Další poznatky a zkušenosti s vybíjením baterií u 3GS
-
- Pokročilý uživatel
Další poznatky a zkušenosti s vybíjením baterií u 3GS
Rozdelena tema: Kupoval som 3GS aj kvoli vyssej vydrzi na baterku. Bohuzial, niekde sa stala chyba a baterka je presnym opakom.. je to skoda..
Naposledy upravil(a) Arrow79 dne ned říj 04, 2009 3:12 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 3GS Nejde restore !! Stále je tam pôvodný Os 3.0
Nejlépe olověný akumulátor do batohu na záda.
-
- patron iPhone.cz
A79 píše:...Kupoval som 3GS aj kvoli vyssej vydrzi na baterku. Bohuzial, niekde sa stala chyba a baterka je presnym opakom.. je to skoda..
Tak já při "běžném" používání iPhone mám vysledováno, že baterka v pohodě vydrží dva dny. Víc ani nepotřebuji.
Moje "běžné" používání znamená 10-20 hovorů, 10 sms, 30 mailů denně. Mám zapnuté push u Ping!, BeejiveIM, Pushmail a NotifyMe.
A proč to píšu? Když jsem měl 3G, tak jsem nabíjel každý večer.
-
- Pokročilý uživatel
Idealne by bolo pisat, aky cas pise pri polozke: "pouzivanie". Momentalne mam cca 18% a pouzivanie 3 hod 10 min. Predpokladam, ze skape do polhodiny pouzivania.
3G mi sa mi vypinal pri 5 hod a cca 10 - 15 minut. Nepouzivam ho na prehravanie filmov ani hudby.
3G mi sa mi vypinal pri 5 hod a cca 10 - 15 minut. Nepouzivam ho na prehravanie filmov ani hudby.
-
- Host
no ja som z toho telefonu viac menej s tou vydrzou riadne sklamany
ale nechapem tomuto
dnes som ho nabil na 100%, rano ako som vstal a isiel von so psom, som ho vypojil, zobral sluchatka a pustil si hudbu na prechadzke so psom (takych 30min hudby), potom som dosiel dom, par krat som poslal sms, zapol som wifi, kukol nieco na cydii a ides ranajkovat (skor uz obedovat), tak sedim s mamou a rozpravame sa a pozrem kazdu minutu len tak na telefon, v tom pozeram bateriu a s kazdou minutou, 2 minutami mi ide bateria o 1% dole co je nehorazne moooc rychle, ano mal som este zapnute wifi, ale nepracoval som s nim.
neviem ci to je tym JB alebo nieco robim zle, ale dnes mi ide bateria veeelmi rychlo dole takymto tempom mam zachvilku po baterke
ale nechapem tomuto
dnes som ho nabil na 100%, rano ako som vstal a isiel von so psom, som ho vypojil, zobral sluchatka a pustil si hudbu na prechadzke so psom (takych 30min hudby), potom som dosiel dom, par krat som poslal sms, zapol som wifi, kukol nieco na cydii a ides ranajkovat (skor uz obedovat), tak sedim s mamou a rozpravame sa a pozrem kazdu minutu len tak na telefon, v tom pozeram bateriu a s kazdou minutou, 2 minutami mi ide bateria o 1% dole co je nehorazne moooc rychle, ano mal som este zapnute wifi, ale nepracoval som s nim.
neviem ci to je tym JB alebo nieco robim zle, ale dnes mi ide bateria veeelmi rychlo dole takymto tempom mam zachvilku po baterke
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
-
- Starý pes fóra :)
Baterka by se měla řešit někde jinde, ale jinak mi nepřijde výdrž špatná. 5h10min active a 1d4h standby a stále 16%, jen mi přijde že procenta jedou lineárně. Na 3G se zasekly na 100 a pak najednou úprk k nule.
-
- Pokročilý uživatel
Carabei tak Tebe sa to sprava tak, ako by som si to predstavoval. Btw pri 3G si mal percenta zapnute cez SBSettings, nie? SBSettings dlho drzi 100vku na 3G. Inak, ak sa ta baterka nezlepsi, tak asi budem reklamovat.
-
jak dlouho 3GS máš? mě se to zlepšilo když jsem udělal restore na 3.1 na plně nabitém iPhonu a pak jsem ho ještě nějakou dobu na kabelu nechal
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Chlapi tak nakonec sem zase píšu (i když jsem říkal, že řešit tady baterku je bezpředmětné).... Ono se to totiž nějak zvrhlo a řešíme tady úplně jinou věc, než o které měl thread být Jeho název je: Iphone 3GS Nejde restore !! Stále je tam pôvodný Os 3.0 Myslím, že tyto příspěvky o baterce by vydaly na její samotný thread.....
P.S. Tohleto vypadá zajímavě, ne? otázkou je, co to je za haluzárna:
Postoj Apple k baterii a 3.1 http://www.mujmac.cz/art/zpravy/apple-p ... -9-09.html - je vidět, že něco se řeší
http://www.theiphoneblog.com/2009/09/20 ... tery-life/
P.S. Tohleto vypadá zajímavě, ne? otázkou je, co to je za haluzárna:
Postoj Apple k baterii a 3.1 http://www.mujmac.cz/art/zpravy/apple-p ... -9-09.html - je vidět, že něco se řeší
http://www.theiphoneblog.com/2009/09/20 ... tery-life/
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne ned říj 04, 2009 1:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Další poznatky a zkušenosti s vybíjením baterií u 3GS
Carabei: Mam ho dva tyzdne.
7luke: Ano, o tomto som cital vsade uz. Niekto ma vydrz dobru, niekto nie. Ohladom toho screenu s predpokladanou vydrzou baterie, vsetky tieto programy su len informativne a maju dost daleko od skutocnosti, podla mna...
7luke: Ano, o tomto som cital vsade uz. Niekto ma vydrz dobru, niekto nie. Ohladom toho screenu s predpokladanou vydrzou baterie, vsetky tieto programy su len informativne a maju dost daleko od skutocnosti, podla mna...
-
A79
vyhod Custom FW a uvidíš ten rozdiel vo vydrži baterky
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Mám 3.1, JB nemám a s výdržou batérie som celkom spokojný, včera ráno okolo 10.00 hod nabitá a pri normálnom používaní(15 minut hovorov, 30 sms, chvílu Wifi) má teraz 56%...
Jak říkám, to je navíc vždy o tom, jak to kdo "vyšťaví". Už u starých mobilů se říkalo, že 1 minuta podsvícení = nekolik hodin standby fuč.
Mně (jak jsem psal) vydržel ve standby 3GS bez SIMky (občas se s ním jen pohrálo) týden v kuse a ještě dost kapacity baterky zbylo.....
Mně (jak jsem psal) vydržel ve standby 3GS bez SIMky (občas se s ním jen pohrálo) týden v kuse a ještě dost kapacity baterky zbylo.....
-
- Pokročilý uživatel
cicolably akurat som to urobil. Momentalne 3.1 bez JB. Uvidime ako sa to bude spravat. Napisem zajtra postrehy.
7luke: bez SIMky vydrzi vela, odskusane. Nam sa ale jedna o vydrz so zapnutym GSM (3G mam vypnute).
7luke: bez SIMky vydrzi vela, odskusane. Nam sa ale jedna o vydrz so zapnutym GSM (3G mam vypnute).
To se tady nikde doslova neříká, že se řeší jen se zaplým GSM a proto jsem schválně napsal "bez SIMky týden a ještě plno baterky zbylo" - takže se potvrzují ta moje slova, že taky záleží, jak to kdo šťaví - když má někdo "nenechavé pracky" a pořád si s tím hraje a každou chvilku to rozsvěcuje (navíc s nastaveným velkým jasem displeje)... a pouští videa... a serfuje na wifině... a má zaplý bluetooth... a má (kolikrát zcela zbytečně) zaplé 3G... atd atd... samozřejmě, že GSM modul (pro telefonování) si něco taky pápne.... tak se pak člověk nemůže divit, že to nevydrží třeba ani dva dny a vsadím boty, že když by někdo dal do 3GS SIMku a opravdu "JEN" volal + občas nějaká SMS, tak ty výsledky budou dost vyšší. Jenže holt iPhone je hračka, nabušená hračka a pak se nikdo nemůže zas nějak moc divit baterce
-
- Pokročilý uživatel
7luke, predpoklada sa, ze tema sa venuje 3GS, ktore je "funkcne", tzn. ze je pripojene ku GSM sieti. Co sa tyka testu jasu a offline, je to vyrazne lepsie ako 3G, je to uvedene v tejto teme:
viewtopic.php?f=85&t=19142&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=test+baterie
prvy prispevok je iP 3G, posledny moj je s 3GS, rozdiel je tam evidentny.
Bohuzial, bud chybou siete, alebo neviem cim je to pri zapnutom GSM uplne opacne..
viewtopic.php?f=85&t=19142&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=test+baterie
prvy prispevok je iP 3G, posledny moj je s 3GS, rozdiel je tam evidentny.
Bohuzial, bud chybou siete, alebo neviem cim je to pri zapnutom GSM uplne opacne..
cicolably píše:A79
ako sa to nastavuje?ďakujem
-
no nahraš original FW z iTunes
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Pokročilý uživatel
Takze, vcera som dal oficko OS 3.1, vecer bol plne nabity. Dnes, teda teraz mam cca 71% baterky, pouzivanie 1h41min, pohotovost 20h13min (cize velka spokojnost). Takze asi je jasne, co zerie baterku... Ale este skusim Custom OS so Cydiou a porovnam to zatial na holo. Mozno len nejaky program zo Cydie robi bordel.. alebo samotna Cydia..
OT: myslím, že se to sem hodí jako TIP (souvislost)
pro případ, že pojedeme třeba na delší výlet do džungle a bojíme se, že by nám nestačila baterka: battery pack (pouzdro)
viewtopic.php?f=86&t=21540&p=186919#p186919
pro případ, že pojedeme třeba na delší výlet do džungle a bojíme se, že by nám nestačila baterka: battery pack (pouzdro)
viewtopic.php?f=86&t=21540&p=186919#p186919
-
- Pokročilý uživatel
Hehe, tak dnes riadna haluz. iPhone mal o stvrtej 49% bateriu, potom som pozrel film, iP stale locknute, pozriem teraz a oznamenie o 20% stave baterky a hned 11%. Cize sice sa ukazovatel baterky snazil, ale ukazoval hovadiny.. a to totalne..
Edit:
Zaujimava vec je este jedna. Ak necham nabijat 3GS cez noc, tak rano nema 100%. Proste sa v noci dobije do 100%, potom sa prestane nabijat a klasicky sa vybija, aj ked je stale nabijacka v zasuvke..
Edit:
Zaujimava vec je este jedna. Ak necham nabijat 3GS cez noc, tak rano nema 100%. Proste sa v noci dobije do 100%, potom sa prestane nabijat a klasicky sa vybija, aj ked je stale nabijacka v zasuvke..
Aj ja mám podobné skúsenosti,keď je na nabíjačke cez noc nemá ráno 100%
-
je to jak u iPhona, tak i u Macbooků, pokud je baterka nad 95% či více, tak nabíječka baterii nezačne nabíjet, ale pouze posílá šťávu kterou telefon potřebuje aby baterku nevybíjel, je to z důvodu nabíjecích cyklů. pokud se ale baterka sama mírně vybíjí, tak může vzniknout tento pokles.
MacBook Pro Retina 15 10.10
-
- Pokročilý uživatel
Tak moje 3GS sa asi zblaznilo. Najskor sa ledva dostanem cez dve hodiny pouzivania a celeho dna v standby a teraz nasledovne:
Upozornujem, ze ta slabucka vydrz bola bez JB.. este v pondelok tento tyzden sa to vybijalo ako svina a ejhla:
V podstate je to riadna haluz. Neviem ci sa nieco menilo na sieti Orangu, ale iPhone je stale v rovnakej konfiguracii ako bol.. uvidime dalsi nabijaci cyklus.
Upozornujem, ze ta slabucka vydrz bola bez JB.. este v pondelok tento tyzden sa to vybijalo ako svina a ejhla:
V podstate je to riadna haluz. Neviem ci sa nieco menilo na sieti Orangu, ale iPhone je stale v rovnakej konfiguracii ako bol.. uvidime dalsi nabijaci cyklus.