blbne tlačítko mute - reklamace?

Odpovědět
Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

Zdravím,
koupil jsem si přes aukro iphone 3G, do konce srpna je v záruce u O2...
při nákupu telefonu jsem neshledal žádnou vadu, ale blbec jsem nezkontroloval tlačítko mute...

A teď když chci mute, přepnu tlačítko dolu a telefon pořád vibruje a pořád přepíná (un)mute....

+klasika lehce nakřáplej kryt u konektoru USB (ale to nějak nepřekáží)

Jenže jsem se bohužel až po koupi dočetl, že jsou u konektoru nabíjení ty blbá čidla vlhkosti a já mám na spodním červenej puntík :(

Mě by hlavně zajímalo, zdali má cenu zkoušet reklamovat, či ne....

díiky moc

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: blbne tlačítko mute - reklamace?

Příspěvek od xslide »

určitě nemá, pokud máš červený čídla a ještě prasklý kryt, tak to 100% neuznají.

Jediný řešení vidím servis (http://www.maczone.cz)
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Reklamovat to můžeš jedině u původního majitele.

Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

Hehe,jen tak pro zajimavost,kupoval jsem ip4 a tenhle 3G s cervenymi cidly jsem zkusil reklamovat a ejhle,dostal jsem novy kus :o)

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

nefungoval mi mute switch tak sem to dal vyreklamovat 20.11.. od ctvrtka(9.12.) mam fungl novej 3GS.
mel sem u konektoru asi 1,5 cm prasklinu, ale kdyz sem videl protokol tak tam bylo napsano : nabijeni OK, LCD OK, vibrace OK, a jeste par takovych polozek a vsude sem mel OK a dole bylo neco ve smyslu pristroj vymenen (nove IMEI)
BTW.: pricina nefungovani mute switche mi dosud neni znama > nevzpominam si ze by mi spadl na zem, ale to je uz jedno jako reklamaci to uznali.
jo a jeste jedna asi nejdulezitejsi vec: resil to obchodni zastupce O2, protoze kdyz sem to predaval nechteli do protokolu napsat ze sou cidla bila ikdyz byla a vubec se na ty prodejne chovali neadekvatne.
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Unown
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Unown »

já jsem s tím tedy problém neměl, čidla jsem měl červená, ale on se na to ani nepodíval... Byl to nějakej mladej klučina.

Taky jsem měl víceméně všude psáno OK, a v protokolu bylo vysloveně psáno "Zákazník žádá opravu"

Jinak reklamaci mi dělal Britex

Podle mého se chtějí zbavit starých skladových zásob, proto to dělají

dodulo
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

to s tym zbavenim sa starych kusov velmi pravda nebude, kedze sa to robi tak, ze tvoj reklamovany iPhone samozrejme nezahodia, ale bude repasovany ja neviem niekde v Holandsku ci kde to ma Apple znackovy servis, proste chcem tym povedat to, ze to co si dostal nebol uplne novy kus, ale len tak vyzeral, pretoze boli na nom vymenene kryt, kovovy ramcek a sklo, cize oni budu mat stale nejake kusy v pripade, ze bude nutne ho zakaznikovi vymenit, niektori ludia mali obavy, ci maju reklamovat bali sa toho, aby mali na vymenenie prave ich typ a farbu, co sa samozrejme pre nich nie je problem, kedze to robia tak ako som napisal
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Odpovědět