě velmi zkušení v programování a nenechávají si své výtvory pro sebe a nechtějí na nich ani vydělávat. Díky za to, že existují.

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Tak to je dobra zprava, myslel jsem to presne tak jak psal Julek. Obecne na sireni warezu _ceskych_ programu je 'vysazenaych' i hodne jinych ceskych for.
Naopak komunitni projekty jsou vyborna vec, o to vice ale pak zamrzi kdyz nekdo vyuzije takovy to projekt jako zaklad pro svuj komercni produkt. Ale to nechci sejckovat :) ..

skullik
Host
Host

Příspěvek od skullik »

Mohu taky poprosit o češtinu :?:
drofa (ALT+64) drofovi (tečka) eu
Děkuji mnohokrát :wink:

Paly

Příspěvek od Paly »

zdavim, mozem poprosit o tu cestinu aj ja :) . Moj mail je papacp zavinac gmail.com
Dakujem velmi pekne

dyndym
Host
Host

Příspěvek od dyndym »

Chci tě taky poprosit o zaslání čestiny na dyntarmi (zavináč) atlas (tečka)cz.
Předem moc děkuji.

JoU

Příspěvek od JoU »

Já se též hlásím, prosím o zaslání na jou81 zavináč seznam.cz , děkuju :wink:

flatliners

Příspěvek od flatliners »

Ahoj,taky bych tě rád otravoval s tou češtinou :) Díky
venerea zavináč seznam.cz

Sanka

Příspěvek od Sanka »

ahoj můžu taky otravovat s tou češtinou :D - mejl mám sunny.michal zavináč seznam.cz

díky moc

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od spachal »

Co takhle to nekde vystavit verejne, treba na iphone.cz? :)) Bud napiste adminovi, nebo PM mne, vystavit to (po dohode) mohu.

LukeUp
Host
Host

Příspěvek od LukeUp »

taky bych kdyžtak poprosil o češtinu. nejhudba zavináč centrum.cz děkuju :)

Julek
Administrator
Administrator

čeština

Příspěvek od Julek »

Malá poznámka pro instalace chtivé. V kanceláři mám připojený iPhone k PC jen kvůli nabíjení. Doma mám iTunes. Čeština mi nešla nainstalovat na počítači kde iTunes nejsou. Doma vše proběhlo jak má. Ve verzi 1.1.1. je to trošku divné, iPod je celí špatně ale ostatní docela jde. Jednoduše ti můžete editovat sami slovíčka výrazy které chcete mít jinak. Já jsem pár slov upravil a znovu češtinu přehrál, jde to bez problému.

Obrázek

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

Pošlete mi taky jednu tu češtinu na Bodl99@seznam.cz a já to pak klidně hodim na rapid nebo jinej server ať si to může každý stahnout sám. Pokuď to dovolují pravidla tohoto fora.

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Možná Julek, jestli to ještě vylepšil by to mohl poslat. Každý nový pohled znamená vylepšení. Je to ale fakt určeno primárně pro 1.0.2. Na 1.1.1 je to také použitelné, ale není to 100%. Já sám mám i 1.0.2 i 1.1.1 a na obou mám tuto češtinu.

Julek
Administrator
Administrator

CZ

Příspěvek od Julek »

Neřekl že jsem to vylepšil jen hledal slovíčka která se mi nelíbila :) V kalendáři byl i překlep, pár velkých písmen, nic světoborného jsem neudělal. Třeba jsem nenašel kde opravit END_CALL_BIG pro češtinu 1.0.2. to je v pořádku a spřávně přeložené. 1.1.1 hnus :) ale nikde jsem string pro překlad nenašel. Opravdu struktura je trošku jiná v 1.1.1 a tam kde iPhone nenajde správné znění hodí tuto hrůzu...

Obrázek

duxy

Příspěvek od duxy »

Ahoj můžete mi prosím také zaslat tu češtinu, pe.sk@seznam.cz
Moc děkuji

fcs
Host
Host

Příspěvek od fcs »

hod´te to prosím někdo třeba na rapida,at´ je to tady pro všechny zájemce (i pro mě :P ) a nemusíte to posílat jednotlivcům.

