Dobrý den, nechala jsem si vyměnit sklo u i phonu v jedné opravně mobilů v Blansku. Dnes jsem si ho vyzvedla a nemůžu se zbavit pocitu, že kvalita barev, jas atp..není v takové kvalitě jako předtím. Dočetla jsem se, že je možně tam dát sklo nekvalitní, které by tyto faktory vysvětlovalo. Možná je to jen můj subjektivní pocit, ale lze nějak zjistit, jestli ta výměna byla kvalitní a v pořádku? A spodní tlačítko mám nepatrně vyvýšené. To předtím také nebylo.
Jde s tím něco dělat?
Zhoršená kvalita displeje po výměně skla
-
- Moderator fóra
Re: Zhoršená kvalita displeje po výměně skla
Pravděpodobně jsi zvolila levnější variantu a dali ti tam kopii, která má samozřejmě jako krytku obyčejný plastík. Nebo zapomněli sundat folii, v tom se často chybuje!
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
Jenže ja si prave nic nezvolila... Přišla jsem ze chci vyměnit sklo...oni řekli 1600, ja řekla Ok a nenapadlo me, ze by existovaly horší a lepší varianty. Jak poznám co mi tam dali? A jak se vůči tomu muzu ohradit?
-
- Host
Zkus porovnat, s jinym zarizenim, jestli se opravdu nejedna o Tvuj pocit a jestli mas pravdu tak ze zakona to muzes reklamovat
-> Tapatalk
-> Tapatalk
-
- Starý pes fóra :)
Tak uvedeme vše na pravou míru
- sklo ti určitě nevyměnili, ale vyměnili ti celý komplet to je LCD +dotyk+sklem vše je dohromady slepeno.
- použili méně kvalitní díl v řádu cca 500-600,- Kč který se vozí z Číny.
- náhradní díly pro Apple se řadí do několika tříd A, AA, AAA nerozeznatelné od originálu. Vše se odvíjí od ceny dílu.¨
- sklo ti určitě nevyměnili, ale vyměnili ti celý komplet to je LCD +dotyk+sklem vše je dohromady slepeno.
- použili méně kvalitní díl v řádu cca 500-600,- Kč který se vozí z Číny.
- náhradní díly pro Apple se řadí do několika tříd A, AA, AAA nerozeznatelné od originálu. Vše se odvíjí od ceny dílu.¨
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderator fóra
Za 1.600 originál prostě nelze. Jen cena dílu je ca 1.900 minimálně. Ale asi bych to neřešil. Já jsem se předtím domníval, že jde o zadní díl, tam jsou možné problémy s krytkou.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
-
- Starý pes fóra :)
Sohlas s bikerem. Pokud kompletní servis byl za 1600 Kč, nejenže to nebyl originální díl, ale naopak to byl jeden z těch nejlevnějších z kopií, za tyhle prachy se prodává jen nejhorší shit na eBayi (Aukru)
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <