Duse iphonu - Dotaz k reklamaci

Odpovědět
rancoen

Duse iphonu - Dotaz k reklamaci

Příspěvek od rancoen »

Brzo se vypravim do vodafonu reklamovat iphone kvuli praskline nad socketem nabijecky a prachu pod sklem. Samozrejme budu pozadovat novy iphone a ted Me napada - Co se stane s iphonem, ktery byl zakaznikovi nahrazen novym kusem? Hodi ho do drtice nebezpecneho odpadu, pujde na nahradni dily nebo?prece jenom tam nejaka osobni data jsou, co se s nimi stane?

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Duse iphonu - Dotaz k reklamaci

Příspěvek od Tea Racer »

Zeptej se co se bude nasledovat pokud vymena, udelej restore. Jsou zákony které udelují že nemohou data s hdd, telefonů pochopitelne zneužít, ale když se nasli pohozene hdd disky s daty FBI, tak je možné cokoliv. Já bych smazal data pokud by rekli že vymena.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

House_MD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

Čest iPhonu, měl bych dotaz na kolegu: Taky mám prasklý kryt nad konektorem nabíječky, nikdy mi iP nespadl, takže je to evidentně nevhodnou konstrukcí, víš o někom, komu takhle uznali reklamačku?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Ka.Stan
Host
Host

Příspěvek od Ka.Stan »

Vím že datum posledního postu je už třošek starší ale mám ten samý problém, taky mi praská kryt u nabíječky, tím pádem zvažuju reklamačku ale u T-Mobilu. Tím pádem se ptám jestli někomu byla uznaná reklamačka

Odpovědět