Mám docela problém s displejem.
Je funkční, ale uprostřed mám nefunkční pruh, který občas reaguje na dotyk a občas ne. Viz. obrázek v kreslení
Někdy se mi stává, že stačí telefon držet v ruce a plochy se mi přepínají samovolně, při psaní, mi iPhone někdy sám "píše", dokonce se mi stalo, že jsem telefon "ovládal" prstem aniž bych se dotkl displeje (prst jsem měl 1cm od displeje).
Restore jsem zkoušel, ale z důvodů různých jsem jej obnovil ze zálohy. Chvíli byl displej v pořádku, pak se ale problém opět vrátil. Problém se taky vyskytuje nepravidelně.
Už se s tím někdo setkal?
Mám zkoušet restore a čistý telefon nebo rovnou do servisu?
Díky za rady a postřehy.
Nefunkční pruh na displeji
-
- iPhone expert
Re: Nefunkční pruh na displeji
me se stalo to samé, tuten pruch nefunguje a kdyz se doktnu T na klavesnici na šířku, tam mi to napíše třeba Z ktere je vedle. myslím si že je to špátny flex od touche ale nevím =) taky by mi celkem pomohla rada =)
(Neodpustím si poznámku: píšeš, jak moje prababička, která bohužel nemohla chodit tak často do školy. Hrůza! Beavers.)
(Neodpustím si poznámku: píšeš, jak moje prababička, která bohužel nemohla chodit tak často do školy. Hrůza! Beavers.)
-
- Administrator
ja myslim ze kdyz restore nepomuze tak jen servis ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Nefunkční pruh na displeji
Omlovám se bea. Ale nkdyz sem dostal nový touch ohnul jsem si flex. Myslím si ze to bude tím nebo tím ze je to nepriginál. Mam to uplně na stejném místě přijde mi ta podobnost divná:)
-
- iPhone expert
To psaní mi dělá občas taky Někdy se chová, jakoby by byla posunuta dotyková plocha.
Já jsem iPhone nerozebíral, původně vše jelo, ale zničehonic přestal jít ten pruh. I když on občas jde, možná to fakt bude něčím co je uvolněné.
Co jsem si všiml, od novoty, nemám dotykovou plochu v jedné rovině. Vidím to na kovovém rámečku, že směrem k homebuttonu na jedné straně jemně přečnívá.
No asi ještě zkusím restore bez nahrání zálohy, jestli to teda není SW chyba, ale moc šancí tomu nedávám.. a pak asi směr prodejna.
EDIT: tak jsem udělal restore bez obnovení ze zálohy a problém stále přetrvává, takže to bude HW chyba. Sbaleno a zítra jde na reklamaci.
EDIT2: Tak vyřešeno. Britex mi dal nový kus.
viewtopic.php?p=442274#p442274
Já jsem iPhone nerozebíral, původně vše jelo, ale zničehonic přestal jít ten pruh. I když on občas jde, možná to fakt bude něčím co je uvolněné.
Co jsem si všiml, od novoty, nemám dotykovou plochu v jedné rovině. Vidím to na kovovém rámečku, že směrem k homebuttonu na jedné straně jemně přečnívá.
No asi ještě zkusím restore bez nahrání zálohy, jestli to teda není SW chyba, ale moc šancí tomu nedávám.. a pak asi směr prodejna.
EDIT: tak jsem udělal restore bez obnovení ze zálohy a problém stále přetrvává, takže to bude HW chyba. Sbaleno a zítra jde na reklamaci.
EDIT2: Tak vyřešeno. Britex mi dal nový kus.
viewtopic.php?p=442274#p442274