Fungl nový 4S kde je 7.1.2

Odpovědět
Johny004
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Fungl nový 4S kde je 7.1.2

Příspěvek od Johny004 »

Čauky, ztratil jsem druhý telefon a musel jsem si jít koupit nový, tak jsem ke svému 5S vzal ještě 4S. Byl za dobrou cenu. Co mne ale překvapilo bylo to, že v balení byly brožury s popisem obrazovky a co čemu je atd, ale s flatovým designem a s nainstalovanou 7.1.2. Takže jsem presvedčenej o tom, že Apple prodává repasy jako nová zařízení. Sice vše zabalené ve fóliích, ale stejně...

Vzal jsem ho od T-Mobilu, protože už iOpravna servisuje operatorský telefony. Takže možná jestli to s tím nemá něco společného.
 iPhone 14 Pro
 Watch Ultra
 iPad Pro
 MacBook Air M2
 AirPods
 TV
 Time Capsule 4 TB

cizi
Host
Host

Re: Fungl nový 4S kde je 7.1.2

Příspěvek od cizi »

Zrovna jsem o něčem podobném přemýšlel. Jsem teď na Novém Zélandě a koupil jsem 4sko za dobrou cenu. Na displeji normálně přepravní folie, ale zádech ne. Jako kdyby byl ze dvou kusů. Co mě však zlobí je WiFi. U 4eska s iOS 7 prý známy problém.

Johny004
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Fungl nový 4S kde je 7.1.2

Příspěvek od Johny004 »

To zas nemusí být. Já skládal v Praze ve velkoskladu a přijel tam Němec s navěsem se zásilkou asi 2000 5S. Pár krabiček vyndal, rozbalil, vyndal telefony, vyfotil a zase to tam vrátil. No když jsem viděl, jak na to matlá těma německýma buřtama umaštěnýma od Wienerschlitzu, brečel bych

edit

Aha, takže 8gb verze se začaly dělat až když už byl v prodeji 5. Ten design 4S je ale hezčí.
Naposledy upravil(a) jackherrer dne pon srp 25, 2014 1:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edituj sve prispevky > nedelej doubleposty. upraveno
 iPhone 14 Pro
 Watch Ultra
 iPad Pro
 MacBook Air M2
 AirPods
 TV
 Time Capsule 4 TB

Odpovědět