Zdravim,
mám problém s mikrofonem u iPhone4S, při klasickém hovoru není hlas slyset na druhé straně ( pokud přímo do mikrofonu dole vedle napájecího konektoru zafoukám, nebo velice hlasitě zakřičím, potom je velice slabě hlas na druhé straně slyšet), tudíž si myslim že mikrofon uplně mimo být nemůže. Když přepnu na hlasitý odposlech potom vše funguje v pořádku. Zkoušel jsem měnit tento díl (http://www.maczone.cz/apple-iphone-4g-s ... d8013.html ) ale nejsem si jist, zda je v něm umístěn mikrofon. Prosím o rady, tipy, triky.
Iphone 4S nefunkční mikrofon
-
- Starý pes fóra :)
Re: Iphone 4S nefunkční mikrofon
Mikrofon je na tomto flexu ten zlatý malý čtvereček a musí být vložen do gumové izolace a ta zasunuta do dírky napravo od konektoru. Překontroluj zda to tak máš.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderator fóra
Ano, tento díl obsahuje hlavní mikrofon. Nahoře na jiném flexu je šumový - rozdílový mikrofon, který zlepšuje kvalitu přenosu.
Pokud jsi dock vyměnil a jak píše kolega správně mikrofon umístil a přesto nefunguje, tak by to bylo špatné. Ale mělo by to pomoci.
Pokud jsi dock vyměnil a jak píše kolega správně mikrofon umístil a přesto nefunguje, tak by to bylo špatné. Ale mělo by to pomoci.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Host
Dobrý den,
mohl, bych se zeptat jestli teda výměna pomohla mám podobný problém tak nevím jestli to enchávat opravit.
Děkuji
mohl, bych se zeptat jestli teda výměna pomohla mám podobný problém tak nevím jestli to enchávat opravit.
Děkuji
-
- Moderator fóra
Zkus nejprve zkontrolovat, zda máš ten mikrofonek správně umístěný v gumovém pouzdře a zasunutý do zvukovodu.
Pokud ano, pak by výměna dílu měla pomoci.
Pokud ano, pak by výměna dílu měla pomoci.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.