iPhone 3G display

Odpovědět
StormJ

iPhone 3G display

Příspěvek od StormJ »

Dobrý den,
jako jenomu z mnoha uzivatelu tohoto skvělého smartphonu se mi povedlo si na něm udělat pavouka.Dotyková část není zničená,protože telefon se dá používat bez problémů.Vím o možnosti jak si display s prislusnými díly sám opravit.Nemám však jasno v tomto:Z ceho je vlastně složený celý display plus sklo?Prej je sklo-pod nim nejaky digitizer a pod nim teprve samotny display.To sklo je spojený prave s displejem digitizerem ? NA youtube je plno navodu jak si telefon opravit ,ale vetsinou se prodava nahradni sklo i s digitizerem.Da se vymenit jen samotne sklo nebo je to tak silene narocny oddelit od digitizeru ? PRedem dekuji za objasnění

Jiří Habruň

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone 3G display

Příspěvek od Beavers »

V tomto se konstrukčně liší 3G od 2G (hliníková záda) a my nevíme, jaký máš ty. Ale v každém případě stačí zadat do vyhledávače příslušná hesla (sklo, sklíčko, displej, digitizer, výměna skla...atd.) a najdeš toho tolik, až ti bude přecházet zrak.

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Beavers píše:...my nevíme, jaký máš ty...

Pise v nazvu topicu, ze je to 3G. U 3G je ta vyhoda, ze se da displej vysunout, a nemusis oddelavat zada, jako je tomu u 2G. Takze koukni na youtube, tam urcite neco najdes. A k tomu digitizeru: musi se od skla nejak odlepit, takze to asi bude dost narocny.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

dodulo
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

myslim, ze tu by si mohol najst to co hladas: http://www.ifixit.com/Guide/Device/iPhone_3G
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Správně,jedná se o 3G jak píší v nadpisu.Vím přesně jak se to rozdělává.V jedné části kdyz uz ma v ruce jen display+sklo a rozdelává je od sebe ,tak tou plastovou lopatou podebere display na kazdém videu a tak oddělí display samotnej kterej se nesmi poskrabat ani umazat ,tak ho odloží a v druhé ruce má ono sklíčko.To se pak musí oddelat od toho rámu což je trosku "piplačka" ale na zádném videu jsem nevidel právě ten digitizer který je mezi sklem na displayem.KDyz potom vezme nové sklíčko tak tam je uz digitizer zezpoda a skrásně to spojí.Mrknu na tu stránku viz posledni prispevek,snad najdu odpoved.Jde mi hlavne o to jestli mam kupovat samostatné 3G sklo pro iPhone nebo sklo s digitizerem.Btw po zadání digitizer ,digitizer iPHone3G do googlu po 10ti minutach jsem nenalezl zádné info.Klidne se nechám opravit....

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Samozřejmě, že se omlouvám, hledal jsem to v příspěvku :oops: Promiň.

Ke tvému BTW: měl jsem na mysli vyhledávač na našem fóru. Napiš jen digitizér (digitizer) bez 3G.

V Google jsem napsal digitiser, což mi google opravil, ale i tak toho našel spoustu, např. http://blog.missionrepair.com/2008/09/2 ... placement/

honza ips

Příspěvek od honza ips »

Digitizer je prilepeny na sklicku a jelikoz ma pevnost a tvrdost plastu tak se proste neda oddelit od skla takze se musi koupit novej uz nalepenej na sklo
proto asi nenajdes na youtube jak se to odlepuje.

Odpovědět