Čauky, ztratil jsem druhý telefon a musel jsem si jít koupit nový, tak jsem ke svému 5S vzal ještě 4S. Byl za dobrou cenu. Co mne ale překvapilo bylo to, že v balení byly brožury s popisem obrazovky a co čemu je atd, ale s flatovým designem a s nainstalovanou 7.1.2. Takže jsem presvedčenej o tom, že Apple prodává repasy jako nová zařízení. Sice vše zabalené ve fóliích, ale stejně...
Vzal jsem ho od T-Mobilu, protože už iOpravna servisuje operatorský telefony. Takže možná jestli to s tím nemá něco společného.
Fungl nový 4S kde je 7.1.2
-
- Mírně pokročilý
Fungl nový 4S kde je 7.1.2
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
-
- Host
Re: Fungl nový 4S kde je 7.1.2
Zrovna jsem o něčem podobném přemýšlel. Jsem teď na Novém Zélandě a koupil jsem 4sko za dobrou cenu. Na displeji normálně přepravní folie, ale zádech ne. Jako kdyby byl ze dvou kusů. Co mě však zlobí je WiFi. U 4eska s iOS 7 prý známy problém.
-
- Mírně pokročilý
Re: Fungl nový 4S kde je 7.1.2
To zas nemusí být. Já skládal v Praze ve velkoskladu a přijel tam Němec s navěsem se zásilkou asi 2000 5S. Pár krabiček vyndal, rozbalil, vyndal telefony, vyfotil a zase to tam vrátil. No když jsem viděl, jak na to matlá těma německýma buřtama umaštěnýma od Wienerschlitzu, brečel bych
edit
Aha, takže 8gb verze se začaly dělat až když už byl v prodeji 5. Ten design 4S je ale hezčí.
edit
Aha, takže 8gb verze se začaly dělat až když už byl v prodeji 5. Ten design 4S je ale hezčí.
Naposledy upravil(a) jackherrer dne pon srp 25, 2014 1:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edituj sve prispevky > nedelej doubleposty. upraveno
Důvod: edituj sve prispevky > nedelej doubleposty. upraveno
iPhone 14 Pro
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2
AirPods
TV
Time Capsule 4 TB
Watch Ultra
iPad Pro
MacBook Air M2