Zdravím všechny,
Mým problémem je, jak už jsem nešikovně naznačil v názvu tématu (nic lepšího jak to krátce popsat mě fakt nenapadlo ), samovolně se mačkající nebo spíše aktivující tlačítka na iphonu. Konkrétně se jedná o lock button a tlačítko zesílení hlasitosti. Naopak home tlačítko už je jakoby vychozené, nereaguje dobře na stisk a musí se zmáčknout jakoby v pravé horní části
Problém se vyskytuje úplně nahodile,aspoň jsem tedy žádnou pravidelnost nepozoroval. Nosím iphona v krytu od switcheasy a dříve mi pomáhalo, pokud se mi telefon začal pořád dokola zamykat s ruce, nebo mi zničehonic začala do uší nahlas rachotit hudba, vyndat jej z pouzdra. To povolení ze ,,sevření" pouzdra problém vyřešilo. Ale pokud jsem telefon nechal v klidu problém vždy i tak po chvíli ustal. Poslední dva týdny mám telefon bez pouzdra ale nepomáhá to.
Setkal se, slyšel někdo o podobném problému? Může to být jen nějaký vadný kontakt? Ptám se, protože mi dorazí nová baterka z ebay, a chci se pustit do její výměny, tak když už do telefonu polezu, rád bych věděl, jestli se mám na něco zaměřit, čím by to teoreticky mohlo být. Popřípadě mi doporučte servis kde by mi alespoň za malý poplatek nebo zdarma provedli diagnostiku a kalkulaci opravy, nechce se mi vrážet do opravy moc peněz, to bych radši koupil nějaký jiný bazarový kousek, nebo čtyřku.
Díky za odpovědi
Iphone 3G: samovolně se mačkající tlačítka
-
- Host
-
- Starý pes fóra :)
Re: Iphone 3G: samovolně se mačkající tlačítka
Myslím že pouzdro co jsi používal ti proste zničilo spínače jak hlasitosti tak zamknutí. Spínač je složen z dvou kontaktů kde jeden je prohnutý a po zmáčknutí se sepne obvod, teoreticky pokud je prohnutí unavené používáním nebo je nekvalitně vyrobeno je pravděpodobné že se spíná samo. jediná možnost výměna flex kabelu se spínači zde je na jeden odkz je to sice Cína tak ale co není http://www.dilynamobily.cz/ShowItemDeta ... o-HF/2705/
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
díky za odpověď, ten díl není drahej, na ebay se to da sehnat jeste lacinejc.
Ted jen otazka, jak slozita je vymena? muzu se do toho pustit sam, nebo to mam radeji nechat na servisu?
Ted jen otazka, jak slozita je vymena? muzu se do toho pustit sam, nebo to mam radeji nechat na servisu?
-
- Starý pes fóra :)
Neznám tvou zručnost, tak že musíš posoudit sám na netu je spousta návodů jak iP3 rozebrat, takže první radím nastudovat postup a s rozmyslem ho provést.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro