Rada s rentabilitou opravy iPhone 2G

Odpovědět
petr_

Rada s rentabilitou opravy iPhone 2G

Příspěvek od petr_ »

Zdravím,
dostal se mi do ruky rozbitý iPhone 2G - rozbité sklo, touch screen a poškoyené LCD - flek.Je otázkou, zda se to vzplatí opravovat - základní deska se zdá funkční - zapnout šel, nicméně se zde oběvovala dost yvláštní věc - na funkční části LCD - světlé písmo na tmavém pozadí bylo jakoby roznazané dostram - podobně jako kdysi na pasivních LCD.Jde o to, že rozbitých LCD jsem viděl hodně, ale nic nezpůsobovalo toto chování - aby nebyl problém na LB - nesetkal se někdo s tím ?

uprav si nazov temy za nejaky zmyslu plnejsi a pomahaj nam udrziavat forum prehladne. dodo bolo oprava
Naposledy upravil(a) petr_ dne úte lis 17, 2009 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.

spachal
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: oprava

Příspěvek od spachal »

Cena opravy (vymenou) cca 3kKc i s praci.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..

petr_

Příspěvek od petr_ »

Je právě otázka, na kolik se toto vyplatí, nesjem si jist, jestli je LB zcela funkční - ale spíše ano.Jinak se ke mě dostal ve stavu - nějdo už to rozebíral - kryt nic moc, baterka totálně vybitá, chytil se až po tom , co jsem ji odpájel a trochu nabil mimo - je otázka, v jakém stavu bude...

petr_

Příspěvek od petr_ »

A protože needituješ své příspěvky podle toho, jak ti nařizují pravidla, tak se už nikdo nedozví, co uděláš, protože jsem ti to já, zase v souladu se svými pravidly, smazal. Beavers.

7luke.com

Re: [nezmyselny nevhodny nazov topiku - doporucujem opravit]

Příspěvek od 7luke.com »

iPhone 2G:

Nabízím úplně nový komplet displej + digitizer + sklo a k tomu zcela funkční desku s baterií -to vše za 1500 Kč.

petr_

Re: [nezmyselny nevhodny nazov topiku - doporucujem opravit]

Příspěvek od petr_ »

-> 7luke.com
napsal jsem ti SZ, mám zájem.

Odpovědět