iPhone nenabíjí po výměně docku
-
- Host
iPhone nenabíjí po výměně docku
Ahoj, nefungoval mi mikrofon u Iphonu 3G, tak jsem chtěl vyměnit celej dock, protože mám jednoho iphona na náhradní díly. Výměna proběhla úspěšně až na to, že nejde nabíjení, když vypnutý iphon připojím na nabíječku tak se zapne, ale nenabíjí a když ho připojím k PC tak o něm počítač vůbec neví. Zkoušel jsem vrátit do iphonu původní dock, ale stejně nejde. Nemohl by jste mi prosím nikdo poradit v čem jsem udělal chybu. Předem mockrát děkuji za rady.
-
- Host
Re: iPhone nenabíjí po výměně docku
Neurval si kabel na baterii? Je na 3 drátech + - a datovej
-
- Host
nn neurval a zkoušel jsem tam dát i jinou baterii a stejně nejde.
-
- Host
Rozebrat,zkusit se podívat jestli v konektoru nebo někde není prach a poskládat zpátky.Může se také jednat o vadu na základní desce...
-
- Host
Mám stejný problém.Telefon jsem překrytoval a nenabíjí.Všechno je na správném místě,nepoškozeno.Ani iTunes telefon nenajde.Poradí mi někdo prosím?
Při překrytování neorigo krytama je tahle chyba celkem běžná, většinou někde něco nedoléhá, i když na prvním pohled se zdá, že ano. Většinou zkusit jiný kabel, jiný dock, nebo baterku. Zkoušet vše spolu poprohazovat. Pokud nejde i když předtím jelo a původní díly se nechytly, tak se něco poškodilo při "skládání" a chyba je na základní desce.
-
- Host
Púvodní kryt jsem vrátil zpět.Když je telefon vypnutý a připojím ho na nabíječku,rozsvítí se jablíčko a tel. se zapne.Ale nenabíjí a ani iTunes ho nenajde,stejně jako před tím.Baterku jsem taky vyměnil.Už si nevím rady.Myslím ale že deska bude OK,rozebíral jsem velmi opatrně.Zkusím koupit ještě nový nabíjecí konektor,ale nevím...?
Zkus to, kdyby nic, dej vědět. Ale jednou se mi stalo něco podobného, ale po chvíli se to rozjelo, baterku sem nabil s jinou deskou naplno a frčel.
zdravim taky sem prekrytoval 3gcko a nechce nabijet objevi se blesk jako ze se nabiji a banan kdyz sem zmeril na zakladni desce jsetli jde stava na baterii tak s hruzou mi tam skace 3,5v - 2,7v - 1,2v ve stejnych intervalech tak jen doufam ze to tak ma byt v poradku a je to jako nejaky cyklus protoze jinak to vidim na novou zakladni desku Dock stavu dodava takze tam bych problem nehledal. Poprve sem vymenil kryt a tohle mam uz 7 ip rozebranych a slozenych bez zavad a ted sem si na sebe usil bic jestli mi muze nekdo potrvdit mou teorii o cyklech nabijeni skusim jeste dat puvodni kryt dekuji
edit
zdravim, tak sem nasel urazeny odpor v pravo dole jak je sroubek vcera se mi podarilo tam dat nejaky jemu podobny uz se telefon rozjede ale pise ze je nabity na 100% a jede i bez baterie a po cca 2 min se vypne pred tim se rozsvitil jen blesk ze se nabiji ted uz jak rikam najede ale nenabiji stale tak zvazuju jestli ho znova urazit a napajet popr jestli nema nekdo blokove schema dik
edit
zdravim, tak sem nasel urazeny odpor v pravo dole jak je sroubek vcera se mi podarilo tam dat nejaky jemu podobny uz se telefon rozjede ale pise ze je nabity na 100% a jede i bez baterie a po cca 2 min se vypne pred tim se rozsvitil jen blesk ze se nabiji ted uz jak rikam najede ale nenabiji stale tak zvazuju jestli ho znova urazit a napajet popr jestli nema nekdo blokove schema dik