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

Tak tady to máte na rapidu.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/73979375/iCzech.zip

Paly

Příspěvek od Paly »

Super, uz som si to stiahol :), dakujem velmi pekne

duxy

Příspěvek od duxy »

ahoj prosím o radu, stáhnul jsem si češtinu ale nevím jak ji dostat do IPHONE :cry: ... moc děkuji

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Rozbal přiložený soubor. Ve správci souborů ukončíš iTunes a iTunes helper.Poté spusť iCzech.bat a řiď se pokyny na obrazovce.Připojíš Dáš 0 pro výběr jazyka, jinej tam ani není. Poté podle pokynů vypínáš a zapínáš telefon a mačkáš klávesy asi 3-4x, teď nevím úplně přesně. Už při předposledním restartu je tuším vidět české nápisy na home obrazovce.Systém je poté v češtině a pro návrat do angličtiny je nutno provést restore!!!!!

duxy

Příspěvek od duxy »

super děkuji za radu, vše funguje :)

papaya

Verze 1.1.2

Příspěvek od papaya »

Ahoj, mam UK verzi iPhone s FW v.1.1.2. Pokusil jsem se ho počeštit pomocí iCzech.bat, ale ne vše je v této verzi přeloženo (občas se mi objevuje hláška "localized string not found"). Nechce se mi provádět restore iPhonu, protože předpokládám, že by se mi opět zablokoval. Proto prosím, jestli někdo nemá zazálohované orig. EN soubory z verze 1.1.2. nebo vylepšenou češtinu pro tuto verzi? Díky moc...

Julek
Administrator
Administrator

CZ

Příspěvek od Julek »

Vylepšená zatím není, bohužel...

Obrázek

Xipas

Lokalizace 1.1.1

Příspěvek od Xipas »

A pro verzi 1.1.1 už je nějaká plně funkční lokalizace? Díky

Julek
Administrator
Administrator

CZ

Příspěvek od Julek »

Pokud bychom CZ měli byla by tu k dispozici.

Obrázek

lukee_cz
Host
Host

Příspěvek od lukee_cz »

Ach jo, zajimalo by me, kde sem v te cestine mel vetu o volne siritelnosti:-(

Pokud vim, tak cestinu posilal Jarek jen lidem, kteri si od nej koupili iPhona:-(

no nic, na druhou stranu taky nemam vsechno legalni, tak se nemam proc vztekat. Aspon by ji teda mohl nekdo predelat pro 1.1.1(1.1.2).
U jsem na to nemel cas, tak nevim, jakou strukturu v jazykovych souborech pouzivaji nove firmwary.

Martas06

Re: CZ

Příspěvek od Martas06 »

Julek píše:Pokud bychom CZ měli byla by tu k dispozici.

Ted nejak nevim...mam v iPhone FW 1.0.2 bude mi na ni cestina z odkazu na RS chodit??

Podle toho co pisete ze nechodi na FW 1.1.1 bude na me 1.0.2 chodit.

DIKY za ODKAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martas06

Příspěvek od Martas06 »

Takze stahnul jsem si cestinu z idkazu na RS zde,podle navodu z tohoto threadu aktualizoval.vse se povedlo iPhone je kompletne v cestine,ladnost a rychlost GUI zustala.
Mam ale mensi problem,kdyz iPhone zapnu tak nahore je cas a pod nim datum (cislo s nazvem mesice)
Prave ono datum "zlobi"...misto Sobota 8.Prosinec je tam Saturday 8 December...nevite co s tim?

Jeste jedna piha na krase,pri vstupu do nastaveni a i jinde se nejdriv zobrazi nahore Setting a pak se Prepise na Nastaveni a zobrazi se cela nabidka...prodleva zhruba 0.1sec.

Myslite ze pomuze opetovna instalace cestiny?

tato cestina je primarne pro FW 1.0.2 je od spol. Macwell nwebo je dilem nejakych nadsencu?

Posledni otazecka,kdybych nekdy v iTunes dal RESTORE,telefon jen obnovi puvodni FW a zablokuje se? je to stejne jako kdyz v menu nastaveni dam Resetovat/Vymazat vsechen obsah a nastaveni ???

Moren
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Moren »

jj, taky by me zajimalo jestli existuje nejaky rozumny uninstall teto cestiny. Jak z tohoho udelat opet anglicky telefon. Pripadne dotaz jestli nekdo nepracuje na pocesteni 1.1.2.

Martas06

Příspěvek od Martas06 »

No myslim ze pomuze jen onen RESTORE.jinak je ta cestina fajn...nael jsem sice par chybicek(sem tam prehozene pismenko...asi 3pripady) ale to se tyka jen hlubsich urovni nekterych menu.

No a ono prekresleni z EN na CZ pri menu NASTAVENi,GALERIE a pod. myslim ze se s tim moc delat neda,navic iPhonu v originalnim EN taky chvili trva nez nabidka vyskoci uplne(prece jen je to skoro smart)

Co me ale mrzi nejvic je neprelozeny nazev dne a mesice na uvodnim homescreenu,jinak je vse v poradku a hlavne DIKY ZA NI kdyz stejne nic nestoji ne? :P

Odpovědět