iPhone4 - Home tlačítko špatně reaguje, co s tím ?
-
- Host
Re: iPhone4 - Home tlačítko špatně reaguje, co s tím ?
Moje řeč
Už nevím kdy jsem to takhle zpravil, ale pořád funguje jako nové.
Už nevím kdy jsem to takhle zpravil, ale pořád funguje jako nové.
-
- iPhoneHolik
Kde kupim kontaktol ? Kolko cca stoji ?
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- Host
300 ml spray za cca 70kč. Kde ? Mototechna, drogerie, mají to snad i v pekařství
-
- iPhoneHolik
Dik moc zajtra tam hned skocim ... staci len trosku nakvapkat a postlacat ho par krat ?
-
- Host
Ano, opatrně, a vypnout telefon ! Dal jsem na to tři kapičky a mačkal jsem to špejlí, ať to prstem nerozmatláš.
Víc se mi místo kontaktolu zamlouvá ten izopro... Někde to tu někdo psal , je asi bezpečnější, protože se vypaří.
Edit: Izopropylalkohol je také znám pod názvy Isopropanol, IPA, 2-propanol, Izopropylalkohol.
Víc se mi místo kontaktolu zamlouvá ten izopro... Někde to tu někdo psal , je asi bezpečnější, protože se vypaří.
Edit: Izopropylalkohol je také znám pod názvy Isopropanol, IPA, 2-propanol, Izopropylalkohol.
-
- iPhoneHolik
Izopro je nazov spreja ? Nepridem o zaruku ? Bojim sa ho poslat reklamovat a v servise zahadne pojde bez problemov.
EDIT : ma niekto skusenost s reklamaciou home buttonu na iphone 4 ? zo Slovenska ? kde to reklamuju ? ako dlho budem cakat ?
EDIT : ma niekto skusenost s reklamaciou home buttonu na iphone 4 ? zo Slovenska ? kde to reklamuju ? ako dlho budem cakat ?
-
- Host
Dal jsem Edit o příspěvek výš.
Jen chci dodat, že je to na tvé riziko. Já to provedl a tel. je naprosto ok. I po dlouhé době. Kolik to je ? Asi čtyři měsíce odhadem. Pořád je tlačítko jako nové. A to mi přestalo tehdy fungovat úplně !
Fakt jen lehoučce zmáčnu a reaguje bez jediné chybičky. Nikde žádná známka po čemkoli.
Jen chci dodat, že je to na tvé riziko. Já to provedl a tel. je naprosto ok. I po dlouhé době. Kolik to je ? Asi čtyři měsíce odhadem. Pořád je tlačítko jako nové. A to mi přestalo tehdy fungovat úplně !
Fakt jen lehoučce zmáčnu a reaguje bez jediné chybičky. Nikde žádná známka po čemkoli.
-
- iPhoneHolik
Skusim sa opytat par ludi (resp. pockam) na ich skusenosti ako dlho cakali. Ak mi vymenia iPhone za novy pridem o moznost dat tam iOS 4.2.1 a 4.3.3 pretoze nebudu SHSH a to je nevyhoda :/ Dakujem velmi za rady, uvidime, este ani sam neviem ako sa rozhodnem
-
- Host
iPhone4 - Home tlačítko špatně reaguje, co s tím ?
Ja reklamoval ip4s timto problemem.byl rok a neco starej a behem dalsiho tydne jsem mel fungl novej.
iP-> iP4 -> iP5 -> iP6 -> iP6s+
-
- iPhoneHolik
No ale ten autorizovany servis je v Cesku, ze ? Ja som zo Slovenska a bojim sa, ze budem dlhsie bez telefonu; Ale mam este 3GS takze asi to reklamujem...
-
- Mírně pokročilý
Jak na iphone, tak na ipadu jsem cca. po roce používání úspěšně reklamoval. Teď vše ok.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Host
Třeba pomůže toto:
1. spusťte některou ze standardních Apple aplikací (počasí, hodiny atd.)
2. stiskněte a držte on/off tlačítko, dokud se objeví červený „slider“ sloužící pro vypnutí přístroje
3. stiskněte Home button a držte jej, dokud se před tím spuštěná aplikace ukončí
U mne to zabralo. Taky jsem měl s tím problém a už uvažoval o servisu.
1. spusťte některou ze standardních Apple aplikací (počasí, hodiny atd.)
2. stiskněte a držte on/off tlačítko, dokud se objeví červený „slider“ sloužící pro vypnutí přístroje
3. stiskněte Home button a držte jej, dokud se před tím spuštěná aplikace ukončí
U mne to zabralo. Taky jsem měl s tím problém a už uvažoval o servisu.
-
- iPhoneHolik
Mne to napriklad nepomohlo. Vcera som reklamoval, uvidime kedy to pride a ci to bude opravene.
Mi to taky nepomohlo. Výměna HB a vše je v pohodě a funkční...
Nevěřím, že to jde SW kalibrovat a WD40 sprej nebo kontox bych tam taky necpal.
Nevěřím, že to jde SW kalibrovat a WD40 sprej nebo kontox bych tam taky necpal.
-
- Host
Měl jsem ten samý problém - home tlačítko někdy reagovalo, někdy ne. Kalibrace vůbec nepomohla, tak jsem to dal to na reklamaci a uznali mi to. Za 4 dny mi dovezli nový telefon
-
- Senior uživatel
Přesně tak, naprosto stejný problém, dáno v rámci záruky do Vodafone, oprava v Britexu, pak vše naprosto funkční. Navíc musím jen pochválit rychlost Britexu, i když někteří mají zkušenosti negativní, já nikoliv !!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
potvrzuji stejný problém u nového iphone 4s.Zkusil jsem kalibraci a musím uznat, že mírně se stisk opravdu zlepšil. Už i pociťuji typický "click" neboli před tím vůbec nebyl slyšet stisk tlačítka HB.
Každopádně mám ho jen pár dní od vodafone,tak ho tam zkusím odnést výměnou kus za kus.
Nevíte jestli mě nevypalkujou a budu muset čekat na klasický reklamační proces?
Díky
Každopádně mám ho jen pár dní od vodafone,tak ho tam zkusím odnést výměnou kus za kus.
Nevíte jestli mě nevypalkujou a budu muset čekat na klasický reklamační proces?
Díky
-
- Host
Tak trik s Isopropylalkoholem zabral perfektně!!! Paráda. Talčítko sice už němá typický "cvak" zvuk, je teĎ takový tupější, ale funguje asi o 300% líp:)
Koupil jsem lahvičku za 60Kč, nanesl jednu kapku na vyplý tel (pokryla celý HB) chvíli jsem špejlí mačkal a potom radši prstem trochu utřel - zdálo se mi toho nějak moc. Po chvilce zapl a vuala!
Děkuji za supr nápad:)
Koupil jsem lahvičku za 60Kč, nanesl jednu kapku na vyplý tel (pokryla celý HB) chvíli jsem špejlí mačkal a potom radši prstem trochu utřel - zdálo se mi toho nějak moc. Po chvilce zapl a vuala!
Děkuji za supr nápad:)
iPhone 4s 64GB black iOS 7.1.2
iPad mini black, 64GB + cellular iOS 7.1.2
iPad mini retina space grey, 32GB + cellular iOS 8.0
Macbook Air 11", i5, 128GB SSD, 8 GB RAM
Hackitnosh custom build (2012), i5-2500k, Radeon HD 6870 1GB, 16GB ram, 120GB SSD, 1TB 7200HDD Seagate, ML 10.8.3
iPad mini black, 64GB + cellular iOS 7.1.2
iPad mini retina space grey, 32GB + cellular iOS 8.0
Macbook Air 11", i5, 128GB SSD, 8 GB RAM
Hackitnosh custom build (2012), i5-2500k, Radeon HD 6870 1GB, 16GB ram, 120GB SSD, 1TB 7200HDD Seagate, ML 10.8.